Suceava (7)
Raspunsuri - Pagina 5
ilincalif spune:
dragele mele fete cochete, am avut o multime de peripetii de ieri pina azi, printre care caderea net-ului si oprirea gazului... m-am impiedicat prin balcon (e semn ca trebuie facut curat si acolo !) si am cazut rau de tot pe piciorul la care am avut tendonul lui Ahile operat (linistiti-va, nu-i grav, sint invinetita, dar in viata !!!)si ca o cireasa pe tort, stiti ce fac acuma ? SPARG NUCI !
floricico, m-au intristat vestile tale, si noi toate incercam sa trimitem un gind bun si o rugaciune pentru sanatatea bunicii tale... mama mea fiind rusoaica din inima Rusiei, din muntii Urali, deci departe tare, eu am avut o relatie mai speciala cu bunicii din partea tatei... practic ei ne-au crescut o buna bucata, mama fiind inginer agronom iar tata tehnician constructor (mult timp pe santiere hidrotehnice).. cred ac daca nu erau tata-mare si amama-mare, ajungeam copii strazii... si azi imi aduc aminte cu incintare de casa bunicilor din Radauti, casa gospodareasca, cu beci unde ascundeam monezi si trasam harta comorilor, si cu pod unde ne jucam de-a fantomele cu cearsafuri subtilizate din sifonierul cu albituri... si imi amintesc scrinciobul din corcodus, acel corcodus in care niciodata nu apucau sa se coaca corcodusele, ca le hapaiam noi de verzi, si gradina de legume, unde ne strecuram si de unde smulgeam morcovul cel proaspat, cit creionul, si il bateam de 2 ori sa ii sara pamintul de pe el si il rodeam cu incintare... le tin minte pe toate de parca au fost ieri.
ii dau dreptate lui Buni (mama mea draga) cind spune ca pe noi ne-au crescut bunicii iar ea nu ne-a vazut crescind, iar acum recupereaza prin Zamfiruca, si nu vrea ca eu sa fac aceeasi greseala ca ea... bine, eu nici n-am cum, eu stau acasa astia doi ani cu mare placere si imi petrecc existenra admirindu-mi capodopera !!!
iertati-ma, daca vi se pare ca am intrecut masura cu sentimentalismele ! intelegeti-ma, e si din cauza nucilor care ma steapta sa le dau in cap in continuare !
eveline, n-am patit, mama, nimic, doar ca uite, mai pica net-ul, mai e ceva de facut prin casa, iar de frica sa nu ne prinda ploaia ne invirtim mai mult prin Obcini... mi-e dor de-o anume banca, intr-un anume parc, linga un anume chiosc, in preajma unor anume gagici senzationale... dar va veni si vremea aia !!!!!
si voi chiar credeti ca glumesc ? ma intorc la nucile mele !
pupici si pentru Simina (oare ce face draga de ea?), Carmen, Meg, iliuta, Dandush... dar si pentru mai tacutele noastre Carmencyta, Gina, Cristina si daca am uitat pe cineva din cauza vitezei, sa ma ierte, e din cauza nucilor, au inceput s se rostogoleasca prin bucatarie si sa protesteze, vor tratament conform normelor UE iar eu le dau cu ciocanul in cap !!!!
PUPICEI MULTI TUTUROR
SI SPOR LA TREABA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Fetele intru si eu sa va salut si ies repede, ca desi nu fac cozanaci, si oua rosii, si altele.......am de aspirat, de sters praful....am si eu treaba ca tot omul. Va pup pe toate fara exceptie.
Simina, sper ca esti bine.Ma rog sa fie asa.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
Dandush, am intrat pe pagina ta personala si ................m-am uitat ca mata-n calendar....japoneza...tre' sa fie fffff grea. Eu am o prietena japoneza, casatorita cu un spaniol. Ayako se numeste. E tare de treaba. Din Tokio.
Te pup.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Dandush spune:
He hehe.......Iliuta, japoneza e usoara atata timp cat nu ai nevoie sa citesti si sa scrii. Pagina personala e cu scoala unde lucrez . Si eu am cateva eleve "Ayako".
Spor la fetelor!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
floarea de colt spune:
fetele ,frumoasele...multumesc la toate pt sprijin si cuvintele frumoase....uff..parca mi-am mai revenit putin...din starea proasta pe care am avut-o sapt. asta...
am fost si la biserica , la denii , si luni seara si aseara..si ma podideau lacrimile....de abia rezistam pana la sfarsitul slujbei...
am aprins cate o lumanare pt bunica mea..si pt noi pt copilasul care inca nu vrea sa vina...si parca putin m-am mai racorit ....
iliuta imi pare rau ca , acum de sarbatori este departe , printre straini si ca tii dor de casa si de obiceiuri...dar..banuiesc ..ca esti acolo pt o perioada de timp determinata..si o sa te intorci aici acasa si o sa recuperezi...
meg , eu sunt botosaneanca , deci buni mea e internata la spitalul judetean din bt , in seara asta plec intre acolo....
cred ca mii si mai greu acum pt ca , acesti bunici au fost singurii din viata mea , tata a fost orfan de mic..si a crescut in casa de copii.......doar am auzit de bunica Victoria...mama lui tata , din cele povestite de el..cred ca de asta....mii extrem de greu sa ma impac cu ideea ca o sa o pierd....pt ca asa e firea lucrurilor...nu ne putem impotrivi...vietii si mortii...
inca odata va doresc la toate , spor la pregatiri si HRISTOS A INVIAT!!
PUPAM PE TOATE..
pozici
eveline spune:
Dandush draga mea, nu stiu din ce motive eu abia acum am vazut albumul cu pozele tale....vreau sa-ti spun ca sunteti o familie frumoasa si ai doi copilasi nemaipomenit de frumosi....sa-ti traiasca! Poza asta
m-a dat gata!
floarea de colt iata cum se infrateste botosaniul cu suceava....si sotul meu are bunica ce l-a crescut in judetul botosani, in com. romanesti...
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
dandush La multi ANi! pentru Kein. Sa va traiasca si invata-i pe japonici sa -si serbeze zilele de nastere.
Astazi am o gramada de treaba ca abia acum am pus si noi gresie si faianta in bucatarie (nu f multa) si acum am de facut curatenie .
Cu mancarea mai vedem ce negociez cu mama.
Ilinca, cred esti tare ocupata de nu dai nici un semn de viata.
Simina ne gandim la tine.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
va salut si eu in fuga..vin de la un examen, am facut ceva de mancare si fug sa invatz "portie dubla" azi, ca maine nu o sa invatz nimic..zi de curatenie, deh! sper ca termin intr-o zi, ca ma ajuta si mama (care e si ea in bucuresti)
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
eveline spune:
Spor la invatat si la treaba Meg...te-ai scos daca te ajuta mama ta, mai rasufli si tu!
Ana si Bianca-iubita
Gyna spune:
Eu va citesc mereu ca tare-mi place de voi , dar nu prea am timp de scris pt ca am net doar la serviciu .
Dandush ai avut cumva cununia religioasa la M-rea Sf Ioan ? Pt ca am vazut acum vreo 10 ani o nunta acolo si am admirat fff mult perechea de miri care erau foarte frumosi, el era japonez , ea suceveanca si toata lumea care era atunci in biserica se uita admirativ la ei.
Ioana imi place tare mult cum scrii ai o fetita superba, poate ne vedem in parc, baietilor mei le-ar place tare mult de Zamfiruca.
Eu maine si poimaine imi iau liber sa stau cu baietii pt ca pleaca mama mea la tara sa-si faca si ea curat/mancare pt Pasti, cum v-am mai spus nu am net acasa de aceea va pup de azi pe toate si va doresc un PASTI FERICIT!
FIE CA LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA PATRUNDA IN SUFLETE SI SA VA ADUCA SANATATE SI BUCURIE!