Suceava (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

meg, la ritmul in care ne-am apucat sa scriem, pregateste-te ca in curind sa deschizi Suceava 8 !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

of, nush ce-a fost azi..nici 13, nici marti, da am impresia ca mi-am pus pe toata lumea in cap, pe unde am scris..sincer sper ca nu am suparat pe nimeni pe aici..si mai sper ca nu am avut vreo atitudine nepotrivita!
hm, si eu ma gandisem in seara asta la simina!!!
eveline

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mama, mama ati deschis deja alt capitol. Eu de Florii am lucrat toata ziua de dimineata pana seara, nici n-am avut timp sa sun acasa la mama care e Florica, dar am sunat azi, si m-a iertat. S-a bucurat cand m-a auzit. Toata saptamana voi lucra incontinuu. Sotul meu e plecat in cursa si nu stiu cand va veni(e camioner)....asa ca nu stiu eu ce Paste voi avea, dar multumesc lui D-zeu ca pot munci si...o sa facem noi Pastele altadata.

Din cate vad la noi ploua...si aici a plouat azi toata ziua.
Va pupacesc pe toate si ma duc la somn.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu sper din tot sufletu ca Simina e bine....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

DANDUSH, iubita noastra japonezoaica, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa aibe o viata luminoasa si sa ai numai bucurii de la el...
sint ceva obiceiuri speciale pe-acolo in zi de aniversare ? povesteste-ne ce-i faci si cum ii faci ? numa'nu-mi zi ca il duci la McDonalds, ca asta numai in Suceava se face :)

meg draga de tine, cine te persecuta,stai cu noi aici si ai sa vezi ce bine o sa-ti fie, noi nu te contrazicem, nu te intrerupem, ai remarcat ?

eveline der, nu ne-ai mai zis nimic, ne lasi in suspans, draga ? a adus sotiorul tau cocosul ala de la tara sau nu l-a putut prinde ? mor de curiozitate !

iliuta querida, am vazut ca ai scris la trei noaptea si m-am cutremurat, tu cind mai dormi, mami ? la ora aia pina si zamfiruca mamei doarme bustean, de poti sparge nuci pe linga dinsa... nu ca v-as sfatui sa incercati :)

apropo de nuci, cine se ofera voluntar sa vina sa imi sparga niste nuci zilele astea ? grozav imi plac nucile macinatem dar ma streseaza zgomotul cind le dai in cap... tati mi-a zis ca daca nu imi place zgomotul de la spargerea nucilor noastre (sint din nucul lui, din curtea noastra de la casuta noastra de la tara) atunci merge el in piata si imi ia cu 150.ooo lei/kg miez de nuca... da' nici nu s-a oferit sa le sparga el pe-ale noastre... doar v-am zis, tati e un sensibil... asa ca astept sa creasca zamfiruca, poate o pacalesc pe ea si ii trec in fisa postului indeletnicirea asta !

gata pauza, ma intorc la treaba
dar nu respirati usurate, revin foarte curind

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

am uitat de carmen ... te salut si iti trimit pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANIKEIN! sa fii sanatos, destept, iubit si sa aduci parintilor tai si tuturor celor ce te iubesc numai bucurii!

Ilinca a venit sotul cu cocos cu tot! Zace in congelator (cocosul) si am de gand sa fac vineri o racitura din el (prima din viata mea daca va vine a crede). Pana acum am tot papat de la mama, de la soacra, acu cred ca mi-a venit randul, asa ca....tineti pumnii!

Meg nu stiu pe unde ai postat dar aici nu ai suparat pe nimeni sigur!

Azi am reusit de-am spalat cuptorul, e cosmarul vietii mele....mi-e groaza sa ma apuc de el si drept urmare ajunge in ultimul hal....azi mi-am luat inima in dinti si "l-am dat gata", stralucestie....uh....

Mai am una alta de facut (inclusiv un epilat...) dar daca reusesc in timp util ma mai risc la o plimbarica....sper sa nu patesc ca ieri!

Va pup.....(I'll be back...)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

eveline dear, da'niste nuci n-ai chef sa spargi ?
spor la treaba tuturor fetelor cochetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

n-am

Spor la fetelor!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Da'sarmale care faceti zilele astea ?
ca mie taaaare mai imi plac, da' nu sa le fac, ci sa le inghit !

hai, inapoi la treaba !

PS - eveline, ai pronuntat cumva cuvintul magic, plimbare ?

Mergi la inceput