Suceava (7)
Raspunsuri - Pagina 2
megbeng spune:
NU MERGE..CARMEN, AR FI MULT, MULT MAI SIMPLU DACA IN LOC SA SCRII "PARANTEZA PATRATA" AI "DESENA" DIRECT [ SAU ], ca mi-am prins urechile transcriind...tot lipseste ceva, scrie direct formula!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
DanaRosu spune:
[ url="LINK"]aici[/url ]
scoateti spatiile de la inceput si de la sfarsit si in loc de link puneti adresa dorita.
Dana
And, yes, I am a blonde!
eveline spune:
{url="..."}aici{/url}.....hop si eu....in loc de {} se pune [].
Am fost la plimbare si ne-a prins ploaia asa ca a venit tati cu masina si am mers la el la servici unde am mai stat o ora si unde bineanteles a fost (Bianca) super bagata-n seama...si am venit acasa si apoi de la 18 la scoala...mi-au bagat astia ore lunea....
Poate maine n-o ploua....btw: aveam rufe la uscat afara...le-am gasit mai ude decat le-am pus
Meg, Carmen nu putea sa scrie direct formula, nici eu....daca am scrie-o corect n-ai vedea-o....s-ar transforma in link..
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
da,da, ma gandeam sa o scrieti cu spatii, cu acolade..oricum, am reusit, dupa cum se vede sus, deasupra listutzei! va multumesc!! sunteti grozave!!
eveline, esti profa? ne spui si noua unde?
ilinca e prinsa de treburi probabil, vad ca azi a fost mai tacuta...
noapte buna tuturor
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, mi se pare mie sau mi-ati simtit lipsa ?
meg iubita, mi-am facut aparitia azi pe aici, asa ca de ce zici ca-s tacuta ?... eu, tacuta ? asta-i jignire de gradul trei... eu nu tac niciodata, scumpa mea... nici cind am febra, nici cind ma doare capul... am tacut la un moment dat la serrvici, vreo zece minute, si s-au perindat colegii, curiosi sa vasa de ce e liniste deplina in biroul unde lucram eu - explicatia ? imi prinsesem 2 degete in usa si ma durea, frate, asa de tare ca mni-a pierit piuitul !
de flori nu mai imi povesteste nimeni ? da'ce, eu intreb aici retoric ? treceti la povestit !
azi am facut curatenie in bucatarie si am dat de retetele de pasca, tocmai cind ma pregateam sa racnesc un si sa va cer retetele voastre !
cum ziceam mai devreme, am iesit si noi azi un pic la plimbare, dar ne-au intors norii cei negri din drum... ne-am miscat, dar nu suficient de repede, asa ca zamfiruca mea a facut astazi cunostinta cu prima ploaie din existenta ei... sigur ca i-a placut, s-o fi vazut cum se hlizea, iar eu nu stiam cum sa ma teleportez mai repede spre casa !
ce-ati mai facut, in rest ? treaba ?
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
ilincalif spune:
a, da, mai aveam ceva de zis :
fetelor cochetelor, sa nu uitam miine sa il pupam pe nasuc si sa ii uram LA MULTI ANI lu'Kein a lu'Dandush... ok ?
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
carmen spune:
Oare cum o fi SImina? Ma tot intreb si ma rog sa fie totul bine.
Noapte buna.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
ilincasi, desigur, ...hai ca m-ai afcut iar sa ma tavalesc pe jos de ras cu faza aia cu degetelul tau, desi, sunt sigura, pe tine nu te-a amuzat pe moment asa mult
despre florii..duap cum ziceam am fost la un "motz", la un verisor..si au fost inca vreo 4-5 copii, intre 4 luni si 6 ani...distractie mare, ce mai! timizi la inceput, oricat am incercat sa ma imprietenesc cu ei..da dupa vreo ora de tatonari (ii vedeam cum trag cu coada ochilui la noi), intreaba cel mai mare: "da voi sunteti frati?" (eu si sotul) au fost surprinsi ca sutnem asa aapropiati si totusi nu suntem frati
eveline spune:
Meg nu-s profa , dar fac un master si eram obisnuita cu ore doar in we...
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
carmen, chiar acuma ma gindeam si eu la simina si ma intrebam ce-o fi facind si cum s-o fi simtind... haideti cu toatele sa ne gindim la ea si sa ii trimitem energie pozitiva.. nu stiu daca i-o ajuta, dar nici nu cred ca ii strica !