Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

Gravidute si mamici, paciente ale dr. Moisa:

Marina- mamica Mariucai (IAS)
Ana Maria - mamica lui Victor Stefan (IAS)
Cata- mamica Biancai-Andreea (natural)
Amparo- mamica de gemeni (IAS)
Indy -trecuta prin multe peripetiii a reusit sa'l nasca prin cezariana pe Mircea (natural) cel mai frumos baiat al lui mamiINDY
Mishi- (FIV)
Madyn - (natural)
Alexia27 - (dubla IAS)
RoAna - (IAS)
Mit - (FIV)
mamiFlori - (IAS)
roxanya - (natural)
Veronici - (FIV) ++
Madana - natural..cu TPC neg..colpita si o gramada de nervi..si totusi a REUSIT!!!!!
bety - FIV ..a pasit pe drumul lung increzatoare in fortele ei..chiar daca s'a mai impiedicat de cateva gropi in drumul ei..a reusit sa sa se ridice si sa mearga mai departe..si ne'a repetet intru'na...".CREDETI IN VISUL VOSTRU!.nu renuntati..."
ea asa a facut si acum a devenit asa cum si'a dorit Baby on bord
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prietena noastra de suflet
Aileene - mamica lui Alexandre

Inca mai sunt cateva superpaciente supervisatoare care in curand vor fi supergravidutze superfericite.

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo fetele !

Se pare ca sunt prima aici... e asa o liniste !
Raportez : prestat dubla inseminare joi si vineri saptamana trecuta, dupa un folicul de 22 mm pe ciclu natural, ca de obicei. In rest nimic nou, nici macar in asteptare nu pot sa zic ca sunt, am alte indeletniciri in ultima vreme...

Sunt putin contrariata insa, ca inainte de a doua inseminare foliculul descrescuse la 17/18 mm si era deja ceva lichid periovarian. Oare asta inseamna ca s-a spart ceva mai lent foliculul (n-am avut aproape nici o durere) sau nu s-a mai spart deloc ? Moisa a zis ca era pe cale de eliminare a ovocitului...

Amely , m-am bucurat foarte mult sa citesc ca ti-au iesit toate analizele bune ! Ai vazut ca fetele curajoase sunt rasplatite ?! In curand vei primi si rasplata cea mare pe care o astepti de atata vreme...

Aileene(sper ca esti mai bine), Teo, Oana, Ingeras, Tabi, Liana si toate fetele, va

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna Moisicilor !

LIANA 30 ce mai faci? Cum se
mai simte sotul tau?

RAMI 73 eu nu inteleg ceva!
Cum adica dubla IA? In aceeasi
luna doua inseminari, sau esti
la a doua IA?
Si mi-am amintit ceva ca si eu
la IA cu Moisica am avut lichid
periovarian la folicul de 22 si
endometru de 9 si mai scria ceva
0.5 ml A+B=46ml. Oare ovulatia
se produsese deja, pt. ca nu
m-a pus sa fac pregnyl si era
tot pe un ciclu natural, fara
stimulare. Dar nu s-a prins!
I-ti doresc bafta tie sa iasa
cu ochisori!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, iertare, nu ma bateti.
Am un program la serviciu infernal, nu mai reusesc sa intru deloc pe forum.
Acum am 5 minute si am vrut sa va spun ca sunt oficial pacienta dr. Moisa. Sambata, cand am fost ziua 10, am fost la ea si am facut IAD (E - 7 mm, folicul de 25 mm pe dreapta, dupa stimulare cu 1/2 ova-mit zilele 5-9 si apoi oestrogel din ziua 7). Dupa prima iAD de sambata am facut un pregnil iar duminica dimineata am facut a doua IAD (deci a fost IAD dubla) - E = 7 mm, folicul de 28 mm, si incepuse sa apara lichid in sacul Douglas. Sper din toata inima ca folicul sa se fi spart in urma pregnilului de sambata. Acum stau linistita si astept sa treaca 3 sapt. ca sa vad daca s-a prins. Daca nu se prinse, se pare ca va trebui sa fac HSG luna urmatoare si oricum renunt la stimulari, ca vad ca imi fac mai mult rau decat bine. Voi merge pe ciclu natural, ca ovulatie am f. bine.

Va pup si va doresc numai bine. Nu ma bateti daca nu am reusit sa citesc ce ati mai scris in urma, dar zau ca mi-e imposibil.

Va pup dulce si sa aveti parte numai de bine. Revin cu noutati in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

si mai scria ceva
0.5 ml A+B=46ml.

Ioana se refera la numarul de pe care i-ai avut la inseminare 46 mil de categ A si B.

Rami si Tabi tin pumnii pentru voi fetelor.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami,

Tabi, tinem pumnii stransi de tot, sa fi fost cu noroc IA asta, mai ales ca-i dubla

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancoooo tin pumnii..
rami multa bafta!!!
Amely
Ioana e mai bine..multumesc..
Madanoooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragele mele dragi, am intrat, asa, pe fuga, sa vad ce mai faceti.
Urez LA MULTI ANI, desi cu intarziere, tuturor florilor frumoase si numai bucurii!
Bety, m-am gandit mult la tine si cred ca cei doi puiuti ai tai vor ramane cu mamica lor si te vor rasplati pentru toate dezamagirile si tristele experiente prin care ai trecut pana acum. Se va implini!
Rami, Tabitha sa va aduca iepurasul cel mai frumos cadou si lista de gravidute sa fie tot mai lunga!
Liana sanatate multa si tie si sotului!
Madana pe cand o noua inseminare?
Amely ma bucur ca vestile tale sunt bune si ca te poti bucura in liniste de Sfintele Sarbatori.
Aileene sper ca familia ta din Timisoara nu mai trece si anul acesta prin necazurile de anul trecut, de Paste.
Oana, Carmencita unde sunteti?
Veronici tinem pumnii la eco, sa fie bine amandoi sambureii.
Cata sa-ti traiasca ingerasul care se face tot mai frumoasa pe zi ce trece! Iar tu arati foarte bine, implinita si fericita!
Ioana urmatoarea inseminare sa fie cu noroc!
Liliana se pare ca iti incarci bateriile la frumoasa casuta de la tara pentru incercarea ce va urma. Sa fie cu noroc!
Indy ce iti mai face printul?
Eu mai am o singura pastila de AC, teoretic drumul este deschis. Dar tocmai mi-am schimbat locul de munca si nu stiu daca voi putea face inseminare la inceputul lui mai pentru ca nu am cum sa ma invoiesc. Insa raman in continuare optimista si increzatoare ca cineva, acolo sus, ma va ajuta si pe mine sa imi vad visul implinit si am rabdare pentru ca acest an va fi unul bun, nu numai pentru mine ci si pentru voi!
Cu siguranta am uitat pe cineva, asa ca, pana la urmatoarea " intrevedere" pentru toate!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo multumesc!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo in sfarsit, esti din nou pe baricade! sa stii ca am auzit de multe fete care au ramas gravide in momentul cand au schimbat serviciul! eu zic ca pana la urma vei ramane natural, asa ca...sa fie intr-un ceas bun!

Aileene, ce mai faci tu, frantuzoaica mea iubita?

Fetelor, ce o fi cu Oana? si cu Carmencita? N-au mai scris de mult si mi-e tare dor de ele... Zau ca imi lipsiti dragelor... cu cine mai dezbatem noi pe toate fetzele problemele de infertilitate? Haideti, mai bine povestiti-ne cum stati cu inseminarile/stimularile?

pupici la fete!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Teo fata scumpa. Eu nu am facut nicio ISA pana acum, si sincer sper sa nu trebuiasca sa fac.Tot sper sa raman natural. Deocamdata Z26, asteptam CM-ul care ar trebui maine sa-si faca aparitia. Luna asta nu prea imi fac sperante pt. ca am avut nesuferita de colpita de tratat si am cam tras chiulu de la .

Liana

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput