Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene iubita, merci mult de incurajari
Mota al meu...ce sa-ti zic, e un zuz impielitzat (in sensul bun, caci face numai draciutze inofensive!) Ne distram seara de minune in compania lui, ni l-a mai scos un pic pe bebe "de pe sistem"... Am uitat sa-ti zic, dupa ce l-am castrat, a devenit muuult mai vesel si mai simpatic Voi l-ati castrat pana la urma pe Nemo?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaicooo e mult mai bine..multumesc..iubita pot sa te rog si eu ceva?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

aileene am facut un HSG pe 01 aprilie. Dar restul a fost cat se poate de natural

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Si vesti bune si vesti triste!
Camy condoleante pentru tatal tau. Iti inteleg durerea pentru ca am simtit-o si eu in urma cu un an si jumatate. Acum incerc sa ma gandesc doar la lucrurile frumoase in legatura cu tata. Iti doresc sa treci cu bine si peste aceasta incercare.
Madana FELICITARI ! Multe, multe de tot! TPC negativ datorita colpitei, raman si eu la parerea mea. Dar tot a fost bun CSD ca uite acum treci la gravidute! Ma bucur tare mult! Sa fii fericita si sa ai o sarcina usoara! Ce a spus dr. Moisa? Cred ca in curand renunta sa mai faca TPC-uri sau daca va da rezultate pozitive dupa 14 zile de cand este facut ( ca la tine) atunci il promoveaza ca metoda de tratare a infertilitatii.
Bety maine tinem pumnii sa vii si tu cu o veste la fel de buna!
Liliana imi pare rau ca au aparut alte probleme. Sper sa se rezolve cat mai repede si poate, iar cand se vor rezolva toate problemele sa apara si bb .
Amely bafta multa la laparospcopie, totusi parca este putin prea devreme sa stai 8 ore pe scaun dupa 1-2 zile.
Aileene ar fi trebuit sa merg marti la ecografie in ziua 10, am sunat la cabinet si nu este nimeni. Dar acum sunt tare necajita pentru ca inundatiile au ajuns si la parintii sotului si...cunosti pentru ca ai trecut si tu prin asta.
Liana bravo pentru ruzultatul negativ, speram intr-unul pizitiv, de alta natura, cat mai repede!
pentru toate fetele

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Teo..imi pare rau pentru parintii sotului..si pe la noi e potop..un sat l'au sters deja apele...e multa jale si durere...

betycoooo mama sunt pe baricade si ma rog intruna...doamne ajuta!!!sper din tot sufletul sa iti faci marinerul fercicitsi tu binenteles fericita pe langa el...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Liano, brava olteanco. Vorba lui Teo, asteptam si rezultatul pozitiv la testele pt bebei, da?
Bety, tinem pumnii stransi, stransi.
Teo, ai sunat-o pe Moisica? Poate o gasesti la spital.
aileene, te pup dulce, dulce. Dupa toate astea o sa rad de fericire. Bine ca le-am facut acum si nu mai tarzior. Ieri la cabinetul de dermatologie dr. mi-a spus ca sunt multe gravidutze care fac asa ceva dar fara nici un fel de urmari asupra fatului. Asa ca bine ca o fac si pe asta acum ca sunt sigura ca as fi facut asa ceva. Odata cu consultatia mi-a prescris o crema pt corp pe care sa o folosesc si pe perioada cand voi fi gravidutza, dar pt vergeturi o sa imi prescrie altceva. Crema o recomanda si bebeilor inca din primele zile dupa nastere. Eu o sa o mai vizitez pt ca mi-a gasit si o alunita pe burtica pe care ar trebui sa o scot pt ca pe masura ce burtica se va mari o sa fie din ce in ce mai incomoda. Te pup dulce si gandeste optimist. Anul asta, la fel ca si cei care vor veni vor fi plini numai de bucurii, chiar daca din cand in cand D-zeu ne mai pune la incercari. Totul depinde numai de noi sa stim sa ne facem viata frumoasa. Pupici mici si dulci si pt Alexandre.
va pup dulce pe toate fetele

Mergi la inceput

MRL

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

thea m-ai facut sa rad cu tratamenutl impotriva infertilitatii. S-ar putea sa-i propun asta Moisicii

Mergi la inceput

Liana vreau si eu pe listutza de la inceputul capitolului. Uite un de la mine si iti da si bb un sa ne treci pe listutza.

Mergi la inceput

Madanooo sa ma ierti mama uite ca uitai..acum sunt suparata dar promit ca maine vei fi trecuta...

frantzuzoaico cu respect ma in fata ta..iti multumesc din tot sufletul meu ala de "drak"..esti o minune pe paamnt..si io te iubesc mult...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput