Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele va doresc un Paste fericit si linistit si sa fie sursa implinirilor voastre!

thea_m, suflet tinar si cald, inca un pt tine!

24+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sunteti niste fete minunate! Vreau si eu sa va urez ca acest Paste sa va lumineze calea si sa va aduca implinirea celor mai frumoase vise si dorinte, si sa va bucurati cat mai mult de cei dragi!

PASTE FERICIT tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

Iepurasul de Pasti va doreste.....

..... multe bucurii

..... multa lumina

..... multe flori

..... multe impliniri

..... multa sanatate

..... dar mai ales ......

..... multa iubire si clipe fericite alaturi de cei dragi.

SARBATORI FERICITE

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pupacesc toate Moisicile
VA iubesc!!!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

va doresc un PASTE FERICIT tuturor!
liana si noi te iubim!!
iepurasul sa ne aduca cele mai dorite cadouri!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

PASTE FERICIT TUTUROR SI MINUNEA INVIERII SA VA CUPRINDA SUFLETUL!
sa dea Domnul ca visul nostru... sa devina cat mai curand realitate!
Teoretic eu si sotul meu nu putem face decat FIV,insa cum nu ne permitem, asteptam sa nu ne ocoleasca minunea divina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

PASTE FERICIT!
Frumusetea gandurilor voastre este mesagerul catre Cel de Sus si sunt sigura ca tuturor vor fi auzite - intr-o zi vom fi cu toate MAMICI!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

fetelor m-am trezit si eu abia acum!
nici macar nu stiam ca sunt pe listuta voastra, de aceea nu am postat nimic pana acum. noroc cu fetele care au prins din zbor ca sunt moisista inflacarata si cu sotul meu care navigheaza prin forum cu mare placere.
de multe dintre voi imi era chiar dor si va stiu de la "aspirante" unde nu prea am mai avut timp sa postez prin cate peripetii am trecut cu bebelicul asta mic.
ultima noutate (si iar nota 10 pentru dr, moisa) a fost cerclajul facut miercuri. ce nu face doamna doctor pentru comorile noastre!!
acum sunt in repaus la pat si tratament cu gynipral si asteptam cumintei sa ne apropiem cat mai mult de termen.

Paste fericit! Dumnezeu sa va trimita ingerasi protectori si Duhul Sfant sa va umple sufletele cu dragoste si caldura. Sa fiti sanatoase si pline de speranta toata viata!

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Dragelor, am intrat sa va urez si eu sa aveti un Paste Fericit si fie ca sarbatorile sa va aduca fiecareia mult-dorit! Gravidutelor si mamicilor le doresc sa aiba copilasi frumosi si sanatosi!

Despre mine nu am noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

HRISTOS A INVIAT ! iubitele mele si un PASTE FERICIT in sanul celor dragi voua !
Va doresc din suflet chiar daca cu putina intarziere , realizarea idelurilor vostre cu acest prilej minunat al luminii care sa va lumineze cararile oriunde v-ati duce si orice veti face !
Bunul DUMNEZEU sa va ocroteasca , iubitele mele prietene si inca o data va cer sa-mi iertati "absenta" , dar in ultimul timp sunt tare ocupata , iar acum Alexandre e in vacanta 2 sapt. iar primavara a sosit si ea , frumoasa si atat de asteptata incat parca am vrea ca-ntr-o singura zi sa fie vreo 3 ca sa putem face tot ceea ce ne dorim ptr ca ziulica ni se pare prea scurta !
Va sarut cu mult drag pe toate si va doresc toate cele bune tuturor moisicilor , mamicutelor si puitilor lor , precum , bineinteles fericitelor mamicute-n devenire...INGERAS...iubita , bravo , iti doresc o sarcina usoara , un bb sanatos si mancacios si multe bucurii in continuare , ma bucur mult de realizarea ta , mai ales in aceasta perioada Sfanta !
Oana n-am cuvinte , ai toata stima mea , randurile tale m-au impresionat enorm de mult , pot spune pana la lacrimi ! Esti o curajoasa si meriti din plin ca D-zeu sa te auda si s-arunce o privire peste tot ce-ai facut pana acuma ca sa-ti dea binecuvantarea LUI , sper chiar mai repede de cei 10 ani , iubita , cu fruntea sus si inarmata de mult curaj , vei reusi , chiar daca cel mic concediu pe care ti l-ai impus e sigur cel mai bine venit , aducator de sfaturi intelepte si de buna stare sufleteasca , in scopul de-a incarca din nou bateriile necesare ptr bb , care sigur nu va intarzia sa apara ! Pupici dulci !
Ioana draga mea , prietena mea are varsta mea (37/38 ani) deci totul e posibil , conteaza sa "prinzi" luna cea mai favorabila , da asa este ai inteles tu bine , de 10 ani incerca ptr bb...voi mai reveni cu vesti despre ea , in prezent e bine si ea si a mica ,a intrat in a-8-a luna , o sarcina cum nu se poate mai perfecta , pupici dulci tie si o mangaiere saint bernard-ului tau , cel cu ochi calzi si blanzi si sper cat de curand sa-i oferi acel bb de care sa se bucure si el , asa ca si tine , iar bucuria de-a te plimba prin parc nu numai in compania lui sa-ti dea satisfactia mult meritata si visata !
Rami scumpa , eu cand traiam la mama acasa , faceam cele 2 PASTE , caci aveam in familie cumnatei ortodoxi si aveam tot respectul ptr ei , il faceam chiar si inainte , in familia noastra intotdeauna au existat romani si eram mandrii de ei si inca suntem ! Dar aici nu cunosc romani , sunt dar prea departe de noi si nu suntem deloc in relatie cu cineva , n-am avut norocul sa-ntalnesc in regiunea din nordul Frantei unde lucuim , dar zilele n-au intrat inca in sac si cine stie , poate intr-o zi voi intalni si eu cel putin unul ca m-am cam saturat sa tot o dau pe frantzuzeste , iar cand vorbesc cu ai mei "mi se limba plimba-n gura"... , na hai ca chiar ca am lungit-o dragelor , sunt din zodia "gemenilor" deci ma intelegeti ca-mi place dialogul si sunt taaaaare comunicativa !
Va sarut cu mult drag pe toate , Bety ultima suta de metrii , inca 4 zile si ne spui vestea cea buna "obligé" sa fie cu 2 II , deci ai grija de tine , te rog eu !
Thea , Liliana , Liana , Amely , Carmencita , Tabitha , Adelamaria , Slavmih , Danyalo , Danotino gandurile mele cele mai frumoase se indreapta spre voi toate , dorindu-va o duminica de PASTE extraordinar de frumos si nu pot sa nu ma gandesc la cei care sufera in urma inundatiilor recente , D-ZEU sa-i aibe-n PAZA LUI !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput