Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netaza la Moisici!!!!

Ioana am avut o durere mareeeeee de cap si cu toata farmacia din casa nu am reusit sa'i pun capac!!!! a fost o zi groaznica!!!!!
acum a trecut sunt bine...z16 de la Cm..ca stiu ca vroiai sa stii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Bety felicitari, sarcina usoara
Vineri am venit in Bucuresti ca sa fac analizele -ureaplasma si mycoplasma, nu va spun prin ce peripetii am trecut. La Cantacuzino si Medicover nu au vrut sa recolteze deoarece pe 1 mai nu se lucreaza. Am fost la inca doua laboratoare si abia la Centru medical Unirea am reusit sa fac analiza. Acum trebuie sa astept inca 10 zilepana stiu daca pot sa .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Drage moisici,
In primul rand buna dimineata pe la pranz
Vin si eu la voi cu o intrebare: cum se desfasoara la Moisa prima vizita(consultatie) pentru sterilitate?
Am reusit sa-mi fac si eu prorgamare pentru 9 mai si as vrea sa stiu la ce sa ma astept, mai ales ca doamna cu care am vorbit la telefon m-a intrebat daca vreau programare pt. consultatie gineco sau pt sterilitate. La prima consultatie face si eco, si daca da, de care?
Astept cu interes raspunsurile voastre, si sper sa nu radeti de mine.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

kitty-nic daca ai facut ceva analize e bine sa-i arati rezultatele. Oricum o sa te intrebe.

Prima mea consultatie a decurs cam asa: s-a uitat pe dosarul cu analizele mele, m-a intrebat de CM (daca e regulat, cate zile tine, cum este hemoragia), apoi m-a invitat pe masa. S-a uitat la col, si apoi mi-a facut o ecografie intravaginala. Apoi mi-a spus ce analize ar trebui sa facem in continuare. Eu am ramas in a doua luna dupa ce m-am dus prima data la ea. Sper sa se repete experienta si la tine. Bafta

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

madana, pentru tine si burtica,ca esti o scumpa.
Saru'mana de informatii si urari.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor !
Amely sper ca totul sa decurga extrem de bine , sunt cu gandul la tine si sper ca ai simtit cum te tineam de manuta , da ? :D]Impreuna cu Liana ....Astept nerebdatoare vesti din partea ta !!!
Ioana, nu vroiam sa dau de inteles cine stie ce , in privinta de. Moisa , chiar daca nu am avut de-a face cu ea , stiu ca e un DR. minunat , am avut parte sa vad multe lucruri scrise despre ea , cuvinte frumoase , numai de bine si stiu ce "mana" are , una excelenta ! Doar ca n-am prea inteles eu de ce nu vroia ca tu sa faci laparo , infine , acum am inteles ca tu n-ai vrea (deocamdata) ! Dar sa stii ca nu ai o perioada lunga de convalescenta , as spune chiar deloc , din cauza ca din cate am inteles in tara ptr o operatie ca asta se sta in spital max.3 zile , nu-i asa fetelor , cele care ati trecut pe-acolo , corectati-ma daca n-am dreptate , va rog ! Iar in Franta se sta o dimineata intreaga...si atat ! Apropo's , am inteles ca ziua ta de nastere se apropie , nu cumva esti "gemeni" ? In cazul asta , si eu sunt , din primul decan !
Iar in ceea ce priveste intrebarea ta , referitoare la bb2 (in cazul meu) , NU mai fac nici un tratament , am decis sa ma opresc aici ! Ora intelepciunii a sunat si nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut ! Daca insa , vreo minune va aparea intre timp (pe metoda naturala), cu mare bucurie il voi pastra si-l voi aprecia ! Cum o vrea Cel de sus !
Nu stii ce inseamna "gnochi" ? Un fel de pasta fainoasa , tipica italiana ! Daca spui ca ai un restaurant asiatic , n-ai cum sa cunosti specialitatile dupa numele lor , ca sunt atatea , dar ma gandesc ca "gnochi" este f cunoscut ! Oricum am mancat f bine , a fost gustos , am petrecut un 1mai fericit , chiar daca cu ploaie si frig , sper ca si tu la fel , te-ai bucurat impreuna cu cei dragi tie !S i sper ca e cazul la toate si ca ziua de ieri v-a adus bucurii in suflete si increderea necesara de-a putea obtine visul mult dorit !
Camy un gand special ptr tine , te si hai fruntea sus , fiinta draga pe care l-ai pierdut , nu cred ca i-ar fi placut sa te vada trista , cu lacrimi in ochi ! El va ramane vesnic in sufletul tau , prin tine va trai mereu , daca esti tare ! FII TARE ! Numai bine !
Liana , Liliana , Madana , Carmen.Cita , SLavmih , Rami , MOana , Thea , cate un pupic dulce de la mine la toate
Bety hai vino sa ne pove primele momente , sunt extraordinare , impartaseste cu noi bucuria ta !
Vedeti fetelor , sunt trista si-n acelasi timp bucuroasa ptr cele care au reusit , ptr ca cele care raman , asteapta ca cele care-au reusit sa revina sa le povesteasca starile atat de mult asteptate de toate ! Ehe , uite asa trece vremea , multe fete au perindat pe aci si multe au cunoscut bucuria de-a fi mama , deci incetul cu incetul , randul fiecareia va sosi , aveti increder-n forta voastra launtrica !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Va imbratisez cu drag pe toate.
Petele mele de pe corp au inceput sa dispara. Tratamentul dat de dermatolog a fost foarte eficient. Adevarul este ca nu ma asteptam ca intr-o saptamana de tratament (crema dimineata si seara) sa se vada ceva imbunatatiri. Peste inca o saptamana ma voi duce din nou la control si cred ca o sa fiu aproape vindecata. Citisem si pe internet ca "bolicica mea de pele - Pitirazis roz Gilbert" se vindeca complet, insa poate dura 4-8 saptamani, uneori cateva luni. Bine ca la mine dureaza mult mai putin decat prezicerile lor.
Cam astea sunt noutatile, acum astept sa intru in focul cel mare.
va pup dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liliana n-ai idee draga mea cat de bucuroasa sunt ptr tine , si ca problema cu dermatologia n-a fost asa cum se asteptau medicii si pe semne dureaza mai putin ! Esti buna de piele si te vindeci repede , bravo ! Acuma asteptam vindecarea totala si fuguta "pe baricade" , Veronici si Bety te asteapta , mai sunt locuri libere la mamicute-n devenire ...ma bucur ca esti optimista , uite un cu mult drag si asteptam in continuare vesti super bune !!!
Lianoooo fata draga , hai la datorie ! Asteptam noul capitolas care s-aduca tot atatea vesti bune ca si acesta si sa ai gurita aurita si mana buna din nou ! O seara minunata fetelor va doresc !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

sunt aci..ma pregatesc sa deschid un nou cap...cum mult mai mult noroc!!!!
ma asteptati putin???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

gataaa il facui..va astept acolo...
adica aci....
........http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74845

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput