Clubul moldovencelor de peste Prut (24)
Raspunsuri - Pagina 3
Balbina spune:
Doroti, ohoho, ce lista impresionanta cu meniu de Pasti aveti! Probabil sinteti mai multi la masa, nu? Ca noi vom fi 4 adulti si Vlad, atit. Si cu siguranta vor gati mai multe gospodine, am dreptate? Eu daca m-as apuca sa fac toate bucatele enumerate in lista ta, apoi cad lata si nu mai vreu nika.
Frumoasa casuta aveti in planuri, sa vi-o contruiti cit mai repede!
Sa stii ca vin si cu pretentii la albumul tau cu bunatati . Am facut imprudenta sa ma uit la poze cind eram flaminda. Mama, ce salivatie mi-au provocat placintele tale. Ciupercile sint marinate "po-venesuelski"? Felia de tort arata tare bine si gustos. Se face greu?
Tatiana (oxy), bine ai reveni, nu te mai pierde!
Adineaori am ales niste ciupercute mai marunte si le-am marinat special pentru poienita. Incep incetisor sa ma pregatesc, ca sa nu-mi ramina toate pe ultimele zile.
------------------
Numai bine,
Natalia
MamaElei spune:
Uau, ce frumoasa e! V-am vazut si pe voi la terasa Sa va ajute Domnul s-o gatati cit mai repede!
Am vazut ca ai si ciupercute. Sint dupa reteta data de Nati? Sau cea originala de pe goodcook? CUm ti s-au parut?
Eu tot tineam sa spun ca am facut cu mult timp in urma, dupa reteta originala de pe goodcook si era mult prea mult ulei. Daca mai face cineva sa nu puneti atit ulei cit scrie in reteta, mai cautati pe forumuri, ca fetele au adaptat reteta si nu am retinut cit ulei e la Nati. Eu dupa aia nu mai fac, doar cumpar, noroc ca se gaseste la noi. Dar in general e o reteta foarte buna, mai ales pt fetele in tarile in care nu se gasesc ciuperci marinate.
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Rodica, ce ma pirasti? Nu-i un motiv de mindrie faptul ca tre sa stau cu bavetica la calculator.
------------------
Numai bine,
Natalia
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Rodica, ce ma pirasti? Nu-i un motiv de mindrie faptul ca tre sa stau cu bavetica la calculator.
------------------
Numai bine,
Natalia
Cine??? Io????
Nuuuu.... nu-i adevarat....
Rodica si PAULA (02.09.04)
CristinaGoji spune:
Salutare la toate mamicile si la toate burticile. Eu sunt o viitoare mamica din Riscani, dar stau la Cluj. Rodica - am vazut pozele tale si mi-am dat seama ca te cunosc din camin, ai stat in caminul 6 la ultimul etaj, cu Speranta, si Carolina, si mai era parca cineva... Si eu am stat in 6, pe atunci stateam la parter. Am terminat si eu LMA la Cluj, in 2002, engleza - spaniola, acum sunt translator, dar nu pentru mult timp, ca din vara, daca totul va fi bine, si da Doamne sa fie, intru in concediu prenatal, dupa aia postnatal, etc. Sunt foarte stresata, tot citesc diferite lucruri despre riscurile din timpul sarcinii, si ma ingrozesc. Asa ca abia astept sa-mi vad bebele sanatos langa mine. Acuma sunt in saptamana a 14. Asa ca mai am de asteptat.
Davina spune:
Salut !
Aliona sper ca ai avut un zbor usor ,sa ne scrii impresiile cind ai timp .
Doroty frumos proiectul casei. Sa iasa asa cum vreti voi ?din ce o faceti?si placintele arata bestial .iti doresc multa rabdare cu socru si sa va impacati bine.
Rodica ai mai gasit migdale ?cind faci Panetonne ?
Violeta super ai petrecut.
Felicitari cu intarziei la Vio si Lilia .
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
doroti_5 spune:
Asa, pe rind, da sunt ciupercuti po venesuelski, si am facut dupa reteta originala, cam mult otet, dar in rest e bine, am mai pus si niste apa.Tortul se face usor(ca de altfel nu ma apucam), doar ca murdaresti multe vase.Despre ca miau placut, am sris in meniu ca leam mincat(gustat) in jumatate cind leam terminat de facut si restul sau dus toate la masa, a doua zi mai cautau.
Nati, meniul nu e pentru Pasti ci pentru a doua zi, am zis ca sarbatorim ziua sotului atunci.
Cit despre casa am revizuit mai mult de 60 proiecte si ptin mai multe fatade si am ajuns la concluzia ca asta e cel mai bun, doar ca in loc de biliard la primul etaj facem camera pentru oaspeti si in loc de o baie la al doilea facem dulap, si linga casa facem garaj, din partea stinga.Doar ca asta cam la anu se va face.
doroti_5 36+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Davina spune:
doroty n-am inteles ai facut tu proiectul singura sau l-ai ales de undeva ?mie imi place ideia cu dulap in perete,asa nu-ti mai ocupi locul cu mobila
sotul lucreaza in domeniu si visam sa facem casa noastra dupa cum vrem noi .
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Davina
doroty n-am inteles ai facut tu proiectul singura sau l-ai ales de undeva ?mie imi place ideia cu dulap in perete,asa nu-ti mai ocupi locul cu mobila
sotul lucreaza in domeniu si visam sa facem casa noastra dupa cum vrem noi .
poze
Noi aveam idee de ce dorim si eu am cautat pe net, si din multimea de proiecte care leam gasit lam ales pe asta.Da dulap in perete e visu meu.
doroti_5 36+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Violetik spune:
'Neatza!
azi nu prea am chef de nimic asa ca n-o sa va scriu prea mult. M-am scapat la mincare 2 zile. Ma simt nu prea bine, grea si cu stomacul plin, asa ca azi am hotarit ca fac o zi de dezintoxicare numai fructe si suc ( de ananas ). Si mai am si f mult de lucru. Merci mult pt felicitari, fetelor.
Eri am incercat sa fac maioneza si nu mi-a iesit absolut. Si asa dupa 2 esecuri m-am dus si am cumparat. Mai vb in urmatoarele zile.
Numai bine!