Clubul moldovencelor de peste Prut (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Lucia, f frumos sta Laura in tarc... visez si eu la momentul asta

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Eu de Pasti nu fac nimic. Merg la parinti si o sa facem impreuna. Apoi o sa mergem la bunica, apoi la nasi si la socri. si-apoi ce-o sa faca ei cu atita mincare gatita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

sa nu credeti ca eu voi gati toate cele scrise, eu voi fi sef pe salate, bunica pe cozonaci si sarmale, si mamica pe restul
P.S. am uitat sa scriu in meniu obligatoriu hrean cu sfecla rosie!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit fetelor!!!,sper din tot sufletul sa nu ma fi uitat,cu toate ca taaaaare demult nu am mai dat pe aici,imi cer scuze,dar chiar nu am avut posibilitatea sa intru pe aici,am incercat sa ma mai uit prin urma,sa vad cine si ce mai face,dar foarte rar,ma bucur ca sunteti bine si va cresteti copilasii si burticutele in liniste si pace.Noi suntem binisor,Chris creste si el,acum merge la gradinita,din octombrie ,ca pana atunci fuse-se la cresa.
Din ce am reusit eu sa citesc vad ca sunteti niste fete de nota 10,foarte harnicute si indemanatice la ''bucatarie'',felicitarile mele!
Demult ziceam sa imi fac putin timp liber si sa mai trec pe aici,si azi am zis ca tre sa gasesc 3 min acolo si sa intru sa va salut,sper sa pot intra ceva mai des pe aici,sper!
Bine, va lass acum,sanatate si numai bine

sirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna moldovence!
In primul rind felicitari tuturor Florilor!!!
SA nu ma dati disparuta, da nu prea stau la pc, doar va citesc si iar in pat, ca fata mea face nazbitii, cind e cuminte cind nu.A coborit asa de tare ca ma duc la wc ff des si asta ma enerveaza, ca eu nus obisnuita sa merg asa des.
In ceea ce priveste sa nu merg la tara, pai daca nu ma duc ma dau in interpol, nu am de gind sa ma pun rau cu socru, ca o sa stam la ei dupa ce nasc pina ne ridicam casa, asta ar fi vreo 2ani, cred, perntru ca nu putem sa ne apucam vara asta de ea ca neau dat loc de casa acolo unde am vrut noi si o sa bata la ochi in sat si o sa faca altii galagie, care au luat o data cu noi loc de casa, da la anu prin toamna poate e gata si a noastra.DA sa nu credeti ca stau asa cu miinile in sin, deja am facut proiectul si chiar si designul, si cea mai importanta parte ca socrumiu a aprobat(ca el nici in ruptu capulu nu vroia sa ne facem casa da sa traim la ei, asa ca eu iam zis sotului ca ori ne facem casa ori el ramine fara sotie ca eu o sa ma sinucid sa traiesc toata viata cu socrumiu intr-o ograda, iaca pe soacra as luao cu mare drag sa stea cu noi).
daca vii interesant pot pune poze cu cam ce dorim noi de fapt sa construim.
Joi e ziua de nastere a sotului, asa ca a doua zi de Pasti o sarbatorim, deci eu de Pasti asa cu mincare traditionala, da a doua zi cu masa propriu zisa.
Sa zic si eu cam ce avem in meniu:
-oua rosii
-asorti din peste
-peste prajit
-asorti din legume
-cunoscuta "poiana cu ciuperci"(cind iam zis soacramii ce are in ea si cum ese a ramas incintata, multumim Rodica)
-salata din conopida cu leurda(ceremsa), porumb si maionez
-salata de vinata cu maionez
-asorti de mezeluri
-mici(de casa) cu salata de mazare(traditie de pasti)
-racituri(fara ele la noi nici nu se face masa)
-clatite cu brinza
-ciupercute murate(cind am facut sau mincat in jumatate cind leam luat de pe foc, iar cealalta jumatate in 10min, cu toate ca aveam zeama la masa)
-cartofi cu carne
-bors scazut
-rulada de pui
-lamie cu zahar(cum fara ea, da 50g cum o so bea)
-tort cu mac si portocale(mia placut)
-fructe
-cozonac
-pasca
Cam astea, daca nu nea mai da in cap ceva atunci.

Alinka ma bucur ca nu neai uitat si ai mai intrat pe la noi, cu toate ca imi pare rau ca ai asa de mult de lucru.
Davina ce fata mare ai deja, sare din tarc!!
Corina ce face Lucian?Ia trecut urechiusa, bietul de el, ii trimit un poate ii mai trece o leaca.
Lucia imi place tarcu care lai luat Laurei, sper ca petrece timp frumos acolo.
Cornelia da stai tu acasa frumos si nu cauta bataie, ce moare lumea fara tine la servici?Eu tot credeam ca o sa moara, chiar ma sunau destul de des, acum mai rar ma suna si se descurca.
Mamanati imi pare foarte rau ca nu poti fi si tu mai ferma si sa le zici ca tu esti insarcinata si ca te supraobosesti la servici, ai grija de tine si de bbic.
Natalia, mam uitat aseara prin primele 10-13 capitole si am vazut pozele nazdravanului tau cind era mai mic, mia placut indeosebi cea unde tata doarme , da Vladut se joaca, miam adus aminte cum imi adormeam nepoata, eu adormeam da ea afara la joaca, se ducea la mamica si ii zicea "Gata am adormito pe mama Dusea".
Elena la tine ce mai noutati?Apropo cin faceti nunta in ce luna?Nu iuta ca tre sa te intelegi cu localul mult mai devreme, mai ales unu bun, da si cu muzica tot.
Da Aliona nici un semn de viata?
Apropo, am fost pe la simptomele sarcinii si am dat acolo de Alionusca, ea e mamica aspiranta, da de ce nu intra pe la noi?
Rodica ce bine ca ai fost putin singura, citeodata trebuie si asta.
Si Olga nu mai zice nimic?
Violeta sa stii ca em am deja la 80....si ceva aproape 90kg, si asta cind eu ma mentineam totimpu la 56kg max, doar ca inainte de sarcina am ajuns la 62 si nu am reusit sa le dau jos(nu ma gatam de sarcina), asa ca celelalte pe linga mine se odihnesc cu kg, da lasa ca nastem noi si o sa hranim fata si o sa slabim.Promit solemn!!!
Lilia pupici Ameliei, apropo inca nu sa saturat de carut?
Tanea poate vine de pasti si ne da ceva de stire.
Hai ca mam intins cit o zi de post, da am recuperat cit de cit.
O zi buna!

doroti_5 36+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oxy

Bine v-am gasit fetelor!!!,sper din tot sufletul sa nu ma fi uitat,cu toate ca taaaaare demult nu am mai dat pe aici,imi cer scuze,dar chiar nu am avut posibilitatea sa intru pe aici,am incercat sa ma mai uit prin urma,sa vad cine si ce mai face,dar foarte rar,ma bucur ca sunteti bine si va cresteti copilasii si burticutele in liniste si pace.Noi suntem binisor,Chris creste si el,acum merge la gradinita,din octombrie ,ca pana atunci fuse-se la cresa.
Din ce am reusit eu sa citesc vad ca sunteti niste fete de nota 10,foarte harnicute si indemanatice la ''bucatarie'',felicitarile mele!
Demult ziceam sa imi fac putin timp liber si sa mai trec pe aici,si azi am zis ca tre sa gasesc 3 min acolo si sa intru sa va salut,sper sa pot intra ceva mai des pe aici,sper!
Bine, va lass acum,sanatate si numai bine

sirbu

Bine ai revenit si intra mai des.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Doroti, ma bucur tare mult ca ai dat un semn si ca totul e bine la voi Daca sincer deja ma intrebam cum la voi, ca deja e tare aproape, eu am nascut la 38 de sapt fix si de asemenea mai tin minte ce greu era ultimile saptamini, pe mine ma durea tare spatele, mergeam prin casa in cercuri, ca nu putea sa stau de nici o culoare. Sa ai grija de tine. Vai, dar ce de-a bunataturi veti avea, si astept sa vad pozele cu planul casei.
Oxy, fain ca ai reaparut! Eu nu mai stiu, tu lucrezi?
Cornelia, dar nu ai putea sa iei concediu, ca primele luni sint cele mai importante. Veti face si voi de-a bucate
Vio, ce frumos ati petrecut! Sa nu fii suparici ca nu ai prins carne, important e ca te-ai simtit bine. Iar copilasi sigur vor veni, depinde voi, nu? Si are sa te fugareasca asa, ca vei slabi atit cit vrei...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Am pus proiectul in poze in albumul Proiect de casa, cine vrea poate sa traga cu ochiu.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Doroti, am tras cu ochiul, dar la bucate, pina ce. Sa vezi ce pofta i-ai strinit lui Nati. Poate intra ea sa spuna...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput