Clubul moldovencelor de peste Prut (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Fetelor, apar si eu prin garnizoana spunind:

!!! Hrstos a Inviat !!!

Noi am intilnit sfintele Pasti in trei/singuri, cu pasca, cozonac, oua vopsite si desigur vin rosu.
La amiaza am pus pe masa si 2 salate, poenita cu ciuperci si pestisorii in balta. Seara am avut oaspeti 2 moldoveni, cu care am mai cinstit o sticla de vin si papat ce-mi mai ramasese prin frigider.
Ne-am simtit cit de cit ca acasa .

Sper ca si voi la fel de bine si frumos ati intilnil aceasta frumoasa sarbatoare.

Pina ne mai auzim: Histos a Inviat!

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare fetelor,

Sa-i raspund Luciei: Adevarat a inviat!

Si noi am petrecut frumos de Paste. Am avut pina la urma niste musafiri, spre bucuria mea. De dimineata am stat la masa, apoi am iesit la plimbare, iar la prinz ne-au venit si musafirii cu care am stat la masa si la vorba citeva ore bune. A fost asa de bine .
Am facut poze la citeva mincaruri (nu la toate), dar mi-e asa lene sa scot pozele din aparat poate mai tirziu.

Le doresc fetelor din Md pentru diseara o intilnire cit mai plina de impresii placute!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

Hristos a inviat-Cu adevarat a inviat!!!!!!!!!!! ce facetib fetelor?cum asi petrecut?eu super asiara,eram rupta de somn,si trebuia sa mai vi oaspetii,sincer,am reusit sa fac fata,acu nu mai pot cred-ca mi iau o saptamina liberca sami recuperez puterele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Hristos a inviat moldovencelor de pretutindeni!

Si noi am sarbatorit astazi Pastele ortodox cu oua vopsite si cozonac,gratarel,legume la cuptor,poiana cu ciuperci si torta de brinza.Am avut si niste musafiri pina la urma ,pe care i-a invitat sotul sa sarbatorim impreuna.A fost bine.Imi pare rau ca nu am nici o biserica pe aproape ..
Pupici si o zi buna

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Hristos a inviat!

Eu ieri am fost la tara. Nu planificasem sa merg dar nici singura nu vroiam sa stau acasa. A fost si ziua unchiului, deci mai aveam un motiv sa merg. Am respirat muuult aer curat si m-am intosr in oras cu dureri in git care nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Acum incep cu ceaiurile, lamia, si mierea.

Sarbatori fericite in continuare,

Nata 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Hristos a Inviat!
Sper ca ati petrecut bine si ca Pastele v-au gasit sanatoase alaturi de cei dragi!

As vrea sa intreb si eu ceva. Vad trecand prin Sibiu foarte multe Mercedes Sprinter (sau alte masini gen), cu numere de Moldova, venind sau cu masini de prin Germania zic eu, sau cu ... nush ce.

Ideea e ca vad tot mai multe. Inainte de Pasti mergand spre bunici am vazut in 50 de km pe putin 30 de dube cu numere de Moldova. Fetelor ce business se fac cu masinile astea? E vreun regim mai inganduitor de inmatriculare in Moldova? Ce aduc masinile astea in Moldova? Va pup si va multumesc pt raspuns dinainte.

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Cu adevarat a inviat !

Fetelor imi pare bine pentru voi ca ati reusit sa intilniti Pastele frumos si cu prieteni/apropiati.

Natalia - ma bucur ca in fine ai avut oaspeti si ai facut-o pe gospodina , sunt sigura ca te-ai prezentat la nivel.

Alina - ti-am vazut odorasul la zoo, e asa dulce, mica si speriata intre caprite de-ti vine s-o iai in brate si sa o pupi de-a maruntelul.
Tu cu sotul dupa ce caendar/credinta sarbatorti, sau dupa ambele, adic catolic si ortodox?

MamaNati - ce bine ca totusi ai plecat la tara si nu ai sarbatoit singurica, insa imi pare rau ca te doare gitul, sper ca toate ceaiurile ce o sa le beai o sa te faca bine.

GabiHila - cu parere de rau eu nu pot sa-ti spun nimic, cred ca au oamenii drum pe la voi, nu neaparat sa fie ceva legat de busines. Ca acum (din diferite considerente) multi isi permit astfel de masini.

Hosen - am observat ca nu doar o data ai intrat pe la noi, nu ai vrea sa ne povestesti despre tine mai multe? ex, de unde esti - RO sau MD? De cit timp te afli in tarisoara pe care o reprezinta steguletul? Daca ai povestit mai inainte despre astea, sorry, probabil ca am scapat, in caz ca nu - cred ca si restul fetelor ar vrea sa te cunoasca in mai deaproape.

O zi frumoasa si numai bine.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

PASTE FERICIT!!!
va spun si eu cu intirziere!
Numai ce am venit de la parinti bunici, socri. Sotul azi lucreaza de la 12:00 si a trebuit sa venim inapoi azi la Chisinau.
Felicitari Ameliei cit si mamicei ei!
Fetelor, vin si eu marti la Delice d'anges! ( numai daca pozele sint cu acces restrins ) Ce ziceti? Cine mai vin?
Cum ati sarbatorit?

Mergi la inceput

Nata, sper sa nu se extinda durerea de git mai jos, sanatate multa!

Gabi, daca masinile erau cu numere de R. Moldova, inseamna ca ele erau deja aduse si inmatriculate acolo. Daca erau cu numere de Germania, Franta, etc., inseamna ca abia se aduceau si era in tranzit prin Romania. Poate intr-adevar, cum zice Lucia, nu e vorba de business, poate a plecat lumea in vacanta.

Violeta, vai ce ma bucur ca te-ai hotarit sa vii la intilnire, o sa fie super, ai sa vezi, toate moldovencele noastre sint niste fete de gasca!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Alina, am vazut si eu pozele de la zoo, e clar de ce a fost asa impresionata Deanna, sa vezi atitea animale diverse intr-o singura zi. E asa scumpa cum se uita curioasa la ele.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput