Clubul moldovencelor de peste Prut (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

La intilnire vin, insa nu am inteles pe cind e programata. Azi sau miine? Ramine totusi la 18:00?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Violetik

La intilnire vin, insa nu am inteles pe cind e programata. Azi sau miine? Ramine totusi la 18:00?

Violeta, din cite am inteles, intilnirea era astazi, la ora 18, la cafeneaua Delices d'anges. Eu zic sa te duci repede, fetele precis o sa stea mai mult timp.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ah, Nati, iubit-o nu azi!!!!

Era pentru miine, ca noi de aia am stabilit asa tirziu ca eu cu Lia_c muncim!

Pacat ca n-am vazut mai devreme mesajul, ca ieseam eu in oras cu Violeta, ca tot am stat toata ziua in casa.

Mergi la inceput

Violetic sper sa poti veni si miine!

Mergi la inceput

Nata, of of of, va rog s ama scuzati, de unde dzeu aveam impresia ca azi e marti??
Violeta, te rog sa ma ierti ca te-am indus in eroare! Te rog sa-mi spui daca ma pot revansa cu ceva.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!
Mersi Nati si Lucia de complimente la adresa puiului .Sper ca data viitoare sa stam toata ziua acolo sa vedem intreaga gradina zoo.
Nati ma bucur ca ai avut oaspeti si n-ati petrecut singuri.Unde-i linkul cu pozele tale ?
Lucia foarte impresionant Panetonne cu ce l-ai dat pe deasupra ?mi-a placut si restul bucatelor dar mai mult puiul care "manca hirtie " si statea pe olita .ce haioasa e cu aparatori de genunchi hihi sincer parca e Mutu sau Beckham (nu stiu cum se scrie ).Noi sarbatorim ambele sarbatori.
Nati iti doresc sa-ti treaga gitul mai repede.
Fetele din MD sper sa va intilniti si sa va cunoasteti toate.
Crinia mai da un semn ?
O zi buna.

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74252" target="_blank">Capitolul 25

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Fetelor, merci ca aveti grija de mine. O sa incerc sa ma fac bine cit mai curind!

Lucia, am admirat si eu pozele recente. Tare scumpa e Laura. Sa va traiasca!

Acum o sa merg la somn ca miine iar la munca.

Nata si bebe in burtic 24.

Mergi la inceput