Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Io raportez stagnare la 56 kg.greutatea mea parca e tensiune oscilanta...cand coboara,cand urca,dar in jurul valorii de 56,deci io tot stagnare o vad.Am zile cand nu mananc mare lucru,ca nu pot si zile cand imi tot vine sa rontai cate ceva.Ma ingrozesc ce va fi de Pasti,ca tot pe la altii o sa fim

Bun venit fetelor noi si mult succes!

Io va doresc o saptamana linisita si frumoasa si sa nu picatzi in nas de munca.Sanatate si pupici si fug la treburi.

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

Din pacate timpul nu-mi ajunge nicicum...intru rar, dar am zis ca macar raportul pot sa-l dau...deci 60.5...abia astept sa vad cantarul sub 60....o sa ma tin tare de Paste, desi acum m-am obisbuit cu putin...dar cand esti la gramada...
va

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Fetelor, am modificat lista. Vad ca a crescut numarul de ....si de asemenea multe fete n-au "raportat"....inca va mai astept, dragelor.
in mod special pentru Eftimie C, care a slabit 9.5 kg anul acesta si si-a depasit tinta. Deci trebuie sa schimbam cifra. Ce pun?
tuturor fetelor care au slabit!
Leeloo, te-am trecut in lista cu numele de Gabriela. Succes!
Cookie, pentru depasirea pragului de 60 kg!
Roxana, vad ca l-ai trecut si tu!
Anemona si Cami, va apropiati si voi de acelasi prag cu pasi repezi!
Miag, si deci cum era dieta cu grapefruit?
Va pup si mai revin.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la o depravata ... raport +2kg caractere mai mici nu`s
Asta e, revin io dupa Pasti
Pup gasca si va doresc sarbatori fericite !

(trec mai rar ca stiti calc pe toate becurile si araturile posibile)

Ce mai stiti de Zuzilici ??? Cum e ?

Pup burticile

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ma simt un pic pic pic mai bine, nu am apucat sa intru sa citesc sfatul lui Tzuni de aseara, chiar mi-a scapat faza asta, sa beau ceai antiadipos..am uitat de el pur si simplu, dar o voi face azi.

Am o zi naspa, grea de tot, cu taskuri multe si urgente si nu am spor, iar afara e soare si frumos si eu am chef de plimbari .... am iesit in pauza si mi-am cumparat o esarfa roz, cu paiete
si niste papuci de casa...am o saptamana...imi fug banii singuri de pe card, nu alta si inca Sarbatorile n-au sosit...

va las, nu mai viu pana poimaine, ca-s ocupata-prastie!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Delidana, multumesc pentru felicitari
Deocamdata nu modificam nimic la lista si raman la categoria grea, pentru ca vine Pastele si 500g le pun sigur.La raportul de pe 2 Mai cand termin cu sarbatorile, vedem ce si cum, OK?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Ce mai stiti de Zuzilici ??? Cum e ?

Pup burticile

Zuzy va saluta si va scrie din aceeasi formula ca si ieri. De-acum deja a devenit si ea impacienta si nerabdatoare. Dar cel mai mult o 'supara' faptul ca e fiica-sa asa de lenesa.
Ei fetelor ce sa mai zic ... ieri am tras de mine, si-am facut de toate. De la curatenie in casa (spalat de perdele, sters pe jos, sucit si rasucit mobila prin dormitor caci era cam debandada si inghesuiala) pana la plimbare de vreo 3 ore, de-am zis ca o sa cad lata de oboseala. Si ea domnisoara, nimik. Asa cum am mai zis ii e bine la maica-sa in burtik.
In orice caz azi am de gand sa iau scarile ca nu mai tine figura. Daca nici urcatul celor 11 etaje, n-au efectul scontat atunci cu sigutranta o sa am o 'tauroaica' cu toate ca mi-am dorit o 'berbeaca'.
Delidana pentru raport: 86.4kg... Deci categoria grea la dublu. bine ca inca ma mentin doar l a10 kg luate caci altfel ....dar oricum ma simt ca de 100.
V-am acum si mult succes tuturor la slabit, la post si la ce v-ati mai propus voi sa faceti saptamana aceasta.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

zuzilici,bine ca esti bine!!mult a fost putinm mai este,eu zic sa o lasi moale cu trebaluiala si nici sa nu te gandesti sa urci 11 etaje !!!
daca vrei musai sa provoci nasterea,mai bine canalizeaza-ti energia pe o seara romantica cu sotzul,ultima probabil pana treceti de colici si alea 40 de zile,daca intelegi subtilitatile
din batrani se povesteste ca lichidul seminal in ultimele zile poate declansa nasterea,fapt confirmat si de medicii de aici.Pe bune!Chiar m-au sfatuit foarte serios sa prestez,in caz ca bb nu se grabeste sa apara.N-a fost cazul ca marc a venit chiar in ziua stabilita,dar ,statistic,doar 5 % dintre copii se nasc fix in ziua stabilita. Daca Marc mai intarzia o saptamana nici nu ma gandeam sa-l grabesc,cred ca e o chestie naturala,atata timp cat nu sunt probleme de alta natura.
chiar daca or fi numai zvonuri,eu zic ca e mai placut decat sa freci podelele sau sa urci 11 etaje!
nici nu te gandi!!!!
te pup si enjoy!
nastere usoara si te asteptam cu drag inapoi!!!
sa ne tii la curent cat esti acasa!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Zuzilicea - si io mi-am programat mersul pe scari, doar 7 etaje, dar la mine n-a mai fost cazul, nu vroiam sa trec de 40 de saptamani. Iti doresc numai bine si te asteptam cu o super poveste despre nasterea mandrei si pozicile de rigoare ! Tinem pumnii si va fi totul foarte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si inca o data multumesc mult pentru urarile de buna venit !

Azi dimineata mi-au venit rushii dar tot m-am dus la sala! E drept ca nu am exagerat, dar pentru ca nu ma mai pot duce pina miercurea viitoare (noi plecind de Paste din Bucuresti), m-am gindit ca mai bine ma duc...

Mia, la sala ma duc dimineata, de la 7:30 in general martea si joia si ma mai duc o data simbata, cam de pe la 15 - in timpul saptaminii stau doar o ora (cam 40 min gym si restul piscina si sauna), iar simbata stau cam 1:30 - 1 ora gym si restul piscina si sauna. Vreau sa spun ca pica asa bine piscina si sauna dupa gym - nu am facut deloc febra musculara si eu nu am mai fost la sala de vreo 2 ani.... In plus, duminica dimineata fac 1 ora de masaj (vine o fata acasa). pentru miercurea viitoare mi-am programat si ora cu antrenor personal asa ca sper sa-mi faca un program complet si eu sa ma tin de el!
Mai ramine sa vad ce fac si cu dieta, in rest indeplinesc toate premisele de slabire....

Zuzilici - nastere usoara iti doresc - vad ca esti nerabdatoare - nu se spunea ca fetele vin mai repede decit e termenul?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput