Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Zuzilici - nastere usoara iti doresc - vad ca esti nerabdatoare - nu se spunea ca fetele vin mai repede decit e termenul?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Gabriela asa se zice, dar a mea e tare incapatanata dupa cate vad. Are deja 40w + 2d si nimik. Sau mai stii o fi baiat. Cred ca taica-su ar fi in al 9-lea cer.
Scuze ca-s mai intarziata, dar iti urez si eu bine-ai venit in club si spor la slabit!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Zuziliceoooo, mai mama stai locului.Tu chiar de Paste vrei sa nasti?Eu am facut curatenie luni si m-am deranjat atat de tare, ca vezi Doamne venea asistenta in vizita...care n-a mai venit...si joi a inceput nebuneala.Vineri la 36 saptamani Edi deja imi facea cu ochiul de la incubator.
Las' ca vine si o sa te saturi...profita si odihneste-te pana atunci.
Gata fug la trebusoara...Ne-auzim maine.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, tre sa-ti marturisesc ca zilele astea voi sta cu okii si pe subiectul de la mamici de martie-aprilie. Chiar te citeam dimineata...imi pare rau de tragediile mamicilor, Doamne fereste si pazeste!
So, stai matale linistita sau urmeaza sfatul Ancutei.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici, ai mare grija de tine. Vine ea Isabella.

Bine ai venit Gabriela !
Roxa, munci usoare !
Daria, poate e numai o retinere de lichid !

Va pup pe toate si ma inrorc la ale mele.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna fetele!
Bun venit fetelor noi si mult succes la slabit!
Si eu o urmaresc pe Zuzi zilnic. Deci nu sunt singura
Daca mai asteptam o zi cu raportul, nu era asa de crancen... Azi dimineata aveam 71.9 kg. Nu stiu cum am facut de am scapat de 700 g intr-o zi... am mancat mai putin, intr-adevar si am inceput postul de luni. Ieri nu am facut nici un pic de sport, dar am bucatarit - ceea e sinucidere curata la 38 de grade. Deci, mai bine spus... pe langa mancare, am facut si o sauna.
Astazi am jucat aproape 2 ore de tenis, de care sunt f. mandra. Maine suntem liberi, asa ca vom merge la piscina (eu cu tati - Emi merge la scoala) si probabil ca vom face si un masaj.
Meniul de azi:
Dimineata - o felie de paine si un patratel de ciocolata 75% cocoa
Pranz - multe legume, ciuperci si orez
Cina - mancare de fasole cu o felie de paine si salata de rosii si castraveti
Intre mese am mancat niste struguri si pepene galben.
M-am speriat de cat de mult va programati voi sa va ingrasati de Paste... 2kg mi se pare enorm. Eu sper sa nu iau mai mult de 500 g, avand in vedere ca noi nu avem liber, deci voi merge la scoala si nu voi renunta la sport in nici o zi.
Acu am plecat la culcarica.
V-am pupat,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Am hotarat de azi sa scriu si meniul zilnic :
Dim-cafea
Pranz-cartofi la cuptor cu sare
Seara-mancare de fasolica verde(fara paine)
+2 portocale
Zuzulici iti urez si eu nastere usoara , bb sanatos frumos si mancacios si sa dai de veste aici ce faci ca suntem toate cu gandul la tine.
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, daca nasti in noaptea asta ma faci nasa? Virtuala, bineinteles. Dar nu cred ca am eu norocul ala....
Mariana, care e treaba cu ciocolata 75% cacao? Are mai putine calorii sau ce??
Mik, mi-ai facut pofta de dulceata si acum trebuie sa maninc in fiecare zi.
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: 1 mango, carne de pui cu dovlecel prajit, salata
C: 1 felie de piine cu 2 crenvursti, 1 ou ochi si 1 ardei gras; o felie de piine cu marga si dulceata.
Am fost si la sala, o ora jumate.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Delia, ciocolata aia e in primul rand de post (nu contine lapte) si in al doilea rand are f. f. putin zahar. Asta pe care am gasit-o eu aici are 15% zahar, ceea ce inseamna mai putin de 30 de grame la o punga de 180g de ciocolata. Deci toata punga are o lingura de zahar. E intr-adevar amara... nu prea e dulce deloc, dar asa imi mai amagesc si eu dorinta de a manca ceva dulce.
Evident ca are muuuuult mai putine calorii decat o ciocolata care are doar 30% cacao (atat are una normala).
Mai stiu ca ciocolata asta (de fapt cea cu 70% cacao) e permisa si la Montignac.
Acu, chiar ca ma culc.
Noapte buna,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

vin si eu la raport dar nu prea am noutati...
stagnez la kg.nu vor sa plece nici chip!!!
insa trag tare cu abdomene si creme(pt. abdo)
rezultatul peste 2 sapt.
o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Sa incep intai prin a-i ura Zuzilicei noastre o naster super usoara! De-abia astept pozicile cu dansatoarea mica!

Pentru Delia raport: +500 de grame.

Azi am mancat:
- o felie toast cu un mar
- un cartof copt cu salata si un mar
- doi biscuiti
- o portie de orez cu pui

Ziua mea de azi a fost cam nebuna: pe la 13 sunt sunata de la gradi sa vin s-o iau pe Lil ca are varsat de vant. Ma duc intr-o fuga s-o iau si mi se arata bubitele pe care le are de acum doua zile si pe care am banuit ca sunt intepaturi de insecte (probabil tantar). Chestia e ca dimineata i-am aratat unei educatoare bubitele..dar probabil ca a uitat sa le arate si la schimbul de dup-amiaza...asa ca doamnele au intrat in priza. Am dus-o la doctor imediat..medicul e si el de parere ca sunt piscaturi de insecte..mai ales ca de doua zile nu au iesit altele noi. Voi ce ziceti? In doua zile de cand au aparut pe jumatate de fatzuca si cateva pe piept (aceeasi parte) nu au mai erupt si altele. Om vedea..

Pai da..gata m-am descarcat.

[b]CArmen, DElia, Ioana, Tzuni, Zuzi,Mik, Mia, Cami, Sabina, Daria, Sigrid, Cookie, Olo si restul fetelor va pup!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput