Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 8
lacri spune:
buna fetelor!
vin si eu cu raportul:55 kg.sunt tare bucuroasa cand vad ca da chiar rezultate incet si sigur
mai merit si cateva bicii pt duminica
daaaaaaa..... a fost ziua mea (adica floriile) si dati mai cu mila
:am mancat cas proaspat si 2 feliute salam ,2 bucati ciocolata,2 felii paine cu icre.am mai mancat si peste dar eu cred ca pt astea tre sa primesc asa cateva bice ca nici nu am respectat ora de masa si nu m-am putut abtine

aoleu era sa uit am mancat si o napolitana cu crema,dati fara mila ,m-am razgandit,merit

nu am avut prea mult timp sa citesc ce ati scris.mai toata ziua umblu asa ca sper ca sunteti toate sanatoase .
da de Paste?avem voie sa calcam putintel stramb?

numa putin!
pai cum sa rezist cu pasca ,cozonac ,sarmalute si toate celelalte?

eu am zis ca nu fac mai nimic inafara de friptura si o ciorba dar mama...........?ce ma fac cu ea?cum pot sa fac sa o impiedic pe mama sa gateasca toate bunatatile?plus ca ea face si pt mine
va pup tare dulce
multa sanatate 
Fabian si mami Lacramioara
roxana1974 spune:
gagici, va salut! tocmai beau ceaiul antiadipos si mai scriu cate-un rand sau 2 la o traducere...
va las...
noapte buna!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Zuzilici, daca nasti in noaptea asta ma faci nasa? Virtuala, bineinteles.Dar nu cred ca am eu norocul ala....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Te fac iubita si daca nasc in seara asta chiar ca as fi si eu norocoasa nu numai tu.
Doamne Ajuta! sa fi nasa virtuala a
meu.Fetelor va multumesc tuturor pentru gandurile si urarile de bine si sper sa va dau vestea cea mare cat mai curand.

Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Delidana spune:
Zuzilici, ce se mai aude?
Cit mai astepti sa nasti? Faci cezariana daca bebe nu vine pina la o anumita data sau cum?
Lacri, stai inistita ca toate o sa calcam pe alaturi de sarbatori...se da raportul normal, in fiecare luni, dar promit ca lunea asta care vine nu scot
, insa dupa aceea trebuie sa ne punem serios pe treaba. Oricum, vad ca primavara asta se poarta
. ![]()
Mariana, mersi de lamurire. 
Crystina, tinem pumnii pentru Lilisor si speram sa nu fie totusi varsat de vint...
Ange, tine-o tot asa cu abdomenele...trebuie sa ma apuc si eu din nou ca am cam lasat-o balta si blugii mei cei noi au inceput sa ma stringa, ceea ce nu-i bine deloc. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Eftimie C. spune:
Buna dimineata, va invit la o
ca sa ne mai incalzim, ca tare frig si urat e afara.Ce ne facem daca e asa si de Paste?Stam in casa si mancam pana
?Pai eu vroiam la soare...la aer 
M-am saturat.
Unde mai pui ca ieri mi-am spalat geamurile si cand le admiram eu, mandra de realizare, a venit o ploaie si...am muncit aproape degeaba.
Meniu: mancarica de fasole uscata si seara o salata maaaaare
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
roxana1974 spune:
hihi Carmenita, hai ca beau io o cafelutza cu tine...mi-am luat liber azi sa fac curat, sa slap geamurile
...imi bag picioarele in ea ploaie ca si la mine o sa vina...deocamdata cica e soare, dar se vad neste nori grei la orizont...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
miag spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
[
Mia, la sala ma duc dimineata, de la 7:30 in general martea si joia
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Moamaaaaaaaaaaaaaa , Gabriela, de la 7.30 la sala?????????????????????? Cat de harnica esti, nu pot crede....

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by leeloo2004
Zuzilici - nastere usoara iti doresc - vad ca esti nerabdatoare - nu se spunea ca fetele vin mai repede decit e termenul?
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Gabriela asa se zice, dar a mea e tare incapatanata dupa cate vad. Are deja 40w + 2d si nimik. Sau mai stii o fi baiat.Cred ca taica-su ar fi in al 9-lea cer.
Scuze ca-s mai intarziata, dar iti urez si eu bine-ai venit in clubsi spor la slabit!
Zuzilicisi Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
zuzilici , in vinerea mare nasti..simt eu asa...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Eu nu mai inteleg nimic - m-am cintarit de dimineata si am mai mult decit acum o saptamina - adica am 78!!!! Si asta dupa ce m-am dus de 3 ori la sala si chiar m-am intrebuintat...dar e drept ca nu am tinut nici un regim... Sa fie din cauza de ciclu??
In fine, o sa ma vad eu ce si cum dupa Paste...
Mia - da, ma duc de dimineata la sala pentru ca seara nu prea pot ca nu am pe cine sa-l las pe Stefan. In plus imi face mult mai bine sa-mi incep ziua dupa ce am fost la sala! daca vrei si tu sa vii acolo ne-am putea vedea macar in weekend.
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
zfcristina spune:
Buna!
Eu am avut 

nu a vrut sa mearga absolut deloc.Ieri am chemat pe cineva sa-l repare si vad ca functioneaza.
Am citit putin din ce ati mai scris dar incerc sa recuperez in limita timpului disponibil.
Vreau si eu sa le urez Bun venit
noilor fete si sa le urez bafta in lupta cu kilogramele si nu in ultimul rand Zuzilicei sa-i urez din tot sufletul o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos
N-am putut sa dau raportul luni din cauza de PC dar din fericire stagnez.Ma gandeam ca am pus la loc cateva kg dar va ca am reusit sa ma mentin chiar daca am calcat pe bec ![]()
Va pupicesc taaare pe toate

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)

si spor la slabit!