Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
sara buna gagici...va vad vesele...io ma simt ca naiba...ma doare burta si stomacul..2 in 1...si am vagi amintiri despre cum e sa mergi normal intr-un loc anume...sunt disperata...nici sa n-aud vreun sfat ca nimic nu mere! am o burta cat China si daca mai stau o zi, cre k explodez! 
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
anemona spune:
Buna, fetelor !
Iertare ca nu am mai trecut pe aici, am fost super prinsa cu cautarea unei gradinite pentru fetita mea si putinul timp liber la net l-am consumat pentru aceste cautari...
Raport (cu intarziere): 60,6 azi dimineata la prima ora. Deci... cam stagnare. Cu stilul de viata o cam scald, am mai mers la sala, dar nu atat de des cat as vrea, iar cu mancarea... am facut progrese, dar nu atat cat mi-as dori. Deci...
porcusor, va rog, la mine, ca sa ma invat minte.
va pup
si promit sa apar mai des dupa ce scap de obsesia cu gradinita.
Anemona
miag spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Multumesc Mia si felicitari - vad ca ai rezultate foarte bune si esti la "categoria usoara", ma bucur mult pentru tine!
La mine e in continuare dezastru, dar sper sa nu mai fie pentru foarte multa vreme... Pina la urma mi-am facut abonament la sala unde ti-am spus si pina acum m-am si tinut de ea desi mi-e cam urit ca ma duc singura si nu cunosc acolo pe nimeni...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Cand te duci la sala?In ce zile si de la ce ore?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Fetelor eu azi sunt pe coclauri, plec in delegatie , asa ca va mai scriu diseara cand vin...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
[
Miag, nu prea mai ai rabdare asa-i?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Ai dreptate..nu prea mai am rabdare ca vine caldura si eu tot mai am sunculite...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.Va invit la o 
Leeloo, bine ai venit si spor in
lupta cu kg.E un pas mare, mai ales ca il faci inainte de Paste 
Sigrid, mama, nu dispera...uite si eu ajunsesem la 78kg joi si totusi la raport au fost doar 79,5.Ma doare, dar sper sa fie din cauza rusilor
.
Eu cred ca am primit cumva o palma ca sa nu fac abuz de Paste.
Va pup si ne mai auzim.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Carmen E, multumesc de
, foarte buna
.
Carmen, Cookie, multumesc pentru link-urile despre WW.
Mik, multumesc pentru urare
.
Gabriela, bine ai venit!
Eu inca nu am program de masa bine definit, trebuie sa mai studiez dietele; pentru Pasti imi doresc sa nu iau mai mult de 1,5 kg
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
oLo spune:
Neatza fetele!
Fain e sa ai o zi in plus la WE. (a fost Pastele catolic). Am profitat ieri de ziua libere si de timpul frumos si am mers cu bicicletele la Paris. 35 km dus-intors. Si acu zac pe scaun la birou, si zau daca ma misc de aici pana diseara! Oricum, nu am febra musculara (ceea ce e bine) dar mi-e o lene cumplita!!! In plus, mi-e o sete groaznica. Ieri, cand am ajuns la prietenii nostri cu care am fost cu biclele, am baut singura 1 litru de apa. Pe urma, acasa, am mai baut 1 litru de apa, + 2 pahare de cidru. Si toata noaptea mi-a fost sete. E adevarat, ca pe drumul cu bicicletele, am ma suferit de sete, ca n-am luat suficienta apa la noi (doar 1,5 l apa+ 8 pakete de suc de potocale pt 2 adultzi si 2 copii).
Pt raport: 68.1. pierd incet da' sigur! Acu ca s-a facut vreme de bicle, vrem sa iesim in fiecare WE la plimbare.
Pupici si o saptamana excelenta!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
mamica dulce spune:
buna dimineatza frumoaselor!!
am ajuns si eu acasa dupa un uikend lung si plin de bunatati cu senzationalul de 2 kile jumate in plus,ceea ce ma uimeste nespus,ca aseara la sigridutza aveam "numa" vreo 6 mai mult![]()
Faza de-a dreptul nostima a fost ca am reusit performanta sa avem ACEEASI greutate,la suta de grame,si chiar de doua ori la rand
-dana ma lasi sa spun valoarea??![]()
Cred ca sufeream de detentie de bere,nu de apa cum spunea cineva mai sus![]()
acum trebuie sa ne refacem ca peste 2 saptamani o s-o facem si mai,si mai lata!![]()
la mine a venit in sfarsit primavara-e un soare asa frumos,copaceii parca au prins un verde crud,floricele au inflorit...asa ca spor mamico la slabit,ca sa mai iesi din blugii aia!![]()
zuzilico,ce faci??unde-i bebelina?inca la caldurica sau in bratele tale?
iti tinem pumnii!
pup fetele cu drag!
si raportul,82.400
-se cere o tura de antiadipoase si in 2 zile sper sa se duca surplusul!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Tzuni spune:
roxana fugi sa-ti faci un ceai verde (chinezesc antiadipos) concentrat. O sa te ajute!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel