Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

delidanaaaa.ce m-ai lovit cu diplomatul,,mi-e nespus de dor de o portieeee :)
DAR ,nu ti-e frica sa mananci oua crude?????am vazut ca albusurile numai se bat ,se amesteca cu frisca si se da la rece.GAlbenusurile sa zic ca le pui putin la foc...dar totusi,mie mi-ar fi frica sa mananc,de cand cu aviara,cu salmonella etc.

la fel cu tiramisu,am gasit o reteta fara oua si e delicioasa.

delidana,sper din suflet sa nu-ti fi stricat apetitul,nu ma baga in seama daca ma crezi dusa cu pluta si orice ai pregati,iti urez pohta mare!!!

va pup pe toate!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Eu am pus tarâtze cu apa, in sperantza de a face.. bors. Stau de 2 zile (azi e a doua zi) dar mari sanse nu sunt sa se faca bors. Mai astept. Voiam sa fac maine bors de miel, dar se pare ca voi face numa fripturica...
Delia, ne faci pofta cu diplomatu!!!

ZUZILICI!!! Asteptam cu sufletul la gura vestea cea mare!

Carmen: distractzie placuta la echografie.

Fetele cu copii la gradi: venitzi aici: Anaïs merge din septembrie la gradi, si n-a stat acasa decat o data , 2 zice, ca facuse enterocolita. In rest totul e OK. Poate pare ciudat ca n-are educatoare ci educator. Din cauza ca individu a fost inainte prof de sport la copii, fiica-mea se catzara acu peste tot, face tumbe una dupa alta, sare trepte cate trei samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Delia, m-ai dat gata cu diplomatul tau!

Olo, ce super! faza cu tumbele si catzaratul e super haioasa! Numai o enterocolita, zici?..norocoaso! Lilly are la activ vreo 3 infectii virale, doua conjunctivite, nenumarate raceli, febre..da' trec si astea! Pupici la maimutzica?

Carmen, cum a fost la eco? ce te-ai hotarat sa faci bun de papa?

Doina, ai facut pasca? cand vine Onitza acasa?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor,
Acum chiar ca nu mai intru pana de Paste, decat daca am vesti despre Zuzilici a noastra! Nici pana la ora asta eu nu am facut nimic, cu exceptia aprovizionarii. Cred ca voi avea o noapte "alba"!
Mi-as dori sa organizez o asfel de intalnire, insa nu promit nimic, nu stiu cat de receptiv va fi Costin la ideea mea. Dar oricum, indiferent de situatie, am putea organiza o intalnire intr-un parc, la o terasa, un restaurant. Ar fi bine sa gasim o perioada in care sa putem fi mai multe. Eu pana pe 19 iulie voi fi in tara, apoi nu stiu cand o sa ma intorc ( cel mai devreme pe 15 octombrie ).
Delia s-ar putea sa ai dreptate si Zuzilici sa fii nascut deja ... sunt aproape sigura ca e la spital, iar daca nu a nascut o va face cu siguranta. Nu este conectata de loc pe internet, nici macar mama ei, ceea ce ma face sa cred ca in sfarsit naste!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Spor la treburi tuturor, sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi si fie ca iepurasul sa va aduca fiecareia cadoul dorit !
Cami - sar`na de informatii, astept cu sufletul la gura vestile despre Zuzilicea noastra !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salutare natiune!

Va pup pe toate de-aici din Tg Mures. Va scriu cu greu, ca piciu cel mic al sora-mi imi sta in spate, calare, asteptand sa-l duc "ghi-ghi". Acum imi dau seama ce greu e sa fii mama hahahha.

Roxa-boxa, merci de complimentele exagerate! Si tu esti o faina faina si am avut senzatia ca ne cunoastem de cand lumea! Saracu tata era leshinat pe jumatate cand am ajuns cu el inapoi in Tg Mures, ca drumul spre Cluj l-am facut cu 130 km la ora si la intoarcere cam la fel. Si el obisnuit cu Dacia.... Ce sa fac? El a vrut sa vina cu mine! Si oricum am intarziat putin la intalnire!

Fetelor si mie mi-ar placea sa ne intalnim, macar noi care suntem in Bucuresti.

Mephala, sa stii ca o sa incerc sa-mi fac timp pentru un drum la Iasi sa te cunosc. Si sa vad si Iasiul, ca n-am ajuns pe-acolo. O sa te tin la curent. Nu glumesc!

Cami, fruntea sus, fii optimista asa cum te stiu si o sa fie bine! Noi iti tinem pumnii.

Delidana, ce-mi vazura oichii? Dai retete de dulciuri "ingrashatoare" la subiectul nostru??????? Te bat! Io ma hranesc aici numai cu spanac si fasole verde, spre disperarea maica-mi. Dar duminica nu scap de sarmale, fripturi, cozonaci si alte alea... Dar le vin de hac cu ceai verde concentrat!

Zuzi iti tin si eu pumnii!

Fetelor va pup pe toate, va imbratisez, va doresc Sarbatori Fericite si pline de lumina si iubire!

hahhaha, iute ca va pupa si Monica (sora-mea)! ...care-i grasa, dar frumoasa! ...si lenesa si nu se mobilizeaza sa slabeasca. Poate-o conving sa vina in gasca noastra!

Ma intorc in Bucuresti martea viitoare. Pana atunci nu cred ca mai am timp sa va "vad". Aveti grija de voi si papati cu masura!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni, Paste fericit alturi de familie!

cami, multumim!

daria, spor la treaba!

Io tot in pauza sunt..sistemul e cazut si fara calculator nu pot face nimic.

Pup!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Intre o placinta si piftele,fac o pauza si va urez la toate PASTE FERICIT!...sa fiti fericite si bucuroase si linistite si iubite si numai soare sa aveti in suflet.

Tare sunteti harnicute.IO nu fac mare lucru,ca plec la bunici si apoi la socri,deci m-am scos cu cozonacii si sarmaleleVin de abia miercuri seara.

Zuzilici,sa dea Domnul sa nasti usor si sa fiti amandoua sanatoase si puternice.Chiar am emotii,asteptand vesti.

Tzuni...ahaaaaaaaaaaaaaa...numai pe Carmen vrei s-o vezi in Iasi....bineeeeeeeeee....io,care-s o admiratoare a Sandrei Bullock,sa fiu lasata de o parte....

Deci spor la treburi,va pup pe toate si SARBATORI FERICITE!...si-am fugit ca Paki e deja suit pe unitatea centrala si trage de mouse

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

crystina, saarbatori fericite si tie!

Nora draga, miiiiiiiiiiii de scuze! Am uitat ca si tu esti ieseanca! of of of, varsta si scleroza ma termina! O sa te vaz si pe tine, fara doar si poate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, m-ai prins cu mitza'n sac, haha... Promit sa-mi revin de luni si sa nu fac excese.
Mamicadulce, la asta nu m-am gindit, hmm, oare se intimpla ceva daca nu mai pun albusurile? Tu ce zici?
Acum ma duc sa termin salata de beuf, intre timp il ascult pe Dave cintind "I Feeeeel Yoouuu". Parca asa merge treaba mai cu spor.
Mai revin.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput