Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dragele mele, am venit de la eco, totul e in regula, placenta e pozitionata cam jos, dar speram sa revina la normal si sa nu fie probleme.
90% este baietel. S-a adeverit certitudinea sotului.


Delia, nu am experienta in folosirea gelatinei. Vezi ca se prezita sub 2 forme; plic si foi. eu am folosit o singura data plicuri de gelatina pentru un tort diplomat, reteta e www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6841&st=0" target="_blank">aici. sunt 13 pagini cu imagini, sper sa te descurci. Singura recomandare: dizolva cantitatea mentionata in reteta (50 de grame gelatina) in jum. cana de apa caldutza. Nu folosi o cana intreaga.
Spor si sa ne spui cum a iesit!

Tzuni, cu mare drag astept sa ne vedem in Iasi. Nu te grabi insa, am eu pata pusa: vreau sa ma vezi slaba si nu grasa, cum sunt acum. Deci, dupa ce nasc....
Pupici si sarbatori fericite alaturi de familie.

Crys, ma gandeam sa fac o salata de ciuperci cu piept de pui (o improvizatie de-a mea), un ceaunel de sarmalutze, salata de vinete si racituri de pui. Dulce nu fac nimic, am rabdare sa mananc de la mama.
Voi cum petreceti sarbatorile?
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

A nascut Zuzilici, o fetitza de 3,890 gr la ora 4 dimineatza! Felicitari draga mamica si sa va traiasca ingerasul!!!

Am citit stirea de la mamici de aprilie...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

YU-huuuuuu! Bravo Zuzi! sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!!!!De-abia te-asteptam printre noi!




Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, ce bunatati faci! Yum-yum! Am sa fac si eu niste cozonac si niste sarmale. Probabil vom merge undeva la plaja la pincic chiar daca vremea nu e desoebita. Pupici si distractie placuta la parinti!!!! Uit-asa o sa te monitorizam si pe tine.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Intre bucatareala si ordine prin casa, fac ture la calculator sa vad vestile despre Zuzilici...
Bravo, mamico!
Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

Va pup pe toate si spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor mi-ati luat-o inainte cu vestea despre Zuzilici!
Zuzilici Felicitari mamico!
Acum poate sa inceapa petrecerea!
Carmen Felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare!
Va urez inca o data tuturor un fericit, cu multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi voua.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Felicitari Zuzilici , te asteptam cu drag din nou la noi. Inca mai am emotii...
Carmen, mersi mult de tot pentru reteta (si pentru precizare), o studiez mai pe indelete cind termin cu salata. Cred ca miine o fac. Si un pentu baietel.
Deocamdata fac si eu ture intre bucatarie si calculator, la fel ca si Cookie.
Va pup si spor la treaba!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Uraaaa Zuzi! Asta inseamna ca vei fi de Paste acasa. Refacere usoara si o bebelina somnoroasa si papacioasa. Si mai ales frumoasa, asa ca si mamica ei.
Delia, pot sa iti spun ca eu folosesc la diplomat gelatina foi. Se gaseste la Tops sau la Villa, pachetele sunt mici, cam 15/10cm cu galben si alb si ceva... o praji pictata pe ele. Sunt parca 10 foi intr-un pachet si eu le pun initial in apa rece (vezi ca tre' sa le pui cate una ca altfel se lipesc intre ele) si pe urma in oala direct la fiert. E cea mai fain gelatina pe care am folosit-o vreodata in aprox. 15 ani de cand fac eu diplomat.
In ceea ce priveste albusele, eu le pun cu tot cu albusele la fiert si le las putin mai mult pe foc pana sunt eu sigura ca a murit si salmonelllllla si mama ei. Nu iese la fel de pufos ca si atunci cand pui albusele spuma, dar daca bati frisca f. bine iese perfect. Trust me!
Mai citesc odata reteta si daca vad ceva ciudat mai scriu...
Fetele, eu am terminat de facut doar pasca cu smantana. Cea cu branza e in tava acum si isi asteapta randul si mai am de copt si vreo 4-5 cozonaci. Mancarea o fac maine, ca la noi e tare cald si vreau sa fie cat mai proaspata. Voi ce bunatati faceti?
Va urez la toate spor la treburi si la cele care nu mai intra azi-maine, un Paste fericit alaturi de cei dragi.
NUmai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Delia, am citit din nou si am vazut ca vrei sa folosesti fructe proaspete... e ok. Eu ultima data l-am facut cu kiwi si capsuni - daca vrei, caut o poza sa iti trimit, ca l-am facut la ziua lui Emi. Am pus lapte in loc de zeama din compot (niciodata nu l-am facut cu zeama). O alta chestie care te sfatuiesc e sa pui folie de plastic inmuiata in apa la fundul castronului. Mi s-a intamplat o singura data sa nu pun folie si l-am mancat din castron . Acasa, pe vremuri puneam celofan.
Daca ai nevoie de ajutor in timp ce-l faci, suna-ma...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

- da's lacrimi de bucurie! Felicitari Zuzilici, bine-ai venit pe lume, Izabella. Sa stii ca ai o mamica extraordinara, buna, inimoasa, cuminte, iubitoare, gospodina si prietena fantastica! Sa o faci cea mai fericita mamica din lume, sa papi tot laptele pe care ti-l da, sa o lasi sa se odihneasca intre mesele tale, sa o iubesti MULT si sa-i aduci in casa un ginere fain!

Va pup pe toti trei:
Anamaria, Izabella si Florin!
...s-a mai "nascut' o familie....


Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput