Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 18
roxana1974 spune:

uraaaaaaaa!!! Asta da veste buna!
Bravo Zuzi! Doamne Ajuta! S-a nascut Izabella, sa traiasca si sa fie sanatoasa si sa-si bucure familia!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
mamamariana spune:
pardon... era kiwi si piersici. si eu am facut portie dubla si cu un blat subtirel la fund. Asta ca sa iti dai seama de marime. Am pus 1 litru de smantana.
uite aici poze:
http://community.webshots.com/album/549694390DmiVCR
Spor la treburi!
Mamamariana
Nora__ spune:
Zuzilici, sa fii sanatoasa si fericita si sa iti traiasca bebelusha scumpa si grasana.Sa pui repede poze cu voi
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Delidana spune:
Mariana, poate conversam miine pe messenger daca ai timp ca mai am nevoie de niste lamuriri si mi-e ca daca mai vorbim de tort pe aici scot fetele
.
Fetelor, am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74155" target="_blank">aici.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
Zuzi, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
IZABELLA, BUN VENIT PE LUME!!!!!!!
VA UREZ SA FITI FERICITI , SANATOSI SI SA VA BUCURATI UNII DE ALTII.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Intru si ce vad - veste buna
! Zuzilici - sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

M-am intors si eu din mini-vacanta de Paste - cu ceva "greutate" - adica 78.5 kg...acum
, dar zilele trecute cine
... Nu-i nimic, nu disper, ca de azi, gata, pe linga miscare am inceput sa tin si regim. Nimic spectaculos, doar fara dulce, fara sucuri, fara piine, paste, cartofi samd...
Oricum pina pe 3 iunie cind mergem la o nunta peste hotare mi-am propus sa cobor sub fatidicul numar de 70 kg...asa ca sper sa ma sustineti!
Meniul de azi:
MD: o felie de drob, 2 ridichi, 2 feliute telemea sarata si o cana de ceai cu indulcitor
Prinz: gratar piept pui cu salata (salata verde, rosie, ridichi, castravete, fara ulei).
Pentru cina o sa mai vad, dar cred ca niste iaurt degresat.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.