Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uraaaaaaaa!!! Asta da veste buna!
Bravo Zuzi! Doamne Ajuta! S-a nascut Izabella, sa traiasca si sa fie sanatoasa si sa-si bucure familia!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

pardon... era kiwi si piersici. si eu am facut portie dubla si cu un blat subtirel la fund. Asta ca sa iti dai seama de marime. Am pus 1 litru de smantana.

uite aici poze:
http://community.webshots.com/album/549694390DmiVCR

Spor la treburi!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Zuzilici, sa fii sanatoasa si fericita si sa iti traiasca bebelusha scumpa si grasana.Sa pui repede poze cu voi

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mariana, poate conversam miine pe messenger daca ai timp ca mai am nevoie de niste lamuriri si mi-e ca daca mai vorbim de tort pe aici scot fetele .
Fetelor, am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74155" target="_blank">aici.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Zuzi, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
IZABELLA, BUN VENIT PE LUME!!!!!!!
VA UREZ SA FITI FERICITI , SANATOSI SI SA VA BUCURATI UNII DE ALTII.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Intru si ce vad - veste buna ! Zuzilici - sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

M-am intors si eu din mini-vacanta de Paste - cu ceva "greutate" - adica 78.5 kg...acum , dar zilele trecute cine ... Nu-i nimic, nu disper, ca de azi, gata, pe linga miscare am inceput sa tin si regim. Nimic spectaculos, doar fara dulce, fara sucuri, fara piine, paste, cartofi samd...
Oricum pina pe 3 iunie cind mergem la o nunta peste hotare mi-am propus sa cobor sub fatidicul numar de 70 kg...asa ca sper sa ma sustineti!
Meniul de azi:
MD: o felie de drob, 2 ridichi, 2 feliute telemea sarata si o cana de ceai cu indulcitor
Prinz: gratar piept pui cu salata (salata verde, rosie, ridichi, castravete, fara ulei).
Pentru cina o sa mai vad, dar cred ca niste iaurt degresat.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput