Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Saru'mana Cami!

O sa fie bine..trebuie! dupa toate prin cate ai trecut...

Eu mai stau pe aici, m-apuc sa strang de prin casa, Lilly a facut putin dezastru cu jucariile ei..daca mai ai vesti despre Zuziintri si ne mai spui, da? Asta daca nu mergi si tu la nani!

Doina, iti creste pasca?

Carmen, ai plecat la nani?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by crystina

Saru'mana Cami!

O sa fie bine..trebuie! dupa toate prin cate ai trecut...

Eu mai stau pe aici, m-apuc sa strang de prin casa, Lilly a facut putin dezastru cu jucariile ei..daca mai ai vesti despre Zuziintri si ne mai spui, da? Asta daca nu mergi si tu la nani!

Doina, iti creste pasca?

Carmen, ai plecat la nani?

A crescut, am bagat una la cuptor si dupa ce se face o bag si pe cealalta.
Nu pot sa dorm, ma gandesc la Zuzi si imi e dor de Onitza.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor v-am scris mai devreme si cand sa trimit mesajul mi s-a blocat calculatorul.
Acum sunt prea obosita ca sa o mai iau de la inceput, incerc sa va raspund maine dimineata.
V-am pupat si noapte buna.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dragele mele, am revenit si eu dupa cautarile cu gradinita, care credeam ca nu se mai termina, in sfarsit m-am linistit. Ce-i drept, zilele astea am pus in cui toate planurile mele marete, dar dupa Paste gata, ma pun iar pe treaba. Nu am mai fost la sala de sambata, ce e asta? Cred ca raman si cu sedinte nefacute ca la sala asta daca nu faci sedintele in decurs de o luna, pa, le-ai pierdut. Si cum vine pastele, cand le mai fac eu pe toate?
Zuzilici, suntem cu ochii pe tine, sa iti tii cat mai curand puiuta in brate, sa fie frumoasa si sanatoasa, exact asa cum ti-o doresti. Si lasa, spune-i lui tati ca face cat 100 de baieti, o sa vada el
Cami, eu zic sa astepti sa mergi in Canada, am asa o presimtire ca nu a vazut dr bine, eu zic ca nu e bicorn, ca ar fi vazut medicii dinainte asta, dar ai rabdare pana ajungi acolo si sa vezi ca am dreptate.
Hehe, Roxana, ma faci sa rad cu frigiderul, si eu tot asta am facut, injurand marunt si promitandu-i ca-l arunc cat mai curand, aveti grija sa nu treceti pe sub balconul meu . De cate ori il dezghet ii promit ca va fi ultima oara. Vreau si eu no frost !!!
Fetelor, vad ca tot vorbiti aici de mancare, gatiti, va pregatiti, pai nu va e mila de noi? Eu abia ma mai abtin sa nu dau iama in frigider (cred ca de-aia se umple de gheata, ca-l deschid de 1000 de ori pe zi saracu').
Mihaela, bine ai venit , si eu sunt cam noua pe aici (la subiect, ca pe forum, ohoho, activez din tinerete), asa ca iti urez succes si sper sa fie cu folos toate regimurile astea. Eu deocamdata sunt la "liber impuse" adica nici eu nu stiu exact ce regim tin, dar sper sa ma lamuresc si eu intr-o zi
Delidana are dreptate, cred ca treaba asta cu slabitul trebuie sa vina de la tine, nu ca ti-o cere/impune cineva.
Va urez tuturor Paste Fericit, sa petreceti cu spor si cu voie buna si sa va aduca iepurasul ce va doriti !!!

Si aveti grija, mai usor cu
Va pup si mai vorbim, cele care ramanem acasa zilele astea. Eu abia duminica dau o fuguta pe la parinti. Pana atunci ma satur cu mirosurile de la vecini
Zuzi, inca o data, asteptam vesti .

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Cami, nu aveam in plan sa scriu dimineata... sunt in intarziere oricum. Voiam doar sa iti spun ca si eu am uter bicornuat (sau cum s-o fi chemand) si uite ca am 2 copii. Am pierdut multe sarcini si nici mie nu mi-a spus nimeni pana aici, cand am ramas gravida cu Emi ca as avea asa ceva. Nu te lasa!!! Se poate - uite aici un caz.
Zuzi - tinem pumnii sa nasti repede si sa vii fugutza acasa sa ne povestesti.
Pupici si o zi buna,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Am adormit aseara gandindu-ma la Zuzi..Doamne Ajuta!!

Doina, da'unde ti-e Onitza? La bunici? Te inteleg cat de dor iti e..eu numai zece ore la serviciumor de dorul ei. Da' mi-am umplut biroul cu pozele ei

Anemona cati ani are puiul tau? Am vazut si eu la topicul cu gradinite ce disperare e cu gasitul unei gradinite..este incredibil. Mult Succes!

Pai pup toata lumea si am sa mai intru de la serviciu sa vad de Zuzi chiar daca seful meu e azi toata ziua pe capul meu.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna dimineata!
Eu nu mai inteleg nimic - m-am cintarit de dimineata si am mai mult decit acum o saptamina - adica am 78!!!! Si asta dupa ce m-am dus de 3 ori la sala si chiar m-am intrebuintat...dar e drept ca nu am tinut nici un regim... Sa fie din cauza de ciclu??
In fine, o sa ma vad eu ce si cum dupa Paste...

Mia - da, ma duc de dimineata la sala pentru ca seara nu prea pot ca nu am pe cine sa-l las pe Stefan. In plus imi face mult mai bine sa-mi incep ziua dupa ce am fost la sala! daca vrei si tu sa vii acolo ne-am putea vedea macar in weekend.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

ok , vin si eu, dar da-mi si mie mai multe detalii. cat costa abonamentul, cum e atmosfera, ce include abonamentul, etc..
Pupici

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza cochetelor!

Eu sunt cateva ore libera, adica singura, fara Iustin (mare eveniment!!!!). Am programare la eco si cum nu puteam sa-l iau cu mine, l-a luat sotul la servici.

Crys, aseara toata suflarea a urmarit meciul.

Vesti nu avem de la Zuzilici? Stie cineva ceva?

Roxana, si eu visez la un no frost. Dar va trebui sa mai astept...

Nastad, ce harnicutza esti tu! Cred c-o sa-ti calc pe urme, caci plecam la parinti a doua zi de Pasti si cum imi trebuie mancare pentru prima zi, ma voi apuca de gatit si eu cateva feluri.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

zuzi, te iubim si suntem alaturi de tine....nastere usoara...

mihastroescu, bun venit in club

cami, sper ca intr-o zi sa fie totul bine si dorinta ta sa devina realitate...suntem alaturi de tine...

doina, pupici Onitzei

tzuni, distractie frumoasa in Ardeal...

Pupici la toata gasca

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fteleor, am intrat aici sa aud de Zuzi, hai Zuziiiiiiiiiiiiiiiiii

Carmen, bafta la Eco:) Sofia mea e nascuta in septembrie....imi amintesc de o eco facuta in perioada asta a anului ,inca n-a putut sa-mi spun ace era bb, avia in iunie mi-a zis, la urmatoarea.
Mi-ati facut o pofta de bebe mic......da inca nu se poate, abia dupa ce rezolvam afacerea secolului;-), aia cu castelu pe care il puteti vedea la semnatura mea.

Crystina, cum mai e cu gradi si bulinutza ta?
Cami, mi-e dor de tine...trebuie sa ajungem sa ne cunoastem.

Sunt invidioasa pe Tzuni si Roxa-Boxa, fetele , va iubesc tare si vreau si io la intalneala cu voi:((((((((((((((((((((

Gabriela si Miag, despre ce sala vorbiti?

Doina...wow, ce harnicuta, eu sunt asa de obosita incat si oua rosii va face sotzu, fetele, cred ca dupa ce ma intorc de la Busteni tre sa ma apuc de invatat sa gatesc, acu am gatit eu de Post, dar o sa iau lectii de la voi, ca nu se mai poate, rusinica mare.

Mama Mariana....ce poveste.....deci se poate!!!

va pup tare fetele, pe absolut toate si mai ales pe Danateu;-)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput