Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

E 1-0 pentru Steaua!!!!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Yu-huuu! Ma uit si eu la meci pe net!

Carmen, Ius e interesat si el de fotbal sau face nani la ora asta?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Na ca tocmai am realizat ca se transmite live si pe unul din canalele de aici ... asta dupa ce am platit sa vad pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Ce o fi cu Zuzilici?
Am pus pasca la crescut... cred ca ma apuca dimineatza!
V-atzi culcat?

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetele,
Intru sa va spun ca am vorbit putin cu Zuzilici si inca nu a nascut. Nu e in cea mai buna forma, are contractii foarte dureroase, insa nu de durata mai lunga ( ~ 40 de secunde ). O sa se duca mai pe seara la spital sa mai faca un control, poate are noroc sa nasca mai repede si sa nu se mai chinuie atat!
Zuzilici
Eu sunt un pic suparata ca in seara asta am aflat ca am uter bicorn ... nu pot sa inteleg cum dr. mea, la care am mers timp de 6 ani si cu care am facut 3 operatii nu a vazut asta!
Va pup si sper sa aveti o seara mai buna decat a mea.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami , multumim de vesti.
Zuzi, fii barbata!!
Uff, mi-aduc aminte de contractiile mele haotice...daca e pe-asa, s-ar putea sa nasca mai repede. Fetelor, sa-i tinem pumnii Zuzilicei! Abia astept sa vina sa ne scrie

Cami, ce inseamna uter bicorn? E sigur ca e asa, daca pana acum nu a spus nimic despre asta? Ti-a spus ce sanse sunt sa ramai insarcinata? Eu iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca si tie dorinta. Cred c-ai sa faci tot ce-ti sta in putere pentru asta .

Fetelor, mai stau putin prin zona, dupa care merg sa ma culc, sunt franta....si mi-a facut o mica rana la spalatul amaratului ala de frigider..m-am taiat un pic intr-o bucata de gheata...abia astept sa-mi iau un no frost!

R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Roxana uterul bicorn inseamna doua jumatati de uter cu un singur col. Eu nu am 2 jumatati egale, ci una mai mare si una mai mica ... acum totul depinde de locul unde se implanteaza embrionul: daca e in jumatatea mare sunt sanse sa duc o eventuala sarcina la bun sfarsit, daca se implanteaza in jumatatea mica sunt sanse de avort spontan. Partea mai delicata e ca eu nu pot ramane insarcinata decat prin FIV si sansele sunt si mai mici din cauza uterului bicorn. Acum nu am ce sa fac, ma pregatesc de a 4-a incercare, chiar ieri mi-am luat biletele de avion. Cel mai grav ar fi sa reusesc si apoi sa fac avort spontan, tocmai din aceasta cauza.

Cami

Mergi la inceput

Zuzi, iti tinem pumnii! Sa dea Domnul sa nasti usor si cat mai repede!

Cami, nu mai asta nu-ti mai lipsea! Tin pumnii si tie..o sa fie bine!! Deci..o s-o vezi curand si pe Zuzi? O sa mergi in apropiere de ea?

Mergi la inceput

Crystina Asta este, se spune ca Dumnezeu nu-i da omului mai mult decat poate duce! Iar eu se pare ca inca pot!
Eu merg la cateva mii de km distanta de Zuzilici, tocmai in Vancouver. Insa noi ne-am vazut deja pe camera video, atunci cand vorbim pe Messenger.
P.S. Lili s-a facut o papusa! Am vazut pozele!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami, Doamne Ajuta sa fie bine. Mai, eu sunt prastie la faza asta cu uterul, sa iti zic de ce, io stiam ca uterul e mic, mic cat o nuca, la inceput, si atunci cum pana mea, dupa ce ca-i asa de mic sa mai fie si 2 jumatati??? Si una mai mica si una mai mare, of, e tare ciudata intamplarea asta! Cred ca se intampla destul de rar...
Acum, tu stii ca trebuie sa fii optimista! Va fi in jumatatea buna :), iar noi tre sa te monitorizam asa cum s-a intamplat cu Zuzi si cum se intampla si cu celelalte burtici!

Cand povestesti cu Zuzi transmite-i dragostea noastra

gata, va las aici, dorm pe mine
R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput