Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
Buna dragelor,
Cami, multumim de vestile despre Zuzilici...speram sa faca fata cu bine. 
Mik, iti voi pune un emoticon alaturi de nume ca sa stim ca esti plecata o perioada.
Miha, bine ai venit!
N-am inteles faza cu "am mari amenintari din partea sotului"...adica 5 kg sint chiar asa o diferenta uriasa incit sa zica gata trebuie sa slabesti? 
Impotriva constipatiei iti recomand si eu fructe (mai ales dimineata pe stomacul gol), cereale (la micul dejun) si salate.
Carolinah, he he, am vrea noi! ![]()
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: supa de pui cu macaroane
C: 1 cartof fiert, piept de pui prajit, salata, un pic de brinza Feta, citiva biscuiti.
Nu stiu ce m-a apucat, imi gasesc tot felul de scuze ca sa mai rontai cite ceva interzis. Cred ca atmosfera e de vina. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mihaStroescu spune:
Va pupic Fetelor!
Va multumesc ca mi-ati scris deja si m-ati incurajat!

1. Oshava nr 7 e un stil de viata conceput de un doctor japonez pe baza de cereale: orez nedecorticat, grau nedecorticat, hrisca si mei care se fieb in apa si sare marina impreuna sau separat. Aceste "terciuri" se mananca timp de 10 zile si NIMIC altceva. Principiul e bazat pe cele doua tipuri de alimentatie Ying si Yang. In mancarea noastra PREPONDERENT este Ying de aceea trebuie echilibrat sistemul cu muuuult Yang. Tot ce are seminte este Yang. In primul rand este pentru sanatatea corpului si a mintii aceasta dieta. Mai multi prieteni de-ai mei o tin si au rezultate fantastice!!!! O tin odata pe luna si arata si se simt impecabil. De asta tot incerc sa o tin si eu. M-am apucat de 3 ori de ea. Un secret: sunt niste painici de la Cofetaria Ana - se numesc "scandurele" - facute doar din grau nedecorticat apa si sare. Se mananca in cantitati industriale!! Deci cui ii place painea: go for it!
Daca nu puteti tine acest program macar mancati cat de des puteti seminte de orice fel: floarea soarelui, bostan, nuci (la greu).
Acest doctor a facut un experiment pe niste pacienti bolnavi (adica le-a dat sa manance doar aceste produse) si la bomba de la Hiroshima astia n-au avut nik!!!! E f cunoscut!
Daca stam sa ne gandim bine, multi stramosi de-ai nostri se hraneau doar cu seminte (dupa ce n-au mai putut sa vaneze). Deci merita incercat.
Repet, transformarea nu e doar la Kg (asta e un bonus la tot ce ti se intampla). Te simti excelent, ai muuuulta energie, te simti sanatos, cu chef de viata si problemele le iei in joaca!
Mie imi tb putina vointa si sa invat sa fac exact terciurile alea. Cred ca nu mi-am luat eu ce trebuia. Vreau sa-l tin!
mihaStroescu spune:
2. N-am precizat ca eu trebuie sa dau jos minim 10 kg! Sotul meu vrea macar sa ma vada cu 5 mai putin si apoi inca 5 si...gata! Deci cand o sa ma treceti pe lista tinta e 50 kg.
3. O sa incerc cu Sanye (parca am mai auzit de asta) daca ziceti ca e bun. Dar ce-ai vrut sa zici cu "o saptamana e mai naspa"? Adica o sapt nu mai "ies"?
Apropo de constipatie am dat din intamplare de un site www.drnatura.ro care m-a socat putin. Poate va uitati si discutam. In special la poze sa va uitati (daca nu sunteti prea slabe de inger).
Va multumesc inca odata ca tare dragutze sunteti!

Delidana spune:
Miha, eu tot nu inteleg care e rolul sotului tau in povestea asta...adica el "vrea sa te vada cu macar 5 kg mai putin?" Dar tu, care e parerea ta? Pe mine cred ca m-ar irita la culme sa-mi faca barbatul observatie ca sint prea grasa...as intelege daca el ar fi un supermodel da' chiar si asa...
Am vizitat site-ul de care zici, parerea mea este sa lasi suplimentele si alte prostii, tu ce remedii ai incercat ca sa scapi de constipatie?
Sint multe fete aici care au slabit mai mult de 10 kg si daca le intrebi probabil ca iti vor spune si ele ca mine: ai rabdare. Nu toate sintem la fel, unele slabesc mai usor, altele mai greu, ceea ce trebuie sa faci este sa nu renunti si sa respecti citeva reguli pe care probabil ca deja le stii, asta cred ca este cel mai important.
Mult succes! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamamariana spune:
Haide Zuzi!!! Am intrat special pentru tine... ca nu-mi vad capul de treburi. Si tu tot n-ai nascut
. Cre'ca vrea sa te duca de Paste la spital bubulina ta cea mica (vorba vine... ca la 4 kile, tre' sa bagi direct la subiectul nostru ca membru principal).
Fetele... azi am fost 2 ore la tenis. Nici nu pot sa ma misc de oboseala. Mi-am facut si cumparaturile pentru Paste - maine, cand vin de la scoala ma bag direct la cozonaci si pasca. Sambata fac mancarea. Voi ce bunatati pregatiti?
Meniul de azi:
Dimineata: o felie de paine
Pranz: mancare de fasole cu castravete proaspat, o feliuta de paine si un suc de broccoli
Cina: 2 linguri de fasole + legume aburite
Dupa tenis: o felie de ananas, 2 felii de pomelo si o piersica mica-mica.
La noi in casa posteste toata lumea de la mic la mare, asa ca nu sunt tentatii DELOC!!! E cea mai buna saptamana din cura asta...
Pe maine am facut cartofi taranesti, mazare cu ciuperci si putin tofu cu legume si curry. Sambata vom manca doar salate ca sa ne pregatim burtile pentru mancaruri "grele".
Am plecat la culcare!
Numai bine,
Mamamariana
nastad spune:
Ia vedeti ce am gasit la mamici de martie aprilie:
Tocmai am vorbit pe Yahoo Messenger cu mama lui Zuzilici. Are contractii. Ba se plimba prin casa, ba incearca sa mai doarma putin, ca nu-i e prea usor. Cica azi-noapte avea dilatatie 2 (de unde trag concluzia ca a fost la spital si au trimis-o inapoi acasa).
N-am stat prea mult la discutii, mi s-a parut de bun simt s-o las pe mamica lui Zuzilici sa-i fie suport fiicei, nu sa stea cu mine la birfe :)
Hai Zuziliciule!
39+4
--------------------------------------------------------------------------------
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
crystina spune:
Of..bafta multa Zuzi!!! Ne gandim la tine!! Hai Zuzi!

Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
roxana1974 spune:

Hai Zuzi!
Gagici, ghiciti cu cine m-am intalnit eu azi?
ta na na na cu Tzuni
e o scumpa
, am stat doar 30 de minute dar eu n-as mai fi plecat...
domle, cica are 60 de kile, io nu stiu zau unde la tzine, cred ca de la oase i se trage...
, daaa si cred ca se urca si incaltzata pe cantar!
nu ma pot abtzine sa va zic, ca e mai frumoasa si mai subtire decat in pozele ei cele mai artistice pe care ni le-a aratat! 
nu va zic mai multe ca mor de oboseala, imi pika okii in gura de somn si mai am treaba in seara asta, ma asteapta un frigider intreg sa-l si anume spal! 
R-b
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
mephala30 spune:
Zuzilici, tinem pumnii sa nasti cat mai usor posibil! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Roxana, ce fain ca v-ati intalnit!
Poate o sa am si eu ocazia sa ma intalnesc cu d-soara Ela.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin