Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 11
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
eftimienu ma gandeam sa plec de la subiect,cum asa? io,o veterana?
ideea era ca mai bine plec decat sa mai vad 85 de kile,echivalent cu mai bine ma impusc#insa azi raportez 81.400 asa ca e de bine!
Deja ai alt ton,mai optimist ,continua

botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Salutare!
Vad ca toata lumea e in toiul pregatirilor. Eu nu gatesc nimika-nimikutza, caci suntem invitati la Botosani, la parintii mei. Am dat informatii despre ce pofte am: sarmale, drob de miel, racituri de cocos, pasca cu cioco, cozonac (astea sunt cele mai importante) si mama le executa. Draga de ea!
Cam asta e...sunt prin zona.
Va pupicesc pe toate!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Io nu mi-s gravidutza dar asha ma luara nishte pofte

cand am vazut atatea bunatati insirate aici

mai ales ca moldovenii fac o mancare ca nimeni altii(bunica mea e moldoveanca si face un papa buuuunn)
Hai ca m-am ingrasat cateva kg numai gandindu-ma la toate bunatatile alea.
botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
crystina spune:
Neata girls!
In primul rand: Zuzilici ne gandim la tine si iti tinem pumnii!! Doamne ajuta sa ai o nastere usoara. Multi Multi pupici!!!!

Aici e o vreme tare urata si is la munci si de-abia astept weekendul.
Astazi pap asa:
- o banana si struguri plus ceai
- cartof fiert cu salata
- seara: nu stiu
Carmen, distractie placuta la parinti! 
Zuzi, carmen, Ioana, Delia, Doina, Carmen E, Cami, Sigrid, Tzuni, Mia, Cookie, ZfCristina, Mamicadulce si restul fetelor va doresc un Paste FEricit alaturi de cei dragi!!!!!
Multi pupici de la noi!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Sabina spune:
In primul rand, Zuzilina, nastere usara si bb mancacios, si laptic cat incape!!!
Eu am fosr f stresata dupa cum stiti, la greutate sunt inca la mentinere:))),maine plec la Busteni.
Va imbratisez pe toate si ne vedem cam..marti seara asa.
Dupa sarbatorile astea ,desi iar vor mai urma lucrari etc, sunt hotarata sa slabesc cum trebuie.Acum a a ist si Postul si e mai greu sa ma concntrez pe latura de slabit, ca nu de asta l-am tinut.
va iubesc si s-aveti Paste Fericit!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ioana75 spune:
Carmen, si eu m-am uitat pe pozele tale
. Milimetric nu ne-am cunoscut, eu am terminat Laurianul in '94.
Miine plecam la galati, la socri, unde vin si parintii mei, sa sarbatorim pastele in familie, asa ca va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite, mincaruri bune dar usoare, si sa ne "vedem" saptamina viitoare cu cit mai putine kg
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mihaStroescu spune:
Buna Fetelor! Imi place mult veselia si optimismul de aici de pe forum.
Ma primiti si pe mine in clubul cu diete? Desi nu cred ca o sa fac fata...
Mentionez ca am 26 ani (neimpliniti ce-i drept) 1,60 m inaltime si 60 kg. Din liceu am greutatea asta si mai jos de 55 kg nu mai stiu sa fi avut de atunci. La 55 am ajuns printr-un miracol ca anul trecut am avut nunta (sa mor daca am facut ceva special, dar de fiecare data cand mergeam la proba de rochie aia imi zicea sa ma opresc din slabit ca nu poate sa-mi termnine fusta...
).
Toata viata mi-am dorit sa fiu mai slaba si cand tocmai se intampla minunea, aia imi zicea sa ma opresc. 
Dar, cum orice minune nu tine mult in luna de miere (care a fost o sapt)am pus la loc 3 kg iar in urmatoarele 2 luni celelalte 2 kg ca sa fie totul ca inainte.
Am mari amenintari din partea sotului (parca mai rau ca niciodata) ca tb sa fac ceva urgent. Zis si facut ma apuc eu de o cura - Oshava 7 - in Postul Craciunului.
A fost atat de groaznica dieta ca mai mult de o zi n-am putut s-o tin si am jurat ca o sa muncesc muuuuult la sala decat sa mor de foame. Ma inscriu la sala, frumos, muncesc pe rupte ian si feb, incepe chiar sa se vada la pantaloni, dar...ups - racesc de mama focului!!
- pentru ca ieseam super transiparata de acolo. In martie m-am doctoricit / recuperat si in aprilie...surpriza ...pusesem tot la loc ce am muncit ian si feb.
Acum iata-ma-s, in pragul disperarii ca sotul...
...are ce comenta (mai ales cand n-ar tb sa comenteze....
).
Deci, la Paste mai rar cu mancatu', dar dupa incepe
Oshava 7 din nou si aerobic la greu.
Aaa, am uitat sa va spun: MAAAAARI probleme cu constipatia. Asa ca Roxana spune-mi ce-ai rezolvat cu ceaiul ala. La mine nu merge nimic!
Va pupic, Paste Fericit, ca maine nu mai vin la serv, sa aveti o masa imbelsugata alaturi de familie
dar sa nu abuzati!
Sarbatori Fericite!
crystina spune:
Mihaela (presupun) bine ai venit si spor la slabit! 
Numa' 5 kg ai de dat jos? Nu-s multe deloc..lasa ca le dai tu jos. De listutza se ocupa Delidana. Ea te va pune acolo daca vrei sa ramaii intre noi.
De curiozitate..ce e aia Oshava 7?
Eu iti propun sa papi sanatos, sa mananci multe fructe si legume, apa la greu..daca mai faci si aerobic se vor duce repede tare.
Succes!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Crystina, multumim de urari. 
Oshava e un regim de 7 zile numai cu orez....parca...nu e de mirare ca n-a rezistat decat o zi biata fata!
MihaStroescu, bun venit alaturi de noi! 
De ce te agati de acel regim crunt si
?
Un stil de viatza bazat pe legume si fructe multe, gratare, salate, dulciuri si fainoase cat mai putine, plus aerobicul pe care-l vei face te vor ajuta mult mai mult decat orezul.
Bafta!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
carolinah spune:
Fetelor,
va doresc un Paste fericit si luminos alaturi de cei dragi. Ne vedem marti la raport, evident muuult mai slabe ca acum...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mamica dulce spune:
brrrrrrrrr!!!! oshava ala suna tare naspa![]()
incearca daneza sau cartoful,sau monica anghel,sau disociatul,sunt mai normale si mai sanatoase in comparatie cu 7 zile de orez fiert![]()
cat despre constipatie bea sanye antiadipos(se gaseste la farmacii in romania),iti trece si mama constipatiei.Prima saptamana e mai crancena,dar apoi e super,ai scaun regulat,fara contractii ca la nastere:)
fetele...ce-i cu zuziliciul nosrtu???cred ca e la spital deja ca n-a mai postat cam de multisor si zicea cineva ca avea de ieri dilatatie 1.
Sa-i tinem pumnii!!!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

nu ma gandeam sa plec de la subiect,cum asa? io,o veterana?