Nou stil de viatza (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Zuzilici, suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa ai o nastere usoara si bebelina sanatoasa si papacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata-neata-neata-neata.
Zuzilici, 4kg?Ohohooooo...Suntem alaturi de tine si, vorba lui Cookie, "tinem pumnii"
Cami, multam de urari; ti le intoarcem.
Mamica dulce, tu vrei bataie?Cum adica, vrei sa te retragi de la subiect?Nici sa nu te mai aud.Suntem niste luptatoare si nu renuntam, ok ?
Leeloo, nu fi suparate.In perioada rosie si delicata, e firesc sa -ti arate cantarul ceva in plus la kg.Cel putin la mine, asa e .
Carmen, geamurile mele erau de la balcon si mi-a luat mult timp sa le spal.Nu puteam sa le las asa pentru ca vroiam sa pun si perdeaua la loc...
Mik, multumesc de caldura, dar se pare ca nu te-a auzit cine trebuie; azi e mai urat ca ieri .Concediu placut
Crystina, frumusetea aia mica.Sper sa-i treaca bubitele si bine ca nu e varsat de vant, mai ales acum de Paste.
Delidana, eu ma duc azi sa-mi cumpar haine.Sotul meu a decis ca e randul meu de facut cumparaturi, .Pot sa-l contrazic?Sa sara cu banul, doar nu slabesc degeaba?

PS:In cazul in care voi fi libera sau plec azi mai devreme si nu mai intru pe aici, VA DORESC TOT BINELE DIN LUME, FERICIRE, DRAGOSTE, SANATATE MAXIMA SI PASTE FERICIT, ALATURI DE CEI DRAGI.
Ne auzim pe 26 .Aveti grija si nu faceti excese...alimentare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Imi este tare dor de voi dar sunt in mare vajaiala!
Ieri am stat pana la ora 22 la serviciu, dar de azi sunt libera.
Onitza e la tara cu ai mei, stau cu sufletul la gura ca e racita si a facut febra mare, dar sambata plecam si noi si sper sa fie totul bine!
Nu stiu daca mai pot intra, am de spalat , de calcat,curatenie, fac cozonaci .....
Trebuie sa fac pauze dese , ca nu vreau sa nasc la 7 luni.

ZUZILICI, tot timpul ma gandesc la tine.Sa dea Dumnezeu sa nasti usor si sa ai o bebelina sanatoasa si cuminte !

Va doresc Paste Fericit,sa fiti sanatoase , sa fiti iubite si sa avetzi parte numai de zile frumoase!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nastad, wow deja sunt 7 luni?Pai mai ai putin si...
Spor la treaba si toate urarile de bine, tie, bb-ilor si familiei.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eftimie nu ma gandeam sa plec de la subiect,cum asa? io,o veterana?
ideea era ca mai bine plec decat sa mai vad 85 de kile,echivalent cu mai bine ma impusc#insa azi raportez 81.400 asa ca e de bine!

zuzilici,tinem pumnii,fii curajoasa si spune-ti tot timpul ca la 10 minute dupa nastere ai sa uiti toata durerea.Cel putin la mine asa a fost.Si think pink!Sa dea Domnu sa iasa printesa repede,dar oricat ar dura spune-ti calm si rational ca o data si odata tot o sa fie gata,ce mai contreaza o ora-doua-doispe??
te pupam cu drag si asteptam tot timpul vesti despre tine!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare!

Vad ca toata lumea e in toiul pregatirilor. Eu nu gatesc nimika-nimikutza, caci suntem invitati la Botosani, la parintii mei. Am dat informatii despre ce pofte am: sarmale, drob de miel, racituri de cocos, pasca cu cioco, cozonac (astea sunt cele mai importante) si mama le executa. Draga de ea!

Cam asta e...sunt prin zona.
Va pupicesc pe toate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Mami dulce cum sa te retragihai curaj,trec ele si sarbatorile si iti va fi mai usor dar pana atunci fight
Hai ia cativa pupi de la mine sa iti mai indulcesc putin ziua
Cami si tie alaturi de cei dragi!
Zuzilici tinem pumnii si asteptam vestea cea mare
Mik fericit alaturi de cei dragi tie!
EftimieC Un Paste fericit cu multa sanatate !
Nastad Pupi multi pentru tine si Onitza si binenteles pentru bb din burtik ,Paste fericit!
Si nu in ultimul rand vreau sa urez la toate fetele pe care nu le-am mentionat ,indiferent de categorie si la toate burticile un Paste fericit cu muuulta sanatate,lumina in suflete si fericire alaturi de cei dragi!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Carmen, si eu sint din Botosani. Poate ne cunoastem.
Zuzilici, nastere usoara, iti tinem pumnii!

Inca nu m-am apucat nici de sport, nici de dieta serioasa, dar sper sa ma molipsesc de la voi dupa pasti. Azi aveam cu 0.5 kg mai putin, dar sint sigura ca le voi pune la loc dupa "cura" de cozonaci si pasca din weekend.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Uau, zuzilici - nastere usoara iti urez si un bebe sanatos!

Am intrat sa va urez si eu toate cele bune cu ocazia Sarbatorilor de Paste pentru ca miine plecam la Homorod si nu ne intoarcem decit luni seara! Promit sa nu fac excese alimentare, dar nu stiu daca o sa ma tin de cuvint pentru ca am auzit ca acolo se gateste foarte bine...Oricum, marti dimineata voi fi la sala ca sa pot sa dau un raport incurajator pentru mine!

Pupici la toata lumea si Paste Fericit!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana75, m-am uitat pe pozele tale, dar nu te stiu. Eu am terminat Pedagogicul (Sc. Normala 'N. Iorga'), in 93.
Tu?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput