Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 2
Ella2000 spune:
Emmaaimee, nu trebuie sa crezi ca nu ti-am simtit lipsa...
Cuscra, acum nu pot intra pe mess, ti-am trimis PM... chiar nu l-ai primit? de ziua lui ginerica!!! cum sa nu va simt lipsa!!!
noi am fost plecati ieri din Cluj, azi pe la supermarket! si acum ma coco o lene sa fac pestele...
Sanatate puiutilor bolnaviori si LA MULTI ANISHORI!lui ANDREI TUDOR (LULU75) ce-o mai fi facand Lulu???
pa!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Vina si eu sa-mi laud puiul.
A mancat !!!!
I-am facut iarrasi ciorbita de loboda. A luat cateva lingurite de la ea si apoi, saliva la ciorba noastra (tot de loboda.. evident). Mai si sa nu ma certati dar a mancat bine de tot din a noastra. Pur si simplu nu m-am putut opri cand am vazut-o ca mananca. Deschidea cioculetul ca o vrabiuta !!!
Sui dupa aia un borcanel de fructe de la Hipp !!!
Ca sa nu mai spun ca i-a dat tac'su o ceapa verde in manuta si a molfait ceapa aia de ziceai ca are cine stie ce bunatati.
Asa ca, dupa 2 zile de CHIN a mancat si ea o masa.
URA !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Ella2000 spune:
Brianamica, bravo ei! stie ce sa aleaga! am gatit si eu cirba de rosii cu orez si clar ca ii dau din ea! cum mai e cu umflatura?
eu m-am gandit ca daca e asa saltaretz pestele asta n-are decat sa se faca singur... ma dor spatele ingrozitor si nu am chef de cat sa stau aici... pe forum!...Paula doarme cu tati... ca s-au obosit prin supermarket, atat am fugit dupa ei! ca nu tacea numai in miscare!
ella si printesele
Ella2000 spune:
Anis, ma intrebam cate ai dus cu tine, la munte, pentru Ingrid? plec si eu la sfarsit de saptamana si cred ca... o sa-mi trebuiasca multe!pentru doua zile!
ella si printesele
Ella2000 spune:
Nadine, superbi si voi si Anais si casa e deosebita! sa fiti sanatosi si fericiti in cuibusorul vostru alaturi de fiica voastra minunata!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Ella, OBRAZUL NU MAI ESTE ATAT DE UMFLAT INSA TOT MAI ESTE GALMA AIA SUB URECHE.
Ce ma ingrijoreaza pe mine la ciorbita aia este faptul ca e acrita cu bors ! Sper sa nu ii faca rau !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Ella2000 spune:
Brianamica, ma gandesc ca a mancat pe la amiaza! daca inca nu a avut colici... nu cred sa mai apara! scaun a avut? stii, eu nu prea gatesc cu bors ca nu sunt amatori ai mei...
ella2000 si printesele
svety spune:
Ce ziceti despre PUFULETI??? Azi am fugit sa-mi pun cumparaturile intr-o plasa si Dani a ramas in parc cu Mihai. El la povesti...si o tipa il indopa pe Dani cu pufuleti din plin. Cand am vazut am tipat sa nu-i mai dea si ea sfidatoare "Da ce are ca eu ii dau fetei!" si-i baga inca unul in gura. I-am zis ca eu nu-i dau asa ceva si gata. Asa-i place si slanina si berea daca-i pui in gura, dar nu-i da. Moama ce s-a infuriat cocoana. Si-a luat caruciorul si s-a carat. Ostentativ vecina mea care era cu ea a inceput sa-i dea nepoatei de 2 ani Chipsuri cu boia si nu stiu ce condimente.
Am venit acasa foc si para!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
anis spune:
Haideti ca am citit ceva din urma.
Brianamica,ma bucur ca Ana a mancat.Cat priveste ciorbita..in afra ca era cu sare...nu cred ca borsul i-a facut ceva.Eu ii pusesem in aia a ei lamaie, si de aia a mancat-o din prima.
Asa branza din iaurt se face f simplu.Pui un iaurt la fiert si el se va branzi .Cand da in clocot eu ii mai pun cateva picaturi de lamie sa se branzeasca mai tare.Dupa aia strecor prin strecuratoare si ramane branzica, ca sa scap si de zer,apar si cu o lingura.
Ella...da...ai dreptate am carat ceva..dar nu f multe.A stat f bine in carut si la masa si la somn fara probleme ,asa ca n-am mai luat si altele dupa noi
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Apropo Ingrid chiar nu refuza nimik ..chiar daca mananca mai bine sau mai putin bine.Categoric nu seamana cu noi la gusturi,cu nici unul din noi...si e f bine asa.Are propriile ei gusturi..adica orice .Sapt asta o sa-i dau file de salau sa vedem..noi amandoi nu mancam peste..macar ea sa manance.Ar fi tare bine daca o sa manance fara sare cat mai mult timp.Azi i-am dat frunze de salata...si le rupea in manca ca hartia si apoi baga in gura
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."