Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, a fost tati si nu erau numai negri! dar a fost intr-un singur loc! pot sa stiu eu ce caras negru ...a vazut el?

trebuie sa va las ca nu-i a buna, azi, cu mine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Mei,ieri ati somat cat a fost ziulica de lunga, si azi aveti limbarita?
De-abia v-am prins din urma! Si pana termin treburile, pun pariu ca schimbati capitolul!
Spor la sporovaiala!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Mare veste mare.... nu ne-a incizat, si a ramas ca mai facem tratament inca 2 zile.

Deja speranta mea este la cote inalte !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Nadia, multumim de aprecieri. Bonetica i-am facut-o pentru ca isi prindea o ureche intoarsa cand dormea si mi se parea ca-i mai indepartata de cap...

Ti-am vazut grasunica vineri seara, dar n-am mai apucat sa intru pe forum. Iar gradina ta de flori e de vis. Va fi foarte incantata papusa ta sa se joace acolo.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Diana, am admirat-o pe Iulia. Mai, ce ordine vrea sa faca ea in sertare! Si cu baticutul ii sta tare bine. Azi am luat si eu pentru fi-mea. Ii sta Iuliei pe cap, sau trebe sa-l tot aranjezi?

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Brianamica, pupam fata viteaza. Ce bine ca ati ramas doar pe tratament. Cred ca ai aripi!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Diana Mirela, Sari a fost in mare forma zilele astea, ieri am avut parintii si bunica la masa, apoi am fost noi in vizita. Nu are treaba, e sociabila, lucru care ma bucura. Acum e la udat cu taica-sau. Iepurasul ne-a adus la toti hainite noi, asa cum trebuie sa faca.
Din pacate azi la pranz nu a papat prea bine, i-am facut pireu de cartofi cu piept de pui si sos de rosii(rosii decojite si fara seminte, fierte putin si mixate cu ulei de masline - au iesit spumoase si gustoase). In schimb la masa de seara a ras mamaliguta cu branza si iaurt. Nici fructe nu a mancat ca de obicei azi-dimineata, asa ca sunt putin ingrijorata. Sper sa fie ceva trecator.

Brianamica, ma bucur pentru voi din suflet.

Nicoll_mada , oare gresesc eu sau tu stai in Hunedoara?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Brianamica, ma bucur mult ptr voi!
galma Anei si ne retragem sa lasam loc si altora!

ella2000 si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Diana, fata ta, seamana numai cu taticul! Sa va traiasca, sa va bucurati de reusitele ei!

Brianamica, ne bucuram ca Ana a scapat fara taietura si e inspre bine! Multumeste-i lui Dumnezeu de bucuria ce ti-a facut-o in aceasta Mare saptamana! Pupici tie pentru rabdare si incredere, iar Anei pentru faptul ca a fost o curajoasa luptatoare!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

O intrebare scurta:
Ati pus marar in mancare pana acum?

Eu azi i-am dat ..sper sa nu aibe ceva...deocamadata nimik.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput