Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
ankak spune:
Starchi
De fapt Matei merita laudele. Eu numai l-am urmarit si cind s-a "desprins'...gata! l-am lasat!
I-am cumparat tot de la Avent canita (fara torti) antiscurgere. Ca pina acum a dat semne ca ar vrea sa bea singurel, insa de fiecare data sfirsea prin a linge capatul celalalt al biberonului
asa ca am facut o investitie!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
ella, draga mea, eu am slabit 13 kg intr-o luna, dar nu vrei sa stii cum m-am simtit dupa! Nu mai aveam nimic ( minerale, Ca...), in schimb ma luase o criza de spasmofilie si chiar tetanie... Eu am facut-o la pariu..nu te sfatui! Dupa ce am terminat de slabit , am ramas insarcinata si, evident am pierdut sarcina ( a doua) , incit in iarna a trebuit sa fac , consiliere psihiatrica! Am ajuns tare departe, asa ca acum chiar daca sint cea mai
nu ma mai agit asa tare! A se citi deloc! Spre rusinea mea!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ema.nu.ela spune:
starchi,
eu am cumparat intr-o doara plusul ala. n-am stiut cat de folositor va fi. dupa ce am descoperit am cautat innebunita ca nu mai gaseam inca unul ca sa pot sa il spal in liniste.
important mi se pare sa fie plus moale si dragut si sa poate sa-l suga. al meu e un Piglet (porcusor) de marime medie (cam 20cm) de la Disney. din colectia cu ursuletul, tigrisorul si magarusul si l-am luat din Carrefour. pe net n-am vazut. au avut si la baby expo la super pret. in rest nu l-am vazut pe nicaieri ca am cautat innebunita. ea are toata colectia dar celelalte personaje n-o incanta. numai porcusorul ca are maini si picioare de bagat usor in gura. si e plusul f fin.
uite il vezi aici: http://spaces.msn.com/maria-alex-2005
in prima poza din albumul 7 luni e cu cel cu care doarme.
iar in prima poza din albun 8 luni e cu unul mai mic cu care merge la plimbare.
intreaba pediatra cred ca poti sa-i dai mai mult peritol daca e mai agitat. am un coleg cu un copil care a fost f agitat cand era mic si i-a dat incontinuu peritol.
mamica de maria, 8 luni si 2 saptamani
starchi spune:
ema.nu.ela - cat e de scumpa maria, ce fata expresiva are!!!!
O sa-i caut si eu un porcusor, poate mi se indragosteste baiatul 

...nu credeam ca o sa ajung sa-i caut prietene de la varsta asta!!!!![]()
...de 3 ore incerc sa vb cu dr, si e numa' in consultatii de bebei mici-mici...mai incerc poate ne spune sa mai continuam cu peritolul...
anis spune:
Ella vorbareata...n-am mare lucru, disconfort de oboseala ..dar de data sta ma doare f tare capul..vad ca nu trece cu algolcamin.
Ankak la orez normal nu mi-a dat voie.Ca de lapte normal nu vreau sa aud deocamdata.
Starchi 
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acusor...mancarea de legume i-am luat-o gata facuta de acasa.Iar fructele le faceam cu blenderul..ca nu era mare lucru.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
ce sa mai zic? ca nu ma duc la nunta! daca nu gasesc ceva sa ma aranjeze... asta e!
am 69 kg batute pe muchie
, dadusem eu pe 62-64 intr-o vreme...cine a incercat de curand sa intre intr-o rochie dininte de sarcina! ma intelege!...
Ankak, multumim ptr condoleante! iulia va observa cand va veni... poate ar trebui sa-i spun la tel!
pe toate !
ella si printesele!
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Diana Mirela, vazut poze cu Iulia mica si ne bucuram ca-i merge asa de bine
.
Ella, m-ai distrat cu paralizarea forumului, sunt sigura ca nu-i draq chiar asa de negru
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Noi am fost la controlul de 9 luni, Iulia are 8640 g si tot 70 cm (?). O sa facem dupa Pasti o ecografie de sold, pt. linistea mea.
Nadia, eu am reusit sa tin in frau dermatita Iuliei, tot asa ii aparea o pata ici, una colo, acum mai are doar una de vreo 3 mm pe un picior.
Starchi, Iulia a inceput, intr-adevar, sa faca ordine in sertare
. Cura ta de slabit eu o stiu sub numele de "dieta daneza". Am tinut-o si eu doar o saptamana, acum 2 ani, dar am dat jos doar 1 kg, asa ca am renuntat...ce-i drept, eu am un metabolism "special"

Anis, si eu am o durere ingrozitoare de cap, de vina e presiunea atmosferica...
Ella, de ce nu cumperi rapid un caras auriu? Stiu ca nu e frumos sa inlocuiesti pestisorul, dar poate nu isi va da seama si treci peste o suferinta...
.
Mona, multumim de aprecieri! Cum s-a distrat Sariciul la primul ei Pasti? Si pe deasupra, a fost si sarbatorita! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Ankak, bine ai revenit, Matei si-a recuperat falcutele in totalitate, nu? 
Nicoll_mada, bine ai revenit! Hai la povesti
!
Ema.nu.ela, am vazut-o si eu pe Maria, m-am dus la adresa indicata sa vad porcusorul, dar bineinteles ca m-am uitat la toate pozele
. Sa va traiasca!
Brianamica, ati fost la dr? Ce ati facut?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame