Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
nadine2004 spune:
M-am amuzat,nu stiam de ce ziceti voi de casa. In vechile poze aveam tapet cu flori , ca pe vremea bunicii!Asa arata dupa santierul pe care l-am avut cat am fost insarcinata.Cat praf si zgomot am suportat numai eu stiu. Da a meritat,ce sa zic!
Diana,am vazut ca fetita ta are dermatita. Si noi ne confruntam cu o eczema, cred ca atopica,dar nu-i din aia grava, cel putin din spusele dr care mi-a prescris o crema,Dexeryl.Ii dau de doua ori pe zi. Lui Anais ii apar portiuni mici, la coate, acum la pasaric.. ii dispar cam in doua saptamani. Trec destul de greu, insa bine ca trec. A avut si sub barbie,pe fata, picior..
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
Ella2000 spune:
Starchi, inca alaptez... daca electrostimulare nu e voie? e voie cura ...? off
ella2000 si printesele
starchi spune:
ema.nu.ela - matei abia adoarme, se foieste continuu si se trezeste plangand. Daca nu ma prezint in cel mai scurt timp, urla cat il tin plamanii. Nu adoarme sg cu nici un chip...l-am lasat de vateva ori, urla din ce in ce mai tare.
daca il iau in brate se linisteste dar e tot intr-o foiala, ii e somn, ma impinge cu picioarele, ma ciupeste de fta, de gat,ma trage de par 

...si pe mine ma apuca niste
de-mi vine sa....da, nu mai spun ca par iresponsabila. Si dupa ce-l linistesc si ma linistesc ma apuca niste mustrari de constiinta, ca nu mai am rabdare cu el, de-mi vine sa plang.
Eu as vrea sa aiba o jucarie preferata sa-i tina de urat si sa o iubeasca dar...nu da nici un semn ca i-ar placea vreuna...si are toate midele de pitici, iepurasi, catei...
So, help me!!!
Ce sa fac?
acusor spune:
Ella2000, daca alaptezi, eu te sfatuiesc sa nu tii regimul asta. Se va duce de tot laptele.
Am tintut si eu regimul asta in clasa a 10 si am slabit 10 kg in 2 saptamani dar am lesinat in metrou si am stat asa 10 minute. M-am lecuit definitiv de regimuri drastice si care te slabesc repede. Acum sunt fan Montignac. Slabesti mai incet dar sigur.
Starchi,
sper ca nu te superi pe mine ca "iti demolez" regimul.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
starchi spune:
Ella - trebuie sa intrebi dr si de regim. Daca electrostimulare nu se poa', baga niste parafango (si cu asta scazi in cm) si exercitii
. Cred ca acum depinde si de cat de mult mai alaptezi. Asa,teoretic, nici exercitii fiz nu ai avea voie, in "cantitati" mari.
Ankak - felicitari mama!!!Daca sunteti la asa performanta cu mersul..sunteti tari de tot. Noi mergem doar cu sustinere de ambele parti.Si, a descoperit, scanteiutza mea, cat e de misto sa stai cu fundu'n nisip sau iarba si sa bagi manutzele in nisip, pamant...pietricele.
Ella2000 spune:
Starchi, nu toti copiii au jucarie preferata... nici una din fetele mele nu a avut... la paula inca s-ar putea sa mai apara! stiu.. asa e si gaza mea, nici un pic sa nu stea singura... o car dupa mine peste tot! ba in leagan , ba in scaunel, ba pe bratze! sprijinita in sold! am incercat variantele scrise de fete... dar la mine nu functioneaza! e fff posesiva! eu respir acum ca e Iulia la bunici! dadeam coltu' daca nu!
Ankak, Nicoll_mada, bine ati revenit!
sunt suparata... doliu in casa... a murit pestisorul de aur (caras)al Iuliei!
din 6 mai am 3 in acvariu! dar acesta din urma era favoritul Iuliei! 
ella2000 si printesele
starchi spune:
Acusor - stai linistita ca eu sunt constienta ca am fost cam nebuna cu regimul asta.Dar eram disperata si voiam sa ma vad cat mai repede mai slaba...asa ca vointa+disperare...la mine a functionat.Nu mi-a fost rau, eram insa destul de lesinata la prima tura.
Depinde de organismul fiecareia.
Nici eu n-am fost niciodata adepta regimurilor drastice dar...pana acum n-am fost niciodata atat de 
ankak spune:
Anis, nu ti-a dat voie la lapte normal , cred eu, pentru ca laptele e unul din cele mai alergene alimente, cel putin asa mi-a zis mie dr. lui. Nu vrei sa stii mai multe, crede-ma !
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Da, si noi ne confruntam cu aceeasi problema! Agata tot, da' TOT! L-a luat soacra-mea in brate si intrind in bucatarie a si tras dupa el cablul de la telefonul care era suspendat pe perete! Nu poate trece pe linga ceva sa nu-l ia cu el...
Ella multumim de primire! Pupam plimbareatza cea mare si alintatura cea mica! Transmite condoleante Iuliei pentru favoritul pierdut! Ne pare rau ca stiu ca este o mica tragedie pentru ei la virsta asta...
Anca
de
Matei (26 august 2005)
nadine2004 spune:
A adormit pe scaunul de masa!!!Atat era de obosita! De la 8 nu dormea!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003