Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

starchi...ma tenteaza tare si pe mine ideea cu regimul,deci daca ai timp da-mi-l pe PM sau scrie-l aici pentru toata lumea.

dar inainte promit ca voi gusta din toate de Paste pentru ca am tinut tot postul (in care am si slabit vreo 2-3 kg).

Anis capul sus!

ella la mine e si mai cumplit, ca la botezul Cristinei incapeam in toate rochiile mele dragi si acum... ioc!!!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Starchi, trimite-l repede! cum vrei pe forum pe PM, depinde cat e de lung ca eu azi am scris nu gluma! si tare nu vreau sa abuzez.. uite.. imi fac poza inainte... nu in costum de baie, sa nu paralizez forumul pe veci! dar asa, ceva mulat!...sa se vada suncile... eu am mai pus pe mine intre timp! rusine! dar asta e! bun... in cat timp slabesc macar 7 kg!
optmisumul din mine! in fine... o sa vedem! macar sa ma simt ... fata de voi daca fata de mine n-am avut frana la mancare!

dar daca alaptezi poti face elecrostimulare? din mom ce a fost voie eco? cred ca e permis! il asteapta pe sotzul o perioada buuuna de dadacit! ha!

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

starchi,
please vreau si eu regim sa slabesc. ma gandesc cu groaza ca vreau sa merg la mare si mi-e jena de mine. de fapt doar colacelul din jurul burtii ma enerveaza si bineinteles faptul ca ma incap f putine lucruri.
cate sedinte de elecrostimulare ai facut? ca as vrea si eu sa fac. de sala chiar n-am timp de cand cu serviciul...iar acasa am incercat de mai multe ori sa ma apuc sa fac abdomene, insa ma simt atat de slabita si ma dor si soldurile ca nu am putut sa fac nici macar o ridicare.

peritol mi-a recomandat si mie pediatra. mi-a zis sa-i dau 3ml timp de 20 zile pt pofta de manacare. i-am dat 2 zile si mi s-a parut asa de blegita ziua ca am renuntat. dar acum m-am hotarat sa-i dau ca nu se mai poate a inceput iara sa manance tare prost. mai ales daca zici ca la tine a avut efect.

matei se trezeste plangand sau doar se trezeste? nu adoarme la loc singur? eu cred ca am mai povestit odata: mie mi se pare f important sa aiba o jucarie preferata cu care sa adoarma in brate. a mea nu doarme fara ea. de fapt de cand i-am dat-o de la 5 luni nu mai am probleme cu ea noaptea decat f rar cand chiar o doare ceva. altfel chiar daca se trezeste ia plusul il baga in gura si suge la el si adoarme la loc. mi se pare ca o linisteste enorm. si ei au nevoie de asta acum. nu-mi dau seama cum de s-a atasat asa de tare de el. cred ca ce ii place cel mai mult e ca poate sa-l suga ca isi baga cate o mana de-a plusului in gura si suge la el de zor. dimineata are mainile fleasca :) am doua si le pun pe rand la uscat si spalat. de cand e cu asta suzi n-o mai satisface. doar se joaca cu ea.

eu mai am si o cipercuta cu gradina care e intr-un colt de pat si dimineata se trezeste si o desface si se joaca cu animalutele din plus din gradina si nu zice nici pis. cand ma duc la 6.30 la ea uneori o gasesc jucandu-se in liniste totala.

mamica de maria, 8 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Ema.nu.ela, ma dor si pe mine soldurile! ce o fi? la oasele bazinului mai ales... si cand ma ridic brusc umblu ca o baba!mi se mai pune si un carcel la piciorul drept! tot la incheietura sus! o fi de la nastere?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

iaca regimul:

Dieta aceasta schimbă metabolismul (asimilarea nutritilor de către organism), al cărui efect face ca după cea de-a 13-a zi să se poată mânca normal, fără a se lua în greutate în următorii 2 ani. Nu este una din curele dietetice normale, ci una care ajută la cresterea puterii arderilor si a metabolismului. De aceea are influentă si după întreruperea curei. Dacă cura se face punct cu punct, fără să se sară de la regim, se poate pierde toată grăsimea de prisos din corp (7-20 kg, dar depinde si de organismul fiecarui individ). Cura trebuie urmată timp de 13 zile - nici mai mult, nici mai putin. Dacă în timpul curei se bea o bere, un pahar cu vin, se mănâncă o bomboană, gumă de mestecat sau un pic de mâncare în plus, ÎNTRERUPE IMEDIAT CURA, căci nu mai are nici un efect. Cura se poate relua după o jumătate de an, dar nu înainte. Dacă nu s-a ajuns mai departe de a 6-a zi, cura se poate relua după 3 luni. Dacă cura este urmată punct cu punct timp de 13 zile, nu se permite reluarea curei sub nici o formă următorul an. Se recomandă reluarea curei numai după 2 ani, dacă este necesar. Din cauza duratei mari a curei, este dificilă respectarea ei. De aceea, cura trebuie planificată într-o perioadă când nu esti invitat în oras sau ceva de genul acesta. Dacă în timpul curei devii foarte înfometat BEA APĂ - cel putin doi litri pe zi. • Salata în timpul curei este salata verde proaspătă. • Codul se poate înlocui cu păstrăv sau calcan • Adu-ti aminte să bei multă apă • Cafeaua nu trebuie înlocuită cu ceai si trebuie mâncat un cub de zahăr, asa cum este precizat • Iaurtul natural este iaurtul fără fructe sau zahăr. • Aprovizionarea se face cel mai bine din timp.

Ziua 1 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr prânz 2 ouă fierte tare + spanac fiert + 1 rosie cina 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 2 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr prânz 1/2 cutie de suncă + 1 cutie iaurt natural cina 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 3 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită prânz 2 ouă fierte tare + 1 felie suncă + salată cina telină fiartă + 1 rosie + 1 fructă proaspătă.

Ziua 4 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită prânz 2 dl. juice de portocale + 1 cutie iaurt natural cina 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie brânză de vaci

Ziua 5 mic dejun 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie prânz 200 g cod fiert cu zeamă de lămâie + 1 lingurită unt cina 200 g friptură vacă + salată verde cu telină.

Ziua 6 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită prânz 2 ouă fierte tare + 1 morcov mare ras cina 1/2 pui + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 7 mic dejun 1 cească de ceai fără zahăr prânz NIMIC (bea apă multă, ajută) cina 200 g cotlet de miel + 1 măr.

Ziua 8 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr prânz 2 ouă fierte tare + spanac fiert + 1 rosie cina 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 9 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr Prânz 1/2 cutie de suncă + 1 cutie iaurt natural Cina 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 10 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită Prânz 2 ouă fierte tare + 1/2 cutie suncă + salată cu lămâie Cina telină fiartă + 1 rosie + 1 fructă proaspătă.

Ziua 11 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită Prânz 2 dl. suc de portocale + 1 cutie iaurt natural Cina 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie brânză de vaci
Ziua 12 mic dejun 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie Prânz 200 g cod fiert cu zeamă de lămâie + 1 lingurită unt Cina 200 g friptură vacă + salată verde cu telină.

Ziua 13 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită Prânz 2 ouă fierte tare + 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie Cina 250 g pui + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie.

DIETA TREBUIE RESPECTATĂ PUNCT CU PUNCT, NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN ! ? PS Am înlocuit 1/2 cutie de suncă cu 200 gr de suncă(presata) slabă.

SA AVETI VOINTA!!!!

Mergi la inceput

Eu am fost cam nebuna si l-am repetat la un interval de 3 luni, prima data am slabit 6 kg si a doua oara 4 kg.
Daca lasam distanta mai mare, macar 6 luni, slabeam pb tot 6 kg.

STIU CA NU AM FACUT BINE....DAR ERAM DISPERATA!!!

Mergi la inceput

Starchi, multumesc! am dat copy deja! sar'mana! sa dea Dumnezeu sa am vointa! asa cum spui!

Mitub, Ema.nu.ela, sa aveti si voi timp si rabdare ptr asta!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

albinutzza...si noi tot Denis-Pericol Public am poreclit-o de ceva vreme pe pititcutzza Cristina ;)

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Cel mai tare m-a ajutat la chrstia cu obisnuinta de a manca...adica mi-a redus-o foarte mult.Eram obisnuita din sarcina si din perioada alaptarii, s manac mult si bine.

Acum, m-a organizat putin, nu mai mananc mult si imi dozez mai bine cantitatile si alimentele.

Va sfatuiesc sa incepeti dupa Paste si intr-o perioada fara prea multe tentatii, gen: petreceri, iesiri in oras..etc (adevarul e ca avem si timp pt chestii de-astea, de dispozitie ce sa mai zic...ce l putin eu )

Am facut 12 sedinte de electrostimulare si acum mi-am mai facut un abonament de 12.

Eu stiu ca n-ai voie atata timp cat alaptezi, vb si cu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutam si pupam

Ne pare rau ca am lipsit de la multele evenimente din "gradinitza" noastra...dar ce sa-i faci daca netul asta nu se livreaza decit cu bani.... si cum nu l-am platit ca nu am avut de unde...nu am avut parte de el! Dar acum, macar pentru o luna, vom fi prezenti!

Noutati :
-am cazut din pat! L-am lasat singurel pe mijlocul patului si am plecat sa fac piureul de fructe si am auzit un tipat. Nu stiu cind am ajuns linga el. Statea linga pat pe burta si icnea. Cind l-am luat in brate sa te tii plins! Dar se pare ca a fost numai sperietura ca nu are nimic "defect"
-vorbim :"mama", "baba", "papa" sau pe silabe!
-megem bine in picioruse si ne tinem de mina mamei doar, fara a ne tine si ea! In premergator nu ne prea place sa pasim, doar topaim ca un si sintem tare vesel!

Nu avem nici urma de dinti, dar nu ne prea deranjeaza!

Am vazut in fuga pe ultima pagina ca se vorbea de Peritol. Si eu i-am dat la recomandarea dr. Si a avut efect, in sensul ca maninca mult mai bine, acum de vreo citeva seri nu mai vrea lapte la masa de seara, nu la aia de noapte care e la 22,30 ca numai se linciureste, in schimb daca ii dau mincare solida...mama...mama...ce-o mai maninca! Asa ca mai avem o masa de solide inlocuita, la cererea lui! La somn nu mi-am dat seama de diferenta ca si pina la Peritol si dupa el doarme la fel de bine!

Mai citesc daca mai am timp ceva pina se trezeste micul plimbaretz!

Va pupam!

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput