Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirela, chiar mai vrei un bebe? Bravo, da' un tata amator ai gasit?

Diana, mi-e cald, sufar, dar asta este. Asa a vrut Dzeu, sa am 2 sarcini vara, ca si la Luk a fost la fel... Macar am o groaza de fructe, legume, d-astea... Transpir, fac dush, si tot asa. Ce naiba sa fac? Gafai, ma vait de caldura, imi mai trece...

Mah, da' toate plecati la mare in aceeasi perioada? ce ma fac io singura p-aci?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana, crezi ca am scapat de ce spui tu acolo? Diana mea e dezordonata, pe unde se dezbraca, pe-acolo-i raman hainele, baie face singura, doar pe cap o spal eu (doar ai vazut claia de par), de mancat mananca, dar prin pat, pe la calculator, rar pe masa la bucatarie . Singura nu doarme ca mi-e urat mie sa dorm singura, dar ma mai izgoneste din cand in cand.
A terminat clasa a 4-a cu bine, ne pregatim sufleteste de-a 5-a (mai mult eu, ca ea abia asteapta) si acum e toata ziua la PC, doar seara ce mai iese cu fetele pe la bloc, cand se mai racoreste afara.

Ileana, am gasit tata, e mai mult decat amator !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Mirela, pai in afara de dezordine, Diana ta pare responsabila si fata serioasa. Deci mai am de asteptat vreo patru ani...nu e rau
Sa fie cu bafta in noul an scolar, sa ii placa si sa invete bine.
Si facem galarie pentru un nou bebe cat mai curand, ca doar am vazut ca te pricepi sa faci copilas frumos.Noroc si fericire, sa iasa totul asa cum iti doresti.

Ileana, mai da si tu o tura cu fetele la mare ca si asa e cald...Si face bine la...moral, ca la buzunar nu stiu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mironna si Alma pai e MUSAI sa ne vedem la mare.
Mirela o sa iau nr. de telefon de la Ileana.

Nr. nostru este: 0744 - 36 55 77

Mirela, facem galerie pentru bebe ? URAAA !

Diana, mersi pentru laude. Mandrele mamii dragi...
Si frumosii tai sunt tare reusiti. Ecaterina se face din ce in ce mai frumoasa, iar Peter e tare dragalas (abia astept sa ne vedem intr-o buna zi cu totii).

Dar si Daria Cameliei este O PAPUSA ! Mi-e draga de nu mai pot, are niste ochisori superbi si o guritza... o dulceata.
Iar Razvanel... pui drag .

Deci, hai ca ne vedem la mare, sa facem poza pentru Diana si sa bem o berica in cinstea ei !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am deschis capitol nou:

CAPITOLUL 8

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Dana, inchide capitolul, ca mai nou se termina unul la 20 de pagini, nu 10 cum era pana acum. Da' apreciem intentia. Te las pe tine data viitoare.

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Georox, La multi ani! , multa fericire, o sarcina usoara si o fetita asa cum ti-o doresti!

Dana, am notat numarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Dana, am notat numarul, ne vedem negresit!

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Eu nu ma mai joc!Vreau sa ma intalnesc si eu cu voi la mare.Asa imi trebuie daca m-am grabit .Oricum,eu tot va urez vreme super frumoasa,copii cuminti si ascultatori,care nu arunca nisip pe cearsafurile vecinilor,care nu fura jucarii de la copii ,care nu mananca nisip cu pumnul si care nu beau apa din mare cu galeata....recunoasteti personajul,nu?
Ilenuto fata,tu ce mai faci?Daca tot ramanem singure in Bz,ce zici,punem de-o intalneala de "consolare".
Diana,am vazut si eu pozele cu piticutii tai scumpici.Pupici din indepartare direct pe obrajorii de copii frumosi.
Ange,tu pe unde esti?Ori esti in drum spre casa deja?
Mica si Georox,va asteptam acasa in vara asta si sarcina usoara,dupa caz.
Noi suntem bine,Robi s-a refacut foarte bine dupa cura helio-marina,am fost la control si totul e bine,am inceput Broncho-Vaxomul ,asteptam toamna sa mai facem o incercare cu dusul la cresa.
Hai ca va imbratisez si va pupacesc pe absolut toate si cu prioritate pe copilasii vostri.

poze de la mare

Mergi la inceput

Oano, nu pot pentru ca sa cred: esti disponibila la o intalneala? Se face, cum nu. Io fac binisor, incep sa ma misc mai greu, da' nu ma las.

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput