O investitie buna=termopanele?

O investitie buna=termopanele? | Autor: BIENCUTA

Link direct la acest mesaj

am pus termopane de 2 ani . sunt super incantata de ele.singura problema sunt geamurile.am luat toate tipurile de solutii de spalat dar nici una nu da rezultatul dorit.voi cu ce le stergeti ca la mine este teroare .la curatenie pe ele stau cel mai mult si sunt si multe ale naiba.acum de Paste am zis sa aduc pe cineva sa se chinuie in locul meu dar parca nimeni nu face mai bine ca mine.asa ca ziceti voi cu ceinainte era otetul frate si ce mai geamuri erau,acum de cand ne modernizaram si noi dam o carca de bani pe detergenti si degeaba .hai ca v-am pupat

floroiu bianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Biencuta eu folosesc Ajax-solutie pt geamuri si hartie igienica sau prosoape de hartie pt a nu lasa urme de colo-colo. Mie imi iese bine!

Roxana Claudia 33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Initial creeata de BIENCUTA

am pus termopane de 2 ani . sunt super incantata de ele.singura problema sunt geamurile.am luat toate tipurile de solutii de spalat dar nici una nu da rezultatul dorit.voi cu ce le stergeti ca la mine este teroare .la curatenie pe ele stau cel mai mult si sunt si multe ale naiba.acum de Paste am zis sa aduc pe cineva sa se chinuie in locul meu dar parca nimeni nu face mai bine ca mine.asa ca ziceti voi cu ceinainte era otetul frate si ce mai geamuri erau,acum de cand ne modernizaram si noi dam o carca de bani pe detergenti si degeaba .hai ca v-am pupat

floroiu bianca

asta da discutie intima

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu curat ramele cu cif si sticla cu clean. au iesit super!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Si eu folosesc solutie Cif pt. geamuri si hartie din aceea la rola - de bucatarie, nu le sterg niciodata cu material textil. In 20 de min. am sters geamurile din toata casa!
Eu nu sunt multumita de termopane pt. ca mi s-a facut mucegai in 2 camere, nu am avut asa ceva inainte de a le pune.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu tot asa, ramele cu CIf sau chiar detergent si geamul cu AJAX si cu hirtie sau chiar o cirpa...merge foarte repede si bine. Ideea este ca cu aceste geamuri trebuie sa aerisesti destul de des pt ca ele inchid etans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cind am citit titlul subiectului am crezut ca vrei sa deschizi o afacere cu termopane...

Noi spalam linistiti geamurile reflectorizante cu Ajax - sau cu orice alt detergent de geamuri - si se curatza foarte bine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

hai sa va intreb si pe voi>
in iarna asta mi s-au aburit termopanele intre geamuri, iar la bucatarie si la unul din dormitoare mi s-au facut doua stelute de gheata intre geamuri. De ce? si ce e de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by geba2001

hai sa va intreb si pe voi>
in iarna asta mi s-au aburit termopanele intre geamuri, iar la bucatarie si la unul din dormitoare mi s-au facut doua stelute de gheata intre geamuri. De ce? si ce e de facut?

sa ii chemi pe aia care le-au montat si sa le dai cu stelutzele in cap, ca nu si-au facut bine treaba.
Geamurile n-au voie sa se abureasca deloc, nici pe dinafara nici in interior. D'aia dai bani pe ele, sa fie etans.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

GEBAinseamna ca nu sunt etanseizate bine.daca ai garantie la ele ar trebui sa te duci la ei si sa le spui ce problema ai,ca mai tarziu ????

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Chiar ieri le-am sters si eu, tot cu Ajax si a curatat foarte bine

Spor la lucru !

Mergi la inceput