multumesc moderatorilor care mi+au mutat subiectul ,,rezervare online, dar cum platesc?";desi citesc aici despre plati online nu pricep nimic pt ca este vorba despre cumparaturi online iar eu postasem subiect despre cum sa achit c/v unei vacante pe net;este vorba despre 4000 euro-deci ce ce card pot sa platesc eu asa ceva??; by the way, nu vad utilitatea mutarii si inchiderii subiecului creat de mine.
M.
Se pot folosi aceste carduri in lei si pt plati in valuta?
Adica, daca am cardul ( de debit sau de credit ) pot plati ceva in euro ? Se face o converise cumva ? Cum e cu cursul valutar ?
Eu am card Visa ptr plati online, facut la B. Tranzilvania. Am facut cumparaturi si de afara cu el..se depun lei si ei fac conveersia in valuta cere e necesara. A costat 100.000 taxa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar