Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violici spune:

avem 2 GOLURIIIIII DATE

VREAU FINALA, SIMT FINALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa...mult mai frumoasa decat e a mea!
Va pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
O zi frumoasa...mult mai frumoasa decat e a mea!
Va pup

pupicii multi la fata trista. hai maimutz turbulent, fruntea sus si baga somn si odihneste-te ca ai de alergat 2 catei prin parc in weekendu asta.

love ya.

si pupicii multi la toate stelistele triste , si la nesteliste (ca si eu ca nemicrobist sunt trist). Hai bagati mare la pregatiri, ca vine nunta.
pupii si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetele!
nu sunt microbista dar am vazut si eu meciul aseara si am ramas profund dezamagita! puteau castiga! totusi: hai !

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pliciu sigur alergam....numa' daca ma vezi mai verde sa-mi dai drogul. Ca daca mai pic inca o data k aseara...dau si coltu repede!
Cumi sanatate multa lui Cumu ochios! Si zi linistita tie...atat cat se poate!
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor....sunt foarte somnoroasa, foarte necajita...dar asta e, totusi am fost in semifinala!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Lilly, lavaliera separat gasesti la magazinul Hombre, pe stradutza aia mica unde sunt usile de iesire din cinema Victoria (sper ca am fost suficient de explicita, daca nu, da-mi de stire si ma stradui sa detaliez mai mult). Sunt de doua feluri, unele mici altele ca si o cravata, dar cu nodul foarte deosebit (preferatele mele). Sper sa gasesti culoarea care iti trebuie.

Edit: am si eu o intrebare : de unde ti-ai luat pantofii? Sunt cu varf lung/ascutit sau scurt/rotund? Mersic.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Merci de informatii. Cred ca stiu unde e magazinul.
Pantofii i-am cumparat dintr-un magazin din Mihai Viteazu (pe partea cu Napolact). Varful nu e ascutit, dar nici rotund .Seamana cu pantofii pe care ii are Rallu in poze.

7 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

quote:
Originally posted by Alynutza

Lilly, lavaliera separat gasesti la magazinul Hombre, pe stradutza aia mica unde sunt usile de iesire din cinema Victoria (sper ca am fost suficient de explicita, daca nu, da-mi de stire si ma stradui sa detaliez mai mult). Sunt de doua feluri, unele mici altele ca si o cravata, dar cu nodul foarte deosebit (preferatele mele). Sper sa gasesti culoarea care iti trebuie.

Edit: am si eu o intrebare : de unde ti-ai luat pantofii? Sunt cu varf lung/ascutit sau scurt/rotund? Mersic.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Merci de informatii. Cred ca stiu unde e magazinul.
Pantofii i-am cumparat dintr-un magazin din Mihai Viteazu (pe partea cu Napolact). Varful nu e ascutit, dar nici rotund .Seamana cu pantofii pe care ii are Rallu in poze.

7 mai 2006

Lily daca gasiti lavaliere si vestute pentru domni spune-mi si mie pe unde pentru ca am sa vin si eu la Cluj luna viitoare!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

am vazut si eu meciul aseara, pacat ca puteam sa ajungem mult mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai ca ma bag si eu ca mi-am vazut numele "pronuntat" pe aici.

In primul randfetele suparate.
Eu, dupa ce am vazut ca Steaua a bagat 2 goluri, mi-am convins barbatul sa iasa la o plimbare ca oricum isi vede echipa in finala, asa ca el saracu n-a vazut golurile englezilor.

Noi am reusit sa planificam si mare parte din luna de miere: ne casatorim pe 17 iunie...pe 19 plecam la munte (Moeciu) pana pe 26, pe 27 ne facem alte bagaje si pe 28 plecam in Grecia pana pe 6 iulie. daca ne mai ramane ceva concediu (de el depinde) mai mergem si la mare...sau om vedea atunci unde plecam.
Pana la faza cu Grecia (inclusiv) toate sunt deja aranjate si eu mi-am mai luat o grija de pe umeri.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput