Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
Hai c-am mai aflat una....
cica...nu e bine sa iti iei buketul inapoi..odata aruncat....
...si nici sa ai altul in loc pe care sa-l arunci.....
oooff..supersitiile astea mi-au manct ficatzii..zau!!
eh..da' lasa ca o sa-mi ramana nuferii de la civila (daca oi gasi floraria care sa-mi faca..si care aduce nuferi...)
btw..ati vazut pe undeva asemenea.."oferte"... ca io..numa' la tiganci..si asta, anul trecut..prin vara...si era ditamai buketzoiu'..nu pt miresica...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
briza_marii spune:
Tocmai am vb cu un profesor de dans pt valsul de deschidere si mi-a spus ca incepe o serie noua pe 8 mai. Pretul este de 200.000 lei pereche/sedinta, 8 sedinte. Mie mi se pare un pic cam scump! Sau astea sunt preturile? ca eu habar n-am!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Lilly79 spune:
...daca nu ziceai krelia de buchetul de civila, eu cred ca ma duceam sambata fara buchet la primarie. Am uitat complet.Sa vad daca pot sa fac rost sambata dimineatza de la o florarie de un buchetel facut pe loc.
Asa-i daca nu am facut o lista cu ce am nevoie
Ieri mi-am mai cumparat o pereche de pantofi de mireasa Au tocul mai inalt decat ceilalti pe care-i cumparasem mai demult. O sa fiu mai inalta decat mirele
Tot ieri am ochit un costumas de civila, dar fusta nu mai aveau marimea mea, asa ca au facut comanda si maine sper sa am costum de civila (ca sa am cu ce sa ma duc peste 2 zile la primarie )
Astazi mai trebuie sa-mi cumpar camasa pt costumasul respectiv + pantofi si poseta asortate.
Fetelor din Cluj puteti sa-mi spuneti la ce magazine am putea gasi lavaliera? Ca cei care ii fac costumul lui iubi au uitat sa faca si asa ceva, sau nu aveau material, sau habar n-am care era motivul, dar ideea e ca mai avem doar o saptamana pana la nunta si nu avem asa ceva
Am reusit sa gasesc site-ul de pe care luasem filmuletul cu valsul: www.thedancestoreonline.com/ballroom-dance-instruction/waltz-free-lessons.htm" target="_blank">clip
O zi insorita
7 mai 2006
elyanne spune:
Cu buchetul de la nunta eu am procedat in felul urmator: am facut buchetele pt. cununia civila si cel pentru nunta identice si la fel... doar ca cel de la cununia civila era cu trandafiri cu putin roz pe margine... si l-am pastrat pe cel de la cununia civila, iar pe ala de la nunta l-am dat (impreuna cu voalul) fetei care l-a prins.
Ce rost avea sa pastrez ambele buchete, daca erau la fel. Plus ca mie personal, mi se parea destul de aiurea sa ma duc dupa aia sa cer buchetu si voalul inapoi...
Acum, ca's nasa, ma mai pricopsesc cu un buchet
Florile naturale de pus in piept... noi am avut trandafiri pt. mire, nasi si parinti si orhidee pentru retul invitatilor (eu vroiam trandafirasi din aia mici, dar fix in perioada aia nu se gaseau). Nu s-a patat nimeni, normal se invelesc in staniol (dar depinde de fiecare florarie) si nici nu s-au ofilit, cu toate ca a fost f. cald afara.
Krelia pun o intrebare cu nuferii... ca am un var care e importator de flori din Olanda. N-am vazut si nici nu l-am auzit ca ar aduce nuferi, pana acum... dar cine stie.
Alynutza spune:
Lilly, lavaliera separat gasesti la magazinul Hombre, pe stradutza aia mica unde sunt usile de iesire din cinema Victoria (sper ca am fost suficient de explicita, daca nu, da-mi de stire si ma stradui sa detaliez mai mult). Sunt de doua feluri, unele mici altele ca si o cravata, dar cu nodul foarte deosebit (preferatele mele). Sper sa gasesti culoarea care iti trebuie.
Edit: am si eu o intrebare : de unde ti-ai luat pantofii? Sunt cu varf lung/ascutit sau scurt/rotund? Mersic.
briza_marii spune:
Gata, am primit lectia de vals pe mail! Doamne acum numai 1, 2,3 vad! Cred ca mama m-a facut cu 2 picioare stangi
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
BlueEyes ma bag si eu in seama: am vazut poze cu marturiile tale si de mult vreau sa stiu: la ce folosesc?
Roxana 34sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Pai... sunt cadouashe pentru invitatzi... Nu este ceva specific romanesc, dar mie mi-a placut ideea de cand am vazut prima data pe net... Shi modelul asta care l-am afcut eu, iese chiar ieftin...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Fetelor din Cluj puteti sa-mi spuneti la ce magazine am putea gasi lavaliera? Ca cei care ii fac costumul lui iubi au uitat sa faca si asa ceva, sau nu aveau material, sau habar n-am care era motivul, dar ideea e ca mai avem doar o saptamana pana la nunta si nu avem asa ceva
7 mai 2006
Noi am luat pt puiu din Central...de la Dinasty... Am luat ceva model cu camasha cu tot... Dar erau shi lavaliere separat... parac asha tzin minte... Shi sunt chiar dragutze...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...