Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina va doresc!
Cumi...eu am facut ture prin casa. Intr-o buna zi or sa ma omoare meciurile astea!
Pliciu ti pup bre! Si pe iubita! Si pe amanta!
Va pup pe toate!
p.s. sper ca vedem meciul impreuna, nu Cumi???(tu cu crema de wiski, io cu vinu')

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
O zi faina va doresc!
Cumi...eu am facut ture prin casa. Intr-o buna zi or sa ma omoare meciurile astea!
Pliciu ti pup bre! Si pe iubita! Si pe amanta!
Va pup pe toate!
p.s. sper ca vedem meciul impreuna, nu Cumi???(tu cu crema de wiski, io cu vinu')

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

neata fetele....

ce faco morcoveata? ture ai? hihihiih...ce-o fi si pe voi cu meciurile astea. Ti pup si eu, si hai stai cuminte acolo ca o sa bata steaua o sa vezi, si atunci o sa te linistesti...pana la urmatorul meci zapacito!

pupicii la fete, spor la trebuiri , pregatiri si orice altcva mai faceti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Uitai ieri sa va spun fix ce era mai important: am terminat cu rochia!!! In sfarsit, acum pot sa stau linistita, s-au facut si ultimile retusuri si...gata, subiect incheiat!Acum o sa inceapa goana dupa costumul mirelui, dupa tinuta de civila si alte asemenea!
Va doresc o zi frumoasa si o seara fericita!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!
O zi frumoasa sa aveti....si SunSmile eu te inteleg perfect cu turele asa ca diseara la meci va fi "greu"!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Am o intrebare la voi: credeti ca in iunie florile naturale de pus la mire si la nasi se ofilesc repede?? am auzit ca ar pata?? voi ce ziceti???

La nunta cumnatei mele au fost trandafiri, super smotociti la dans, dar au rezistat 2 zile. Si in octombrie, in ziua respectiva, a fost cald. De patat, posibil sa pateze florile vopsite (vezi trandafirii albastri); nu stiu...

AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Apropo de intrebarea daca pateaza florile naturale: daca au coditele invelite in staniol, ca sa nu "curga" nimic din ele, nu au cum sa pateze ca petalele de trandafiri nu lasa urme ca alte flori. Poate doar daca sunt vopsite, vorba Razei.
Si apropo de intrebarea cu meniul la Calise, ca la Calypso nu stiu. Anul trecut cand am fost noi in prospectii au spus ca preconizeaza sa pastreze meniul la in jur de un milion si ca se pot aduce bauturile de acasa. Acum, daca au mai schimbat ceva, n-am de unde sa stiu.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

NEAATZZZAAAA!!!

FORZZA STEAUA!!!!!!

Mi-am luat zi libera de la serv. pt maine (adik, ei ink nus tiu...da' o sa afle pe parcursul zilei )

Cumi, azi cred ca termin crema de whisky...ca ieri cautai lacramioara si astia in cora nu au..neam (sau nu dadui io de ea...)...deja tremur....pan' diseara la 10...ce fac???
Onishor - sper ca te bagi la o bauta, aici cu noi, da?

Pupaturi tuturor!!!

Ma bag la sapa...fir-ar ea sa fie....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Si apropo de intrebarea cu meniul la Calise, ca la Calypso nu stiu. Anul trecut cand am fost noi in prospectii au spus ca preconizeaza sa pastreze meniul la in jur de un milion

Multumesc! Multumesc, mokopt pm!

Edit: intrebarea pt Calypso nu mai este valabila, am aflat ce voiam.

AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - si noi am avut flori naturale: trandafiri (pentru mire, nasi si socri) si crizanteme mici albe pentru invitati. aveau coditele infasurate intr-o pelicula verde inchis, nu au patat si nici nu s-au ofilit.

spor la pregatiri!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata...acus am reusit sa pozez paharele inscriptionate si cocardele pt nasi, parinti, ginere, donsoare, etc.

Le pun imediat la pregatiri.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput