Scandinavii stiu DC... (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

pe

Fusei in voiaj,asa ca am fost motivat,daca nu,lasati-ma corijent pe vara.Vin cu adusca la examen.
Am fost la Londra,m-am intalnit cu nevasta.Ca asa sintem noi,anormali,nu ne intalnim acasa,ne intalnim te miri unde.Asa ca 4 zile am reluat activitatea de unde o lasasem.Timp de plimbari n-am prea avut,oricum a fost si o vreme nasoala,dar de tura de shopping oricum n-am scapat.Imi fu dor de DC,am si intrat odata asa pe fuga.Asa ca Vikule,sint aici,numai al tau
Acu ma duc sa citesc ce spune in_trecere ca e interesant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Haha Yankule tot bandit si in forma estiAm fost si eu pe la consilierea psiho online in_trecere, sa mor de nu m-am straduit la cum se poate pune in practica metoda asa realist vorbind, mai de pe margine am intors-o pe toate partzile si toate aspectele... da' greu de tot, la astia mai latini ca noi se lasa cu sinje mult de tot pe totzi peretziiMai si noi poienarii nu ti-am urat alea alea de pastele evreiesc, ntz ntz, suntem toti datori cu multa cinste Felicitari pt intilnirea romantica cu nevasta! Ei vezi ca e mai foc asa dupa o vacanta decit de erai in vre-un open marriage? Si las ca sotzia e mai vesela si cu super mood dupa un shoping adevarat in londra decit dupa o consiliere din aia unde ai vrea tu sa o duci pe la in trecere, haha, obraznici mai sunt astia brunetei cu singe mediteranian, si pe la subiectul minune se zicea ca numai si numai nordicii ce greseala:) Gata va pup pe toti, pe miineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Neata drajilor,

Intrai doar ca sa va pupez si sa va urez alea alea cu ocazia la sarbatoarea ce vine (pentru unii dintre noi).
Sa fiti iubiti si sa ne revedem sanatosi, mai grasi si mai frumosi.

cometa v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Intrai doar ca sa va pupez si sa va urez alea alea cu ocazia la sarbatoarea ce vine (pentru unii dintre noi).
Sa fiti iubiti si sa ne revedem sanatosi, mai grasi si mai frumosi.

Subscriu.
Me too.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neata (ca tot se apropie de amiaza pe la mine)...

Azi avusei o dimineata de groaza...sper sa nu continue ca fug cu circu'...In sfirsit soatza mea fericit ca plecam si noi la timp din casa (vina in exclusivitate a mea ca intirziem zilnic)...da sa ma lase la metrou cind sa caut Metrocardu'....ioc...Uitai protofleashca in alta geanta...acuma el se ofera galant sa-mi dea bani de metrou dar n-aveam nimic la mine...nu tu identificare (fara de care nu poci intra in building), nu tu card de banca, nu tu nimica...Imi ofera o fata complet ingrozita: "Adica cum sa te duc inapoi acasa???" mai bine il loveam cu o leuca in cap...Io bat galesh din gene...si-i spun (miscare super diplomatica acuma): "Pai din vina ta am uitat, ca m-am grabit"...

S-a executat elegant, si in 25 de minute eram inapoi acasa. De data asta am luat masina mea ca sa nu-l mai tine pe bietul om pe drumuri.

Hai ca vin si cu o stire:
De piramidele din Bosnia ati auzit? Ca io nu...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
No...uite ce-am gasit ...:-)))
Sabina, felicitari Nush daca esti geni (), da' subiectu' tau fu muy interesante
ocebine, l afel de muy interesant e sobiectu' cu piramidele din Bosnia, da' io am gasit unul si mai si ...cica www.dr.dk/Regioner/Syd/Nyheder/Kultur/2006/04/20/065306.htm" target="_blank">preotii danezi vor liber duminca...ca deh, is si ei oameni Apai sa vedeti voi, daca nu se muta aci slujba de duminca, vinerea ...asa ceva
Hai va pup

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara scandinavi! Ia uitati ce poza am gasit www.expres.ro/article.php?artid=256883" target="_blank">Elena Udrea retro Mie-mi placu, ete asa un fotograf as vrea si eu.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ehehhee, sper sa mai folosim emoticoanele
inca doua meciuri! ca fu 1-0 in seara asta:)

Maine decolez la Busteni, va imbratisez si alea alea pt zilele ce urmeaza!!
Pupilai.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vikule, mai capat eu nitica experienta, imi iau un dslr calumea si te pozez de n-ai treaba, diva divelor, ce udrea, tu ai potential, nu ca ametita aia:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha frumoase emoticoanele steliste, doar asta are mutra cam incruntata, cred ca zari vrun rapidist prin preajma!

sabina, drum bun, petrecere frumoasa, vezi cum faci cu lumina aia albastra si in rest acelasi alea alea! aa, si felicitari pentru referat!

adelucci, si ce daca bre mananca unii placenta? parca altii (io inclusiv) nu mananca chestie www.hotnews.ro/images/articole/imgzoom_47184.jpg" target="_blank">d'asta?(c) Care o arata mai bine?

yank, bine ai revenit! zisasi ca vii la paris da' vaz ca gresisi meridianu si ajunsesi la rosbifi! ce cauti bre acolo, tii cura de slabire cumva? ca poti sa si mori de foame cu mancarea alora, bine ca macar cu nu stau prost! D'aia te dusasi?

lilutza, muahahah, pai au dreptate bietii oameni, adica de ce tocmai ei trebe sa munceasca duminica?!stai ca o sa afle si charlie hebdo!(nu va spui ce caricatura pusera pe prima pagina acu de sarbatori! Sa va zica xeno cine fu celebritatea caricaturizata )

anamaria, ce chestie cu piramidele alea domne, allahu akbar! Te pomenesti ca si matusa Lucica tot de pe meleagurile alea se trage de fapt, o fi avut si ea cearsafu' in cap? Asteptam cu interes continuarea ca se pare ca exista un 'va urma' la povestea asta.

Astia p'acilea vorbesc deja despre faptul ca se apropie www.festival-cannes.fr/index.php?langue=6002#competition" target="_blank">Festivalul de la Cannes.
Filmul de deschidere este Da Vinci Code.
Filmul de inchidere este Transylvania de Tony Gatlif (realizatorul Gadjo Dilo).
Cica participa si un film romanesc la sectiunea "Un certain regard", se numeste "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" de Catalin Mitulescu.

gata, bonne nuit europa

Mergi la inceput