Scandinavii stiu DC... (112)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
ahahahaa, doruleaza, mie imi zise Xeno deja:)))
acu intind rufele, gata, eu inchid Romanika, voi mai stati:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arboria spune:
nuaptebuna, europa!
din jocurile mintii:
ai trei monede de-alea mari (sa zicem de 1$). cum le asezi astfel incat sa obtii un triunghi echilateral?
adeluci, aidi mey, vino cu stiri din alea, ne mai luam si noi gandurile de la chestii majore
recunosc acuma ca n-am deschis linkurile despre placinta aia materna
mihaela_s spune:
'neatza scandinavi din toata lumea! gata cafeaua?
Sau prferati una www.igniq.com/images/hot_coffee_220705.jpg" target="_blank">hot?
Poate va place www.treklens.com/themes.php?offset=1&thid=852" target="_blank">la alegere.
sabinutz felicitationes!
doruletz sa ne tii la curent cu cann-cannes-ul!
lil', pai asa ar avea si enoriasii liber duminica...ce distractie! Ca vineri tot e zi de lucru, in drum spre sau de la munca ar trece pe la biserica si ar rezolva problema .
arborici, nici pe mine nu m-a atras subectul cu placenta .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
'Neatza
mihaela, multam de cafea ...pe-aia hot i-o las irenei, dupa ce se da cu cercu' Tu cum stai cu scarpinatu'???
doruletz io cred ca yank o sarbatori in avanpremiera pe Lizaveta...ca doar o data face omu' 80 de ani (interesanta lista aia cu "filmele in competitie" de la Cannes...hmmm...Almodovar, Sofia Coppola, Alexandro Gonzales Inarritu...pariez pe Inarritu )
arborico, gasisi solutia la monedele celea???
vik pai Henessey-fotografu' ii artist de artist ...da' cica nu mai vroia sa lucreze cu vedetele romane, ca cer retusuri la poze si nu adica, delete un cos pe ici-pe colo, ci facut sinii mai mari, fundu' mai plastic si picioarele mai lungi
Celor care nu mai dau prin poienia din motive de sarabatoare ...le urez Sarabatori Fericite
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
lil' imagineaza-ti un maidanez plin de purici
lisa-veta face 80???? moamaaaaa cum trece timpul!
copiloi spune:
Da' intrebati-o pe Mihaela cum a fost ieri tortu
iar am dat buzna
La multi ani, Mihaela!
Iar tuturor poienarilor, care sarbatoresc (sau nu )Pastele, sarbatori fericite!
Alina
lilanda spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Da' intrebati-o pe Mihaela cum a fost ieri tortu
iar am dat buzna
La multi ani, Mihaela!
Iar tuturor poienarilor, care sarbatoresc (sau nu )Pastele, sarbatori fericite!
Alina
Ahhhh....pai sa poa' asa ceva???? Sa treaca ziua fara chef??? Ntztztz...
La Multi Ani, mihaela Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
Cum trece timpu' domne !!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
hai ca m-ati prins!
Tortu' a fost , v-am lasat si voua o www.myhomecooking.net/german-chocolate-cake/images/chocolate-cake-with-slice-out-of-it.jpg" target="_blank">feliutza si un www.50plus.at/cocktails/cocktails.jpg" target="_blank">paharel.
Irimell spune:
Aaaaa, am simtit eu ca e rost de petrecere in poiana...Mihaela, sa ne traiesti! La multi ani si sa-ti treaca cit mai repede varicela! Noroc, sanatate si ce iti mai doresti tu!
Dragi poienari, nu cred ca mai am timp sa intru miine, asa ca va zic de azi Paste fericit! si muuuulte bunataturi pe masa...si ca supliment o poezioara de Dl. Topirceanu:
"Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si minjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-antrebat:
- Ce va este, fratioare,
Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua,
Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua...
- Suntem fierte !!!
Zice-un ou rotund si fraise
Linga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
- Pin' la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvirle coaja-n strada...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omlet!
- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu, unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!..."
Va pup cu drag!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
xenocid spune:
Ca tot vorbiram de oua...s'a inchis ultimul focar de gripa aviara in Romania. Analizele efectuate in gospodaria familiei Curca au aratat ca Romania a scapat (deocamdata) de corvoada trimiterii de probe pentru analize in UK
*segmentation fault*