Mamici din Arad...????(46)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Multumesc fetelor de felicitari!Suntem fericiti ca e bine ingerasul mic ca preferinte in ce priveste sexul nu aveam oricum(asa ca poate fi baietel si la nastere fetita-ca s-au mai intamplat din astea- ca tot nu ne suparam)!
Pupici!
Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
ILDI25 spune:
ILDI vine acasa de la spital Luni si va trimite niste poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Melania 14 spune:
Deci ne intalnim in cursul saptamanii? vineri de exemplu e bine? ( cealalta evident)vine sambata si se mai pot amana treburile.
Diana "de chiar" ca nu esti mare, chiar daca scula de cantarit arata altceva.Si sprintena...sa vedeti ce alearga prin parc dupa Vladut de zici ca acum face incalzirea pt lectia de aerobic .Oricum dupa ultima discutie vis-a-vis de kg bbeului , ma bucur ca e mai mare ca si Vladut .
Gravidutelor mai povestiti de burtici !ce se mai intampla pe acolo , ce v-ati mai cumparat si cum e sa-ti aduci aminte ,iar,cum se misca Bblasul.E la fel de emotionant sau nu?
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mey dar ce-i cu linistea asta pe aici? Vreti ceva "stimulent" sa va apucati de scris?!
Sunt de bucurie ca e bb bine(cred ca v-am mai zis asta....dar acum urmeaza partea grea: negocierea numelui!
Mor de dragul lui cand il simt cum misca si Ovi e topit si el....de-abia astept sa miste mai mult sa-l simta si Alesio(poate atunci nu mai sare pe mine toata ziua).....si am emotii pe cand nasc....ma tot gandesc ce m-oi face daca o fi tot asa agitat ca Alesio...!
Sanatosi sa fie ca asta conteaza ca restul trec ele toate....
Trebuie sa-l intreb pe Ovi dc e disponibil vineri(cealalta am inteles?) sa ne duca la intalnire....unde o sa fie?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alinamoro spune:
Salutare!
Eu sunt racita groaznic, imi curge nasul si ochii ca la robinet.
Va mai scriu maine ca abia vad monitorul.
Alina (21+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Alinush ce tot faci de racesti asa rau?Multa sanatate iti doresc!
Restul fetelor mai traiti??????
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Hello, ce faceti,azi n-ati scris nimic?
Eu citesc un pic pe-aici pana termin de baut ceaiul. Sunt tot asa ca ieri, maine sper sa ma simt mai bine.
Va doresc o duminica placuta!
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Salut fetelor!
Alinush multa sanatate si sa-ti treaca repede raceala!
Eu n-am prea dat ieri pe aici ca a fost ocupata cu al meu sot ca am sarbatorit 8 ani de cand suntem impreuna!
Dar vad ca si restul fetelor sunt taaaaaaaare tacute!
Duminica frumoasa tuturor!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ioana, felicitari pt baietel , pt cei 8 ani si multi inainte!
Alina, multa sanatate!
Diana, se apropie momentul cel mare.
Fetelor, eu zic sa ne intilnim saptamina asta, ca acusi naste Diana...
Nico, nu am mai fost prin parc, pt ca saptamina asta am fost abonate la masinute si trenulet...
Acu fetele sunt la mama, imediat mergem sa le luam...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ioana, La multi ani, sa fiti fericiti si sa va iubiti in continuare!
Cristina, ce fain ca mai ai la cine lasa fetele, te mai relaxezi. Le place la bunici?
Eu sunt mai bine, mai am nasul infundat. Ce nasol e ca nu pot respira!
pozici
poze gradinita