Mamici din Arad...????(46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim de felicitari fetelor!

Alinush ai incercat sa-ti pui cate o picatura de suc de lamaie in fiecare nara?Ustura putin dar cica are efect si desfunda nasul.......eu inca n-am incercat "reteta", dar poate ne zici tu dc functioneaza!

Chiar mai fetelor ne intalnim odata ori ba??????Ca acusi naste Diana si iarasi n-o mai vedem cateva luni....

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Pai hotarati o zi ! eu am propus vineri dupa-masa , nu e bine ? sau oricare dupa-masa .

Alina eu folosesc solutia pt uz extern de la Aloe Vera pt nas,dar cica nu e bun pt toate grupele sangvine ( eu am 0I si functioneaza) .

Ioana , felicitari pt aniversare !si noi facem 8 ani anul asta !sper sa am cu cine sarbatori !

Cristina tre' sa dau si eu o tura pe la "balci", oare avem cu ce sa ne dam ? la 1,4 ani?

ati mai fost pe la Teba ? am pus poze noi in albumul de 14.04.2006

Melania(14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fetelor!

Pai haideti hotarati o zi cu intalneala si un loc! Mie vineri imi convine.

Ioana, felicitari ptr. cei 8 ani! Si noi tot atat implinim anul asta si 6 de casnicie...

Nico, este la balci ceva trenulet cu masinute, merge super incet cred ca s-ar potrivi si la picii nostri. Eu n-am incercat si nici el n-a cerut, mai degraba e fascinat de "uta" o corabie mare pe post de leagan.

Eu pe 17 merg la Timi, imi fac ceva analize preliminare si pe 18 sunt programata la cezariana...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Repede repede ca urla Clau sa merg la culare...deci [:d]...si eu sutn de acord pentru vienri dupa masa, dar sa fie dupa 17

Gata plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, tu cate saptamani ai, doar 37 asa cum scrie la semnatura?
Ce fain de tine ca mai ai un pic si scapi de burtica si o tii pe bebelina in brate.
Iti face cezariana inainte de 40 de saptamani?

Fetelor, nu stiu exact daca pot vineri, s-au anuntat ceva musafiri(din Bihor) la sfarsit de saptamana si nu stiu exact vin vineri seara sau sambata dimineata, daca vin vineri atunci nu pot veni.

Nico, am vazut pozele, foarte frumoase si Melania e o scumpa!
Eu am AII grupa de sange, dar oricum nu am solutia aia Aloe asa ca n-am ce incerca.

Ioana, nu am curaj sa-mi pun lamaie in nas daca zici ca ustura.

Alina (21+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Alinush insanatosire grabnica!
Nico super pozicile.
Fetelor nici sa ma impuscati nu pot saptamana asta.M-am inhamat la 2 perfuzii la domiciliu.Initial acceptasem una (de sambata) ca m-au tot rugat si aseara m-a mai sunat o doamna care a fost cu mama ei la mine in salon pana vineri ca e tare nemultumita de firma care vine (si e gratuita) la tratament la domiciuliu si ca ma roaga tare mult sa merg eu .Mi-e cam mult 2 perfuzii pe zi (una in Vlaicu si una in Gai dar vin dupa mine cu masina) dar atata a insistat ca musai a fost sa accept.Asa ca mi-s randuita.La una merg inainte de masa la alta de la 17.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa ceau fetelor!

Pai stabiliti odata ziua si locul sa ne intalnim !!! Si pentru noi e ok vineri dupa-masa!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Si mie imi convine vineri pt intalnire. Dupa cum v-am spus avem loc la casuta de pe strand, daca vreti, iar daca nu eu sunt disponibila oriunde, dar sa veniti cu idei mamicile cu copilasi ca sa aibe si ei loc unde sa se joace.

De cand nu mai lucrez parca intru mai greu pe aici.

Ildi, ai un baiat de minune. Abia astept sa ne spui cum esti. Felicitari si taticului, ca banui ca e in culmea fericirii.

Ioana, felicitari pt baietel si pt cei 8 ani impreuna.

Alina, sper sa te faci bine cat mai repede.

Gabi, noi am fost nasi sambata, dar dupa cum am mai spus a fost o nunta mica, doar 18 persoane, prieteni si nu m-am agitat sa-mi caut rochie. Am avut o pereche de pantaloni crem deschis si o bluza mai eleganta neagra. A fost foarte frumos, ne-am simtit minunat. O sa pun ceva poze cand am chef.

Mai fetelor, voi ce faceti toata ziua acasa? Ca eu ma plictisesc de mor. Curatenie tot fac, dar nici nu am cine sa faca mizerie, asa ca ...., mancare fac, mai si fac unele treburi prin oras, dar in rest e cam groaznic. Eu nu sunt obisnuita cu asa ritm lent de viata. dati-mi idei ce sa fac. Sau daca stiti de ceva lucru la domiciliu, ca sa-mi umplu timpul va rog informati-ma.

O sa intru sa vad daca ramane intalneala pe vineri. Ca pana la urma naste Diana, asa cum ziceati si nu ne intalnim.

23+

Mergi la inceput

no haideti vineri la 18.00 ! cu parcul e mai nasol ca daca mai ploua cel al Copiilor si cel de la intrarea in strand se umplu de balti ! oricum se mai poate schimba locatia .Nu e bine in parcul Europa si de acolo mai migram cu piticii pe unde au ei chef ? eu am ceva cu parcul Copiilor , tot timpul e plin si tre' sa ai foarte mare grija la pitici si la cei mai mari , tot timpul am avut scenarii cu cate o hinta in capul Bblasei, deci pt noi ar fi oriunde mai bine decat acolo.Ma gandesc ca daca ne intalnim pe un teren neutru se vad si pruncii si fac cunostinta ca altfel fug fiecare care incotro , noi dupa ei si halal intalnire !

Diana tre' sa mergem sa vedem "balciul" dar cu vremea asta cred ca si eu racesc , la naiba !nu mai stiu cum sa si ce sa luam pe noi !

Alina nu vreau sa fac reclama la produs dar e super si e bun si la pitici pt uz extern, oricare ar fi el !

fetele ce adresa de mail aveti sa va trimit ceva dragalas :scrisori de la copilasi catre Dumnezeu ! iti vine sa-i mananci cu tot cu mintiuta lor !

Melania si mama

Mergi la inceput

no haideti vineri la 18.00 ! cu parcul e mai nasol ca daca mai ploua cel al Copiilor si cel de la intrarea in strand se umplu de balti ! oricum se mai poate schimba locatia .Nu e bine in parcul Europa si de acolo mai migram cu piticii pe unde au ei chef ? eu am ceva cu parcul Copiilor , tot timpul e plin si tre' sa ai foarte mare grija la pitici si la cei mai mari , tot timpul am avut scenarii cu cate o hinta in capul Bblasei, deci pt noi ar fi oriunde mai bine decat acolo.Ma gandesc ca daca ne intalnim pe un teren neutru se vad si pruncii si fac cunostinta ca altfel fug fiecare care incotro , noi dupa ei si halal intalnire !

Diana tre' sa mergem sa vedem "balciul" dar cu vremea asta cred ca si eu racesc , la naiba !nu mai stiu cum sa si ce sa luam pe noi !

Alina nu vreau sa fac reclama la produs dar e super si e bun si la pitici pt uz extern, oricare ar fi el !

fetele ce adresa de mail aveti sa va trimit ceva dragalas :scrisori de la copilasi catre Dumnezeu ! iti vine sa-i mananci cu tot cu mintiuta lor !

Melania si mama

Mergi la inceput