Mamici din Arad...????(46)
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Ildi a nascut un baietel, David ieri dimineata. A scris sotul ei la noi la mamici.
Noi suntem bine, doar fara prea mult chef de scris. Ioana, tin pumnii sa te intorci cu vesti bune!
Flavia, Alina, super burticutele!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
pufymic spune:
Veste mare!!!!! O sa avem un !!Sanatos speram.....ca pana acum e crescut bine(vorba doctorului)!!!!!
Pupici si revin maine dupa ce dorm un pic(acul am ajuns de la Cluj!
Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Claudelu spune:
Ildi felicitari!
David bine ai venit pe lume
Ioana, felicitari pentru baietel!
Magda, ce caine devotat aveti si voi vreti sa scapati de el
Gabi v-a invitat Neamtiu la nunta? Noi ne pregatim intens pentru cele doua nunti de luna asta
Flavia ce burtica frumoasa ai si ce bine iti sta asa gravidutza
Alina am vazut pozele...ma bucur ca v-ati distrat! Burtica ta seamana fff bine cu burtica de fetitza
Diana cum stai cu moralul?? mai putin si nasti, sa ne ti la curent da?
Eu nu prea intru ca am mult de lucru si de acasa n-am voie, nu ma lasa Raul
Am plecat ca ma cheama datoria
Melania 14 spune:
Feliciari Ildi, abia asteptam sa va vedem !
Ioana , ziceai tu ca nu conteaza ce va fi Bb numai sa fie sanatos, macar acum sti cum sta treaba din experienta cu inca un baietel !
Magda nu ne mai povesti de reintoarcerea catelului ca ne intristam .Bietul animal...., de ce nu-l puteti pastra si pe el ?
Alina taticul nostru se specializeaza pe plaiuri straine si tot asa o va tine pana prin septembrie-octombrie .Dar oricum nu mi-asi dori sa fiu in locul lui ! burtica e tare dragalasa si "timida" daca pot spune asa .
Flavia dulce burtica ta !
Gabi pe 5 e ziua lui Davia , a lui Cristina , v-au chemat la chef ?pe noi nu, poate nici nu o vor face !oricum am sa-i sun .
Cristina habar nu am de ce se face langa Billa, nu am trecut pe acolo de ceva vreme , dar oricum va asteptam in parc.
Claudia !
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
gabitzica spune:
Ioana, felicitari pentru baietel. Nu stiu de ce m-am gandit eu ca tu op sa ai baietel, si uite ca ase e !
Ildi, felicitari si tie pentru baietelul David. Ieri am fost in matern si daca stiam ca ai nascut , iti faceam o vizita!
Alina, nu m-a urcat pe masa dr, doar echo mi-afacut. De cand sunt gravida nu m-a urcat pe masa, doar ne cunoastrem , nu?
Nico, stiu ca miine e ziua Daviei, chiar azi dimineata ma gandeam la chestia asta, dar noi nu suntem in relatii asa apropiate asa ca nu cred sa ne cheme.
Diana,mai spune-ne de tine, cum te simti? cate kg??? acusi nasti si tu si dup aia chiar ca nu o sa mai ai timp de net.
Fetele, cand ne intalnim??? Haideti pana nu naste Diana.
Gabi 21
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Clau, tie am uitat sa iti raspund. Nu ne-a chemat Neamtiu la nunta. Nu imi zi de nunti ca ma apuca groaza. La 1 iulie suntem nasi. Numai de asta nu imi arde , mai ales ca o sa fiu in luna a saptea. Cand am acceptat chestia asta nu eram gravida, dar au facut oamenii invitatiile inca din ianuarie, as nu mai putem da inapoi. Mai au o pereche de nasi, dar totusi...
Flavia, voi cand sunteti nasi??? Mie mi-e groaza ca nu stiu cum sa ma imbrac. Unde imi gasesc eu rochie de gala de gravida??? Si mi-e groaza de statul in picioare... si ca o sa mi se umfle picioarele... o sa ma taie sandalele... deja am in cap scenarii de groaza.
Gabi 21
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ioana, felicitari pentru bb baietel, sa fie sanatos si tu sa ai sarcina usoara in continuare. Oricum tu ziceai ca nu ai preferinte, fie ce-o fi numai sanatos sa fie.
Acum stim toate ce vom avea.
Ildi, felicitari pentru David , sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Gabi, nici pe mine nu ma urca pe masa niciodata, doar eco. Si cu Dragos a fost la fel, m-a consultat pe masa doar cand m-am internat sa nasc.
Deja vorbiti de nunti? Avem si noi o nunta in 10 iunie, la o colega de-a mea, habar nu am cu ce sa ma imbrac.
Chiar unde se gasesc rochii de gravide de gala?
Clau, pai sa mai aveti si voi nunti ca anul trecut eu mi-am facut planul.
Nico, m-am amuzat la faza cu burtica "timida". Intr-adevar ca e total diferita de cum era cu Dragos, acum e mult mai rotunda si e mult si in lateral, nu e asa mult in fata.
Alina (21+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
Melania 14 spune:
Fetelor Diana e la control la Timisoara azi si despre intalnirea noastra spuneti fiecare ziua si ora cand puteti sau ziua si ora cand nu puteti ! Facem un calcul derivat al zilelor si integram apoi orele si vedem ce iese...
Eu pot oricand !sunt liber profesionista !
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos/yahoo.com/cofratu
maggda spune:
Nico de Dumnezeu sa fac cu atatia caini!!De fapt pe Cate nu-l mai vreau pt ca daca ii dau drmul in curte imediat e pe gard si pleaca,chenelul Akirei va fi langa cel a lui Cate si Blaki si daca Cate pleaca imi aduce tot felul de boli de caini si atunci si mor daca imi imbolnaveste cainele meu de 17 mil!!!!Nu am nici o hazna de el.De cate ori facem curat la ei(adica zilnic)suntem cu ochii pe Cate sa nu iasa ca pleaca si vine dimineata la mancat si dormit,apai multumesc dar nici menajera lu Cate nu sunt.Saptamana viitoare se pare ca ne-o aduce pe Akira,abia asteptam toti.
Ildi felicitari pt bb ,sa-ti traiasca.
Ioana sa-ti traiasca feciorii .Baga-ti mintile in cap, la batranete sa fi soacra buna ca ajungi pe mana nurorilor .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
DianaR spune:
Nico, vad ca ai dat deja raportul... Am fost la control, bebita e f. bine, este mai maricica decat Vladut la varsta ei, in grafic. De nascut inca nu stiu exact, maine mai dau un tel sa aflu. Undeva prin 20 probabil.
Ioana felicitari ptr. baietelul sanatos!
Gabi, am pus 18 kg, asa in mare mi se pare ca nu m-am facut la fel de grasa ca la Vladut, si Vasile imi tot zice si el la fel, dar cantarul nu minte... Le dau eu jos!
Magda, eu cred ca ii de datoria voastra sa-l tineti pe Cate cel devotat!
Cristina s-a facut un fel de parc de distractii cu masinute si o barca mare pe post de carusel...
Intalneala cand vreti voi... Doar ca eu nu pot in wk asta si nici in celalalt... Doar peste saptamana...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas