Mamici din Arad...????(46)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzica spune:
Flavia, ce burtica faina ai! Te prinde foarte bine sarcina! Si la fata arati foarte bine!
Alina, nu il mai doare piciorusul pe Tudor, numai doua zile s-a plans.
Fain numele Adelina, si Oana. Eu sunt foarte nehotarata inca.
Ieri am fost la padure undeva pe langa Lipova. Am mancat ca porcii... gratare, aripioare de pui, carnaciori de doua feluri si mici.Tudor a fost inebunit , ca prietenul cu care am fost l-a lasat la el in masina, la volan bineinteles.Ii tare fascinat de masini pruncu meu. Deja isi face scenarii cand o sa fie mare si o sa mearga si el la lucru cu masina.
Si eu sarbatoresc 1 mai prin munca. Am venit si eu azi la birou, am zis ca daca tot sunt libera macar pot sa imi fac treaba mai lejer. Dupa masa ne asteapta alta porceala la socrii cu frigarui.
Gabi 20+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Alinush sper sa prindeti timp frumos la Moneasa!
Noi am fost la Craiva de joi seara pana sambatat dimineata, iar sambatat dimineata am mers la Dezna(de unde sunt eu) si am stat pana ieri seara(acolo am fost la cimitir ca acolo e inmormantata mami).
Restul fetelor ce faceti azi?iesiti pe undeva?
Pupici!
Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Am fost la Moneasa, a fost timp fain si ne-am distrat bine, bineinteles am mancat si noi ca porcii(vorba lui Gabi )
Au mai fost inca 2 familii cu noi, una dintre ele avea un baietel de 3 ani, deci Dragos a avut partener de joaca.
Am facut si ceva poze(eu nu prea apar in ele) cu telefonul ca aparatul l-am uitat acasa.
Puteti vedea pozele aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinamorostes/album?.dir=/58a6re2&.src=ph
Alina (21+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Noi maine plecam la Cluj la control si nu stiu exact cand ne intoarcem.....cred ca vineri....habar nu am!Sa ne tineti pumnii sa fie totul bine cu ingerasul din burtica(am emotii)!
Alinush super pozele de la Moneasa mai putin burtica ta care nu prea apare pe acolo!....
Flavia habar nu am de ce nu ti-am vazut mesajul pana acum!Anyway super burtica ta!Trimite poza si pe contul comun de la mamici dc vrei s-o punem in album!
Pupici!
Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ioana, sa aveti drum bun si te asteptam cu vesti bune.
Mi-a facut Calin aseara poze cu burtica si nu le-a putut descarca, nu stiu ce s-a intamplat, mai incercam diseara.
pozici
poze gradinita
alinamoro spune:
Am reusit sa pun cateva poze cu burtica la 21 saptamani, sunt in albumul cu poze de la Moneasa, hai ca mai bine va dau link-ul direct, aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinamorostes/detail?.dir=58a6re2&.dnm=ba84re2.jpg&.src=ph
Sunt facute cu telefonul si nu sunt foarte clare. Dragos cand m-a vazut ca ma pozez a trebuit sa-si faca si el poze cu bb.
pozici
poze gradinita
gabitzica spune:
Ioana , drum bun sa aveti si sa ne dai vesti bune despre bb mic.
Alina, faine poze si faina burtica. Trebuie sa imi fac si eu poza, ca numai mie nu mi-ati vazut burtica.
Azi am fost la control, si bb e ok. Am avut emotii.
www.stoc-studio.ro/tudor
maggda spune:
Fetelor a venit Cate acasa de la 70 de km .L-au dus la cineva acasa,dupa 2 ore de stat prin curte a sarit gardul si dus a fost.Poimaine il duce la Vatra Dornei,daca vine si de acolo (250km),chem pro tv-ul .De data aceasta nu a mai slabit ca data trecuta,se descurca tot mai bine .
Burticoaselor toate sunteti niste frumusele.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Magda, eu cred ca merita sa tii asa ciine devotat pe langa casa. E tare destept daca a stiut sa vina inapoi
Gabi 20+
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare!
Magda, e de groaza Cate al vostru, sa vina el acasa de la 70 de km!
Gabi, asteptam poze cu burtica!
La control ti-a facut eco sau consultatie pe masa? Bine ca bb e ok.
Ioana, te asteptam cu vesti!!!!
Celelalte fete pe unde sunteti?
Ildi ai nascut?
Diana, Nico, Clau...???
pozici
poze gradinita