Mamici din Arad...????(46)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzica spune:
Am avut un copil tare cuminte ieri la vaccin, dar saracutul il doare piciorul si azi. Ieri tot schiop a umblat, si cand se urca pe canapea ne cerea ajutorul. Dimineata a avut febra. I-am dat nurofen, ca supozitor nu m-a last sa-i pun. S-a trezit la 6.30 si de obicei doarme pana la 9. Sper sa-i treaca repede.
Cristina, cred ca te-am vazut azi pe strada, dar eram in viteza, mi-am dat seama abia dupa ce am trecut de tine. Eram cu Cipri.
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Nu pot sa cred ca nu a mai scris nimeni nimic!!!!
Ati plecat toate de 1 mai???
Ce ziceti de fodbaleatorii nostri?! extaz....si agonie...
Ioana, ti-am vazut burtica. Super!
Week-end placut va doresc!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Chiar ca e liniste pe-aici.
Eu nu prea am timp sa scriu ziua, doar seara mai stau pe la calculator, cand am loc de Calin.
Gabi, il mai doare piciorusul pe Tudor?
Ce fain ca luni avem liber, inca nu stim unde vom merge, dar sper sa fie timp frumos si soare.
Azi am mancat pulpe de pui...dupa 5 luni aproape...mare eveniment!
Alina (20+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ce liniste pe aici...
Gabi, se poate sa fi fost eu, ieri toata ziua am fost prin oras, cautind diverse...Nu prea sunt atenta la lumea pe linga care trec, asa ca data viitoare trge-ma de mineca...M-am enervat si eu la meci, fara cuvinte...
Alina, imi place si Adelina, dar parca mai mult imi place Oana.
Va las ca e tirziu,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Pe unde hoinariti?
Eu ma stresez pe la bucatrie, dar nu prea tare ca dupa masa mergem la Cicir sa facem mici la gratar.
Cristina, mama ta lucreaza la incaltaminte? (la Ziridava)
Am fost saptamana trecuta si i-am cumparat la Dragos ceva pantofiori, avea eticheta cu 630.000 si cand bate in casa avea pretul 710.000, probabil pusese pretul gresit pe ei. Mi s-a parut tare cunoscuta doamna de la casa si stiu ca am vazut-o pe mama ta o data cand a venit dupa voi la Cuibul Cocorilor.
Va pup si va doresc o sambata frumoasa!
pozici
poze gradinita
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Acu am ajuns acasa, noi ne ocupam de instalatia electrica, asa ca o sa avem un 1mai muncitoresc...
Alina, da mama mea lucreaza la Ziridava.Nuu ai comentat de pretul pantofilor? Eu as fi comentat, sunt rea de gura in situatii de astea...
S-a facut cam rece afara.
Diana, Nico, ce instaleaza astia in balariile de linga Billa, parc de distractii?
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Melania 14 spune:
Salutari fetelor, noi mai avem tatic pana marti ca apoi pleaca iar, asa ca nu prea am dat pe aici.
Cat despre intalnire eu sunt pentru numai sa concretizam ceva.
Alina mie-mi place Adelina !si Oana e frumos dar mi se pare ca da mai bine numele cu Adelina .
va pupacim pe toate si ne auzim saptamana viitoare.
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
flavia ramona spune:
Revin si eu pe aici.
Pentru a evita stresul nu mai merg la lucru decat foarte putin.
Azi am fost la casuta la strand si maine la fel. Maine gatesc barbatii ceva gulas ... asa ca daca nu mai apar sa stiti ca de la el mi se trage .
Am pus o poza in albumul cu bb sa ma vedeti si pe mine cu burta. Pana acum am luat 4 kg in plus.
Ildi, ai nascut???
Gabi, felicitari pt Tudor, e barbat deja, daca nu a plans la vaccin.
Ioana, sper ca ti-a trecut durerea de masea.
Diana, tu ce mai faci?
Am fost la Teba si mi-am luat 2 perechi de pantaloni si o fusta de gravi. Mai trebuie doar sa scurtez pantalonii ca sunt cam lungi.
Ieri am fost si am dat comanda pt lumanari si buchetul de mireasa (v-am spus ca o sa fim nasi) si mai avem cateva treburi marunte de facut, dar musai trebuie sa vorbesc cu preotul sa nu tina mult slujba ca eu nu rezist mult in picioare.
Cam atat, ca mare lucru nu am sa va spun.
O sa intru mai rar, dar o sa intru.
22+
pozici
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Am revenit de la tara ca la noi a fost Pastele Mortilor si am fost la cimitir....
Voi ce mai faceti?Maine pe unde iesiti?Noi habar nu am ce facem.....poate mergem pe la vreo padure.....sa vedem ce vreme-o mai fi....
Pupici!
Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Vad ca ati aparut si voi.
Noi maine mergem la Moneasa cu niste prieteni(inca o familie), sper sa vem timp frumos, sa nu ploua.
Cristina, nu am mai comentat nimic la pantofi ca mi-au placut foarte mult, erau din piele si cu clapeta lata cu scai.
Nico, unde pleaca taticul vostru?
Ioana, nu stiam unde ai disparut, nu stiam ca mergeti iar la Craiva.
Flavia, nu e foarte mare burtica. Eu 3 kg am pus pana acum.
Fetelor, mersi de pareri in ce priveste numele de fetita, pana la urma probabil va fi Adelina-Oana.
pozici
poze gradinita