lovitura la cap!!!
Daca nu am postat subiectul unde trebuia , dar acuma in "urgenta" in care scriu, aici mi-a venit sa il deschid...
Fetelor am si eu o "problema"...o matusa de-a mea a cazut in timp ce intindea rufele si s-a lovit rau la cap (undeva desupra cefei) si cica s-a si umflat!!!
Ce ar putea sa faca/sa aplice, asta pana ajunge la spital (daca va vrea sa mearga ca e fffffff incapatanata)...
Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
Raspunsuri
zina23 spune:
Mihaela...nu ma pricep dar...din cate stiu eu daca nu curge sange...poate sa-si puna niste gheata...si s-o tina la umflatura...Cel mai important e s-o convinge-ti sa mearga la spital.
Bafta si sanatate maxima.
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
ange spune:
aoleu Miha,chiar nu stiu ce sa-si aplice...
eu as fugi cu dansa la spital sa fiu in locul tau.Loviturile stii ca sunt periculoase rau
Robert al meu a cazut de 2 ori dar in cap.de 2 ori ne-am "plimbat" cu salvarea din cauza asta...
Sanatate max.
miag spune:
fuga la spital...caci 'paza buna trece primejdia rea'...cu asa ceva nu prea este de gluma
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Allure spune:
Te sfatuiesc s-o legi fedelesh si s-o duci la spital cit mai urgent cu putinta! Cu asa ceva nu e de glumit...Daca singereaza intern si nu primeste tratament poate face o frumusete de tumoare... Cu creierul nu e de gluma. Simplul fapt ca s-a inflamat e un pericol in sine..
Mai are si alte simptome? Ameteli, dezorientare, durere care radiaza..? Daca da, atunci e supergrav.
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
mihaela amalia spune:
Alte simptome nu are...si capoasa nu a vrut sa se duca la spital.Maine ma duc eu si o voi lua fortat la spital...
Multumesc
Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)