Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 3
lavinai spune:
sun, multumesc! dumnezeu sa o tina sanatoasa si sa ii aline durerea ca e femeie bune!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
lavinai spune:
sun, cum de esti pe acasa??? nici un party azi?? nici un sarbatorit??
SunSmile spune:
Diseara Lavi! Acush stau si eu cu baietii, facem planuri si ne odihnim. Si asteptam sa fie gata papica!
quote:
Originally posted by lavinai
sun, cum de esti pe acasa??? nici un party azi?? nici un sarbatorit??
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lavinai spune:
sun, distractie placuta diseara si pofta buna !!!!!!
camelia72 spune:
Fetelor,azi este si ziua soacrei mele...sa-i fie de bine si sa-i dea Dumnezeu minte si suflet bun ca de astea are nevoie cel mai mult...!
Este si ziua mamicii mele scumpe si iubite...LA Multi Ani,sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu multi,multi ani plini de bucurii alaturi de toti cei dragi!
Nu m-am putut duce pe la ai mei caci e Mihaita bolnavior dar o am pe Georgi acolo si face cat toti la un loc...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
boeru spune:
Fac si eu prezenta! Acum m-am trezit, astept alti musafiri!
Multumesc mult pentru urari fetele; LA Multi Ani si de la mine pentru toti cei cu nume de floare.
Andreea imi pare rau pentru iubi al tau sanatate multa si neaparat la control;
Fetele iari am fost Speedy Gonzales, am reusit sa fac tot, am iesit si afara cu copilul pe al meu sotior l-am lasat ci ciorba sa o termine
Am fost si mi-am cumparat ceva frumos!! Niste pantofi si o geaca de blugi. Mey fetele am gasit blugi numai de aiacu talia super-joasa de ti se vad chiloteii!! asa ca trebuie sa mai caut ca femeie serioasa sunt eu?
Am primit muuulte flori, inclusiv lalele - preferatele mele; cadouri dragutze, si acum am alti invitati; Nu stiu daca mai intru ca nu ma mai lasa asta mic, e calare pe mine . Aaaa, vroiam sa va mai zic ca dimineata a venit Raducu la mine cu o floricica (i-o daduse taica-su) si mi-a zis La multi Ani mami, si toata ziua asa a tinut-o prin casa. Tot ce gasea prin casa, verde sau cu forma de floare mi le aducea mie si imi zicea la multi ani!!!, inclusiv o chestie din plastic care semana cu un bradut!
Va pup pe toate!
Si de la mine pentru voi Elvis Presley - Fever!!!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Nadia1976 spune:
Boeru, ce frumos!
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor!
Eu fug la papica, de fapt, sa-mi caut sotu intai, ca a zis ca iasa sa curete curtea din spate, si acu' a sunat un prieten de-al lui si nu-l gasesc...
Va pupic pe toate!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
OK, mi-am gasit si sotu', era in fata casei, curata acolo frunzele uscate ramase din toamna; rushinicaaaaaaa, v-am gasit pe pagina 2... tz! tz! tz!. Unde e toata lumea? Va petreceti, nu-i asa? Distractie placuta va doresc! Eu acu chiar fug ca mai un pic si-mi vine socrela!
lavinai spune:
fetele, toate va chefuiti???
flavia, te-ai intors?? cum a fost scurta vacanta???
cami, La Multi Ani! si soacrei tale!!! si sa ii dea doamne-doamne multa minte si intelepciune!!!!
La Multi, multi, multi Ani si mamei lu' Cami, sa aibe doamne -doamne grija de ea, sa-i dea multa sanatate si bucurii alaturi de familie!!!
Mai e cineva pe forum?? Sau doar eu???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Nadia1976 spune:
ALOOOOOOOOO, fetili!!! Ce se intampla? E a doua oara (AZI) ca va scot de pe pagina 2... da' se poate?!
De data asta va iert, si ca sa vedeti ca v-am iertat, am 2 vesti super bune:
1.Mancarea mi-a iesit graozav, soacra-mea a fost super-incantata, sotul meu la fel, desi acum mi-a facut febra, cred ca il ia si pe el raceala, bat-o s-o bata de raceala! si prietenul sotului meu, necasatorit pe care l-am sunat EU si l-am invitat la masa, ca nu vroiam sa fie singur de Pasti, cu o punga de Pop Corn la cina, si sa se uite la TV.
2. Iepurashul mi-a lasat la sot, sa-mi dea, un set de parfumuri ce mi l-am dorit tare mult, dar... nu asta era vestea super, ci iepurasul mi-a lasat la socra-mea, si ea mi-a adus... Caietele ei de retete!!! Nu-mi vine sa cred... Of, ce soacra super am, DD sa mi-o tzina. Si iieste mult mai bine, merge ok acum, ca inainte de accident.
Va pupic, eu am venit doar sa 'ciugulesc' ceva, parca-mi era foame, dar nu chiar... dar totusi... lol atzi inteles ceva???
Ne 'vedem' maine.
Pupici!