Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 3

lavinai spune:
lavinai spune:
 sun, multumesc! dumnezeu sa o tina sanatoasa si sa ii aline durerea ca e femeie bune!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele 

lavinai spune:
lavinai spune:
 sun, cum de esti pe acasa??? nici un party azi?? nici un sarbatorit??

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Diseara Lavi! Acush stau si eu cu baietii, facem planuri si ne odihnim. Si asteptam sa fie gata papica!
quote:
Originally posted by lavinai
sun, cum de esti pe acasa??? nici un party azi?? nici un sarbatorit??
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

lavinai spune:
lavinai spune:
 sun, distractie placuta diseara 

si pofta buna
 si pofta buna  !!!!!!
!!!!!!

camelia72 spune:
camelia72 spune:
 Fetelor,azi este si ziua soacrei mele...sa-i fie de bine si sa-i dea Dumnezeu minte si suflet bun ca de astea are nevoie cel mai mult...!
Este si ziua mamicii mele scumpe si iubite...LA Multi Ani,sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu multi,multi ani plini de bucurii alaturi de toti cei dragi!
Nu m-am putut duce pe la ai mei caci e Mihaita bolnavior dar o am pe Georgi acolo si face cat toti la un loc...
Camelia  mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

boeru spune:
boeru spune:
 Fac si eu prezenta! Acum m-am trezit, astept alti musafiri!
Multumesc mult pentru urari fetele; LA Multi Ani si de la mine pentru toti cei cu nume de floare.

Andreea imi pare rau pentru iubi al tau sanatate multa si neaparat la control;
Fetele iari am fost Speedy Gonzales, am reusit sa fac tot, am iesit si afara cu copilul pe al meu sotior l-am lasat ci ciorba sa o termine
Am fost si mi-am cumparat ceva frumos!! Niste pantofi si o geaca de blugi. Mey fetele am gasit blugi numai de aiacu talia super-joasa de ti se vad chiloteii!! asa ca trebuie sa mai caut ca femeie serioasa sunt eu?
 asa ca trebuie sa mai caut ca femeie serioasa sunt eu?
Am primit muuulte flori, inclusiv lalele - preferatele mele; cadouri dragutze, si acum am alti invitati; Nu stiu daca mai intru ca nu ma mai lasa asta mic, e calare pe mine . Aaaa, vroiam sa va mai zic ca dimineata a venit Raducu la mine cu o floricica (i-o daduse taica-su) si mi-a zis La multi Ani mami, si toata ziua asa a tinut-o prin casa. Tot ce gasea prin casa, verde sau cu forma de floare mi le aducea mie si imi zicea la multi ani!!!, inclusiv o chestie din plastic care semana cu un bradut!
Va pup pe toate!
Si de la mine pentru voi Elvis Presley - Fever!!!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
  Raducu cand avea plete    
 Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!

Nadia1976 spune:
Nadia1976 spune:
 Boeru, ce frumos! 
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor!
Eu fug la papica, de fapt, sa-mi caut sotu intai, ca a zis ca iasa sa curete curtea din spate, si acu' a sunat un prieten de-al lui si nu-l gasesc... 
Va pupic pe toate!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

Nadia1976 spune:
Nadia1976 spune:
 OK, mi-am gasit si sotu', era in fata casei, curata acolo frunzele uscate ramase din toamna; rushinicaaaaaaa, v-am gasit pe pagina 2... tz! tz! tz!. Unde e toata lumea? Va petreceti, nu-i asa? Distractie placuta va doresc! Eu acu chiar fug ca mai un pic si-mi vine socrela!

lavinai spune:
lavinai spune:
 fetele, toate va chefuiti???
flavia, te-ai intors?? cum a fost scurta vacanta???
cami, La Multi Ani! si soacrei tale!!! si sa ii dea doamne-doamne multa minte si intelepciune!!!! 
La Multi, multi, multi Ani si mamei lu' Cami,  sa aibe doamne -doamne grija de ea, sa-i dea multa sanatate si bucurii alaturi de familie!!!
Mai e cineva pe forum?? Sau doar eu???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....

Nadia1976 spune:
Nadia1976 spune:
 ALOOOOOOOOO, fetili!!! Ce se intampla? E a doua oara (AZI) ca va scot de pe pagina 2... da' se poate?! 
De data asta va iert, si ca sa vedeti ca v-am iertat, am 2 vesti super bune: 
1.Mancarea mi-a iesit graozav, soacra-mea a fost super-incantata, sotul meu la fel, desi acum mi-a facut febra, cred ca il ia si pe el raceala, bat-o s-o bata de raceala! si prietenul sotului meu, necasatorit pe care l-am sunat EU si l-am invitat la masa, ca nu vroiam sa fie singur de Pasti, cu o punga de Pop Corn la cina, si sa se uite la TV.
2. Iepurashul mi-a lasat la sot, sa-mi dea, un set de parfumuri ce mi l-am dorit tare mult, dar... nu asta era vestea super, ci iepurasul mi-a lasat la socra-mea, si ea mi-a adus... Caietele ei de retete!!! Nu-mi vine sa cred... Of, ce soacra super am, DD sa mi-o tzina. Si iieste mult mai bine, merge ok acum, ca inainte de accident.
Va pupic, eu am venit doar sa 'ciugulesc' ceva, parca-mi era foame, dar nu chiar... dar totusi... lol atzi inteles ceva???
Ne 'vedem' maine.
Pupici!