Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 4
SunSmile spune:
Neata
Nadia cand ai scris a doua oara, fetele dormeau. Nu le certa! Felicitari pt cadoul iepurasului....asteptam papa bun din retetar! Si apropos...nu ne-ai spus daca ti-a iesit acea mancare cu nume "greu"...
Cami la multi ani(cu intarziere) pt mamica ta! Iar soacrei sa-i dea DD credinta in suflet....sa fie mai buna!
Pup la fete...o saptamana frumoasa, cu speranta in suflet si DD in case, va doresc!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
'mneata!
Cherry !las' k vor veni bb-ii in gask, la noi, cele care ne dorim... sa vezi atunci burtici in semnaturi...
AMR 1 luna si 16 zile pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
Am spus si sapt trecuta, spun si acum, tuturor Florilor, La multi ani!
Sambata - program de curatenie si... la insistente vara-mii, o vizita la 22:00, neaparat atunci, sa le ducem invitatia. Imi venea sa plang, k eram obositi si tot ce voiam era sa facem dus si sa ne giugiulim... da' n-am avut de ales si-am plecat... am zis k stam max 2 ore si cand am intrebat cat e ora, stupoare: 2:10 ! Hai, acasaaaaaaaa!... inteleg k nu ne-am vazut de niste ani, dar zau asa... nu ma obliga sa stau mai mult decat vreau!
ieri la 8:15 suna frate-meu, in max o ora sa fim la ai mei, k mergem la gratar... si cand am ajuns la padure, pustiu! in afara de noi nu era nimeni! dar la 12 deja era full. am papat... am (m-am inecat cu un os de peste si era singura varianta sa-l scot...stomacul meu a stiut mai bine)... am lenevit pe scaun, pe paturik.. in bratele puiului... si la 18, acasaaaaaaaaaaa... Doamne, ce bine e acasa! Cand ma gandesc k vom merge la nasi 2 zile.... imi place acolo, dar dupa cateva ore, vreau acasa, dar din pacate, nu se poate (v-am spus k dak ar fi dupa nasi, ar tb sa ne mutam acolo).
Si sunt si mai obosita acum...
AMR 1 luna si 16 zile pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Iuhuuuu??? Fetele???
Cherrruca? Fla? Dana? Lavi? Cami? Andreutza?....si voi toate, unde-mi umblati???Huh?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
cherry22 spune:
Neata, fetele!
Dupa cum v-a spus Sun, testul a iesit ZERO, deci, nu este nici un bb, dar nici uratii nu vor sa vina, ceea ce ma face sa cred ca este vorba de o dereglare hormonala si tare imi este teama ca va trebui sa merg la doctor ca sa rezolv problema. Vineri am fost foarte trista si dezamagita, dar, la mine este prima luna de incercari si mi-am zis ca nu este cazul sa exagerez, sunt fete care incearca de ani sa aiba un bb si tot mai au o doza de optimism.Deci, continuam sa ne ocupam de proiectul bb
Multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati sustinut, toate sunteti niste scumpe si meritati si multi
Sunule,Fla,pentru voi un special
Revin, am putina treaba acum
pup toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa
fannna2003 spune:
am intrat repede sa va salut
ma duc sa vad ce-ati mai scris...
multumim de urari si sa va mai spun una...
Florin a luat premiul 1 la olimpiada de engleza(la Iasi-faza zonala)-Impromptu Speachce baiat destept are mama...oare cu cine o fi semanand?!?!?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Alynutza spune:
'Neatza fetele, am intrat si eu rapid sa va salut ca astept sa vina sefu' sa ma puna in tema cu noile indatoriri Abia astept sa ma pun pe treaba.
Noi ieri am lenevit la greu, nici iubi meu nu s-a simtit prea bine, asa ca abia ne-am invrednicit sa mergem un pic pana la ai mei (adica sa coboram un etaj)...
La Cluj e ploaie si nasol de tot, sper macar de maine sa se indrepte vremea, ca altfel cand mai spal eu geamurile ? Si eu sunt super ametita, am visat toata noaptea ca am intarziat la servici...
Va pup, sper sa mai pot intra.
SunSmile spune:
Alina bafta la "noile sarcini"!!!
Mai fetelor...voi unde umblati?
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Heatzaaaaaaaaa
Am revenit, ar trebui sa fiu fresh, dar sunt adormita rau, si ma asteapta si treaba prin casa, si musafiri:)
A fost super la munte, dar cam scurt timpul si vremea destul de aiurea, doar f putin soare, in rest ploaie, lapovita...
Am fost si la cheile Bicazului, dar asa pe fuga sa nu ne ude ploaia prea tare:) A fost super aglomeratie, dar romani aproape deloc, noroc ca eram o gasca mare de prieteni, ca daca eram singuri nu aveam cu cine schimba o vorba. In afara de niste copiii care vindeau flori de colt:)
Mi-ar fi placut sa ne plimbam mai mult, sa stam la aer, dar vremea asta pacatoasa ne-a dat de furca. Oricum ieri pe drumul spre casa parca imi venea sa merg tot in sens invers, numai sa nu ma intorc:) Sara era singurul motiv pt care imi doream sa ajung acasa, dar acum as pleca din nou..
Nu va speriati, asa sunt eu cand ma apuca cheful de duca:)
Va si revin, am vrut doar sa va anunt ca mi-am facut aparitia:)
Flavia (sotie si mamica fericita)