Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ce iei sunule?...daca nu sunt indiscreta...
cred ca fetele au treaba...si eu am dar parca mai putina...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Phey oare am voie sa spun? Cert e ca m-am saturat dom'ne. Avem doua masini, dar una e a sotului(de la job), una a noastra, doar ca e mult prea mare pt putinele locuri de parcare din centru. Asa ca ne-am hotarat sa luam una mica(a aparut de curand noua editie) si o vreau portocalie! Si asta ma tot mailuiesc cu ei...ca cica dureaza o luna si un pic pana vine din Anglia(ca e culoarea mai ciudata)....da' astept! Sau nu???
Hai ca v-am zapacit, mii de scuze fetele! Doar ca-s foarte incantata! Daca vrei sa-ti spun, iti trimit pm, ok?

quote:
Originally posted by fannna2003

ce iei sunule?...daca nu sunt indiscreta...
cred ca fetele au treaba...si eu am dar parca mai putina...

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

ok...astept sa-mi spui...portocalie? cred ca au cazut pe spate cei de la vanzari...oare au mai avut asa comanda...parca-i vad ca le-au picat fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar asa Sun, iti iei masina si noua nu ne spui? Pai io va zic si dc imi iau o pereche de ciorapi (aprox.:)))

Raza, ti-a dat bolduri bolduri? Iti dai seama ce ai fi umblat dupa ele, mai ales ca nu se prea gasesc pe la magazine

Fana, interesanta combinatie esti:) Si cum de ai ajuns tocmai in Bacau?

Alynutza acuma poti intra pe net de la servici? nu ne-ai povestit cum e la noul job.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Da chiar asa Sun, iti iei masina si noua nu ne spui? Pai io va zic si dc imi iau o pereche de ciorapi (aprox.:)))

Raza, ti-a dat bolduri bolduri? Iti dai seama ce ai fi umblat dupa ele, mai ales ca nu se prea gasesc pe la magazine

Fana, interesanta combinatie esti:) Si cum de ai ajuns tocmai in Bacau?

Alynutza acuma poti intra pe net de la servici? nu ne-ai povestit cum e la noul job.

iubito eu sunt bacaoancamama ardelenca (sibiu) tata(mama rusoaica tata -vaslui)din asa o combinatie am iesit eu

Mergi la inceput

tu esti ardeleanca pur sange??sub dealul Feleacului...ERA UN CANTEC POPULAR...

Mergi la inceput

am fost in cluj acum vreo...hmmm...20ani mi-a placut orasul si m-a uimit crucea aia mareee de aur de pe biserica(catedrala)in centru...orasele in ardeal au f multe in comun..iubesc ardealul...de fapt toate vacantele le faceam la Sibiu...iubesc sibiul si-mi place f mult Timisoara...descoperit de mine numai de vreo 4 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu sunt ardeleanca doar prin adoptie si ... buletin:)
Nascuta/crescuta in Timisoara, tata timisorean si mama aradeanca :)

Mama ce combinatii, oare e cineva "pus sange"?:)))

Sun am scris amandoua deodata, nu vazusem ca ai descris deja masinutza:) Pai spune-le sa se grabeasca, ca o vrei de iepurash :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

cata generozitate RAZUCO...SCUZE dar nu m-am putut abtine

da, e "darnik" rau... 1 cutie era de la fi-sa...macar asa pot sa-i spun cumnatei k am deja ceva imprumutat (definitiv), k ma tot sa-mi dea x lucruri, care le are de la nunta ei: crinolina, cocarde, bijuterii ...ceeeeeee? de park eu nu-s in stare sa-mi iau...ba bine k nu!!!!mi-am luat si am anuntat tare k le vreau pe ale mele, noi.Fla, eu habar n-am: boldurile se gasesc usor ???

AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

sunule nu e frumoasa.....e MORTALA...banuiesc ca va fi vopsea metalizata?!?!?
cand va veni faci pozici si dai la gagici,ok?...si combinatia negru-port o nebunie...
acum ia spune tu esti pur sange de la capitala?

Mergi la inceput