Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Omul din Neanderthal o intreaba pe femeia lui:
- Te culci cu mine?
- Nu!
- De ce?
- Nu am chef!
Ia omul un par si ii da una zdravana peste cap.
- Acum te culci cu mine?
- Nu!
- De ce nu!?!
- Ma doare capul.

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu iubita! Tu ai vrut sa ne distrezi! Nu e vina ta....doar ca poti edita mesajul si asa dispare labartzeala! Pup la fata!

quote:
Originally posted by fannna2003

E VINA MEA...

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

CE-I CU VOI FETELE???sunteti foarte tacute azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana ... si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el! Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiestide existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile. Salariul Walt Disney: de 30 de ani este inghetat. Salariul Ejaculare Precoce: abia a intrat... si s-a terminat

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina, Fana tre sa le dau mai departe:)

Marina ai dreptate si mie mi se pare ca iti sta mai bine suvitata :) Esti draguta.

Cami multa sanatate copiilor, ce nasol cand ii ia pe amandoi deodata, nu sti la care sa te imparti. Imi e greu mie cu un copil, imi dau seama cum e cu 2... Pupici si sa le treaca repede

Eu sunt stresata, foarte stresata (putin spus):(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, un rapid de la mine, ca acu' nu mai am timp nici sa rasuflu. Si ieri nu mi-a mers netul acasa ca as fi intrat sa mai pove cu voi.
Andreea, sanatate maxima sotzului si ai grija te rog si de tine si de bb din burtica!
Cherry, felicitari pentru stelutza! La mai multe!
Fanna, bancurile tale sunt ca intotdeauna. Sa-ti traisca naravul, ca ma inveselesti cu ele!
inca o data si fug la munca!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

mai am niste pps-uri dragute...dar trebuie musai adresa mail..
mei Flavia am uitat sa-ti spun ca eu sunt pe jumatate ardeleanca jumatate corcitura de rusoaica cu moldovean...doamne ca mare-i lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

N-am avut timp sa va spun... socrela mi-a dat ieri 3 cutii cu bolduri pt cocarde, cik sa nu mai umblu dupa ele, k am altele pe cap. O fi vrut, de fapt, sa mi le bage undeva

AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

cata generozitate RAZUCO...SCUZE dar nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fanna ai dreptate...is cam tacute fetele! Io vorbesc...ma rog! Da' pe bune, am trebi foarte importante...stau si ma "mail-uiesc" cu cei de la care o sa-mi iau mashinutza! Ca mi s-a pus pata pe ea...
Da' raman aici, prin preajma!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput