Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,dragelor!
Nu am prea avut timp sa intru pt. ca am avut niste zile super incarcate,multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si la mama de Florii!
Eu am amandoi copiii bolnaviori,cu febra si frisoane,le-am dat antibiotic dar se pare ca-si face greu efectul...sper sa nu ajungem la spital pe injectii...dr. ne-a zis ce e o epidemie cu virozele astea,offf,am trecut iarna cu bine si ne-a lovit tocmai acum!Sunt nedormita de doua nopti,acum sunt la o cafea si am intrat putin sa vad ce mai faceti!
Marina,La Multi Ani,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Andreea,insanatosire grabnica sotului tau,se pare ca nu numai copiii fac viroze din astea...!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana placuta!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Marina,La Multi Ani,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

sanatate multa puiutilor tai

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Eu am amandoi copiii bolnaviori,cu febra si frisoane,

Multa sanatate!!!!!!!!

AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Boeru,am citit ca te ocupi cu amenajari interioare,frumos job...am si eu nevoie de cateva sfaturi daca se poate!Luna urmatoare vom incepe sa amenajam camera copiilor,vrem sa punem parchet laminat,sa zugravim si sa incercam sa facem cat mai mult spatiu,ceva simplu dar in acelasi timp placut!Am vazut la tv. o emisiune dar nu am retinut f. multe,mi-a placut cum a zugravit peretii,ceva in doua culori,roz si albastru,cu niste norisori...asa ca pt. fetita si baietel,nu stiu,poate imi poti arata niste poze...numai daca ai timp!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

camelia insanatosire grabnica puiutilor tai!!
si al meu este racit,un pic de rosu in gat,tuseste si acuza dureri in piept...de cand i-am dat antibiotic este ok...f rar mai tusesete dar nu mai acuza dureri, in schimb soacra-mea face ca un gansac mie mila de ea ca vad ca se chinuie

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare gagici.Azi vreau sa vorbesc cu mama pt ca ieri trebuia sa se duca socrul meu in vizita la ea pt ca e plecat cu serviciul la Constanta.Asa ca o sa ma vesti...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Ce intelege un barbat prin a face treaba in casa?
- Sa-si ridice picioarele ca sa poti da cu aspiratorul.

Doua fire de nisip se plimbau in adierea vantului pe deasupra desertului. La un moment dat, una intreaba:
- Ce zici? Ne dam si noi jos?
- Unde, draga? In inghesuiala asta?
*********************************************************************************
Omul din Neanderthal o intreaba pe femeie:
- Te culci cu mine
- Nu!
- De ce?
- Nu am chef!
Ia omul paru' si ii da una zdravana peste cap
- No acuma te culci cu mine?
- Nu!
- De ce nu!?!
- Ma doare capul

**************************************************************************************************
Un ardelean stabilit in America vine in concediu in satul natal si-l roaga pe tac-su sa-i cheme pe toti satenii sambata la caminul cultural, sa-i cinsteasca.
Sambata, toata suflarea petrece pana spre ziua si la plecare "americanul" da fiecaruia cate un plic cu 100 de dolari.
Urmatorul an din nou "americanul" face concediul la tara, din nou petrecerea a caminul cultural cu toti satenii si plicul cu 100 de dolari. Satenii multumiti asteptau sa vina urmatorul an, caci deja devenise o traditie.
Vine si anul urmator, "americanul" prezent, se intalnesc la caminul cultural, petrec pe cinste, dar, la plecare, in plic, Vasile si Gheorghe gasesc doar cate 50 de dolari si-l intreaba pe american de ce a scazut "donatia". Acesta le raspunde ca are copii la facultate si nu-si mai poate permite acum o cheltuiala mai mare.
Vasile ii zice lui Gheorghe:
- Hai, ba, Gheo, sa plecam, ca nesimtitul asta isi tine copiii la facultate pe banii nostrii...
*

***************************************************************************************************************************************

Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta...
Dar si cand oi iesi din puscarie...
********************************************************************************************************************

In fata gradinitei se plimba de vreo 10 minute un barbat.
Educatoarea: Asteptati un copil?
Nu doamna, asa sunt eu, gras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Am aparut si eu!
Cami multa sanatate puiutilor!
Fla multam!
Multa sanatate tuturor celor care sunt raciti....
Si o rugaminte...Fana iubita, poti sa editezi mesajul cu bancuri...a labartzat incredibil pagina! Multumesc!
Pup..revin

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

super Fana

marina

pozici

Mergi la inceput

E VINA MEA...

Mergi la inceput