Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

MARINA,LA MULTI ANI!

Hai ca am terminat si eu treburile si acum trag un ochi pe la voi.
Him ,ma duc sa vad ouale vopsite.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Diadaniela, sper ca ti-au placut.

Marina, La Multi Ani! si din partea mea.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am venit acuma de la spital Noroc ca am nimerit o dr buna care era de garda. Peste zi a fost mai bine, dar acuma a facut iar temperatura, 38,7 si apoi i-a mai urcat. Nu au mai verificat-o ci i-au dat un algocalmin injectabil. L-am lasat sa se linisteasca. Daca se trezescte in seara asta ma suna. I-au bagat 2 perfuzii, prima cu glucoza si a doua ClNa. Cum n-am avut pijama la internare si cand am ajuns acolo deja avea perfuzia, am stat acuma seara pana cand s-a terminat si am reusit sa il schimb, ca era intr-o pijama de la spital. Sper sa se faca bine. Dr era destul de sceptica. A zis ca nu e sigur ca sambata il lasa acasa. Eu nu mai am chef de nimic. O sa merg si satu cu el in spital daca nu il lasa acasa de Paste. Si asa e singur in salon. Va pup si ma bag in pat ca nu mai pot. Sunt franta de oboseala. Am alergat azi toata ziua. Si bebita a inceput sa se agite acuma. Cred ca simte si ea tensiunea.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andrule ma rog pt voi sa fie bine si sa fiti acasa la voi de sarbatori! Ai condus pana la urma?
Him foarte dragut stau ele asa roshii si portocalii aliniate! Bravo si distractie placuta in continuare!
Voi gagici ce faceti? Gata curatenia?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andrule ma rog pt voi sa fie bine si sa fiti acasa la voi de sarbatori! Ai condus pana la urma?

Nu am condus ca ii este frica sa ma lase. Asa ca nu mi-a dat cheile. Dar tot le fur eu maine. El zice ca mai bine dau bani la taxi dar stie ca ajung in siguranta la destinatie, decat sa conduc eu si sa mai stea ingrijorat si pt asta. A spus ca daca nu era insarcinata poate ma lasa, dar asa...nici vorba. Si cred ca are dreptate, dar si eu sunt incapatanata.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Pai asta ti-am zis si eu! Si ma bucur ca nu ti-a dat cheile! Hai, gandeste-te la BB din burtica si la iubi si nu mai fi incapatanata, te rog! Pup la catar de fata!

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by SunSmile

Nu am condus ca ii este frica sa ma lase. Asa ca nu mi-a dat cheile. Dar tot le fur eu maine. El zice ca mai bine dau bani la taxi dar stie ca ajung in siguranta la destinatie, decat sa conduc eu si sa mai stea ingrijorat si pt asta. A spus ca daca nu era insarcinata poate ma lasa, dar asa...nici vorba. Si cred ca are dreptate, dar si eu sunt incapatanata.

Andreea 23+
POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Trec si eu in fuga, ca sunt rupta de oboseala dupa atata munca azi.

Andreea imi pare rau pt iubi tau, dar sa speram ca la spital cu ingrijiri de specialitate, se face bine mai repede si va fi de Paste acasa

Him ce fain de voi ca petreceti, sa va bucurati de vizite, prieteni si familie cat pt un an intreg

Sun mai poti mami? Mai ai energie?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Dap. Multaaaa! Sunt in priza!
Am intrat sa va pup de noapte buna, pt ca merg si eu sa stau cu baietii mei scumpi!
Si maine nu o sa va dau trezirea! Am o treaba super importanta si ne auzim spre pranz!Sa nu ma dati disparuta!
Pupi

quote:
Originally posted by impreuna

Trec si eu in fuga, ca sunt rupta de oboseala dupa atata munca azi.

Andreea imi pare rau pt iubi tau, dar sa speram ca la spital cu ingrijiri de specialitate, se face bine mai repede si va fi de Paste acasa

Him ce fain de voi ca petreceti, sa va bucurati de vizite, prieteni si familie cat pt un an intreg

Sun mai poti mami? Mai ai energie?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreea-iti tin pumnii sa se faca bine si sa sarbatoriti Pastele acasa.
Eu va spn noapte buna! Ne auzim maine pe la pranz ca ne-au chemat la facultate de dimineata

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andreea ,doi pupici !
Unul e pentru tine si unul e pt iubi al tau sa se faca bine mai repede.
Fetele am intrat sa va informez ca soacra-mea ,fix in Saptamana mare ,nu mai tine post.N-am intrebat dece ,ca sa nu ma ia capul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput