Eu asa am auzit acum doi ani. Ca ar fi o traditie populara care spune ca femeile are "vor sa ramana grele" sa mearga la biserica si ia "salcie"(parca) sfintita si sa o lege in jurul taliei in ziua de florii. Eu eram asa de dornica sa am un bebe ca asa am facut. Dupa o luna am ramas insarcinata,
Nu stiu cat de mult m-a ajutat salcia, dar mi-a ramas o amintire frumoasa din acea zi de Florii si am vrut sa va impartasesc si voua...
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
multumim de idee!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Ana Maria
multumim!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
ANA MARIAmerci . o sa incerc si eu .sper sa dea si la mine rezultat ca tot vreau eu
si dupa cum zic medicii fara tratament nu se poate.acum poate o sa ramana doar mana Domnului.sa speram .Doamne ajuta
floroiu bianca
La cate am facut si fac pentru un bebe, sigur voi avea purta maine crenguta la talie.
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
multumim ANA MARIA voi incerca si eu...poate d-zeu ma va ajuta fara alte tratamente!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Si eu am incercat asta dar la mine din pacate nu a avut nici un efect.Nu numai ca nu am reusit natural ci nici cu FIV.
Dar MERITA sa incercati si sa CREDETI in sansa voastra!
Oricum saptamana viitoare vine si IEPURASUL si cine stie ce aduce.SA DEA DOMNUL SA ADUCA CAT MAI MULTI
!
Pupici tuturor!
cecilia
plec spre biserica acum, sa caut salcie.
sa dea DUMNEZEU sa ne ajute fetele si sa avem in curind bebici sanatosi, la toate.
IULIA
"norocul si-l face omul...."
la multi ani ! tuturor Floriilor.sa aveti parte numai de fericire si impliniri

floroiu bianca
pentru cele care isi serbeaza azi ziua numelui!
Biencuta, bine ai venit pitesteanco si sa mergi iute la
sa ne rezervi si noua cate un loc.
Doamne ajuta!