Floriile ajuta la fertilitate
Raspunsuri - Pagina 2
IULIABRAILA spune:
mi-am luat salcie si am atirnat-o in prag.
eu am sperante. am aprins si o luminarica pt mine si sotul meu si una pt bb al meu pe care l-am pierdut. sa fie linistit unde este.
IULIA
"norocul si-l face omul"
kla78 spune:
IULIA dar cred ca n-ai plans cand ai aprins lumanarea???doar ti-am spus o povestioara cu bebelasii nostri din ceruri si cu lumanarile.......
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
megbeng spune:
hai ca am incercat-o si pe asta..sotul a fost foarte decent si nu a facut misto de mine, cum m-as fi asteptat, ba chiar dupa ce mi-am pus firul de salcie la brau a zis: "cre'ca trebuie sa o pui direct pe piele, nu asa pe tricou
"...asa ca am stat cu salcia direct pe piele..daca o sa raman gravi lunile astea care vin si o sa ajung si eu acolo unde imi doresc mult de tot, respectiv al "nasterea pe glob", o sa amintesc si detaliul acesta in povestea mea!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
asi spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...si nu mai ai nevoie de barbat?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Nu era cazul de ironii.Nu iti doresc sa cunosti cat sufera o femeie care nu poate ramane gravida sau pierde o sarcina.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by asiquote:
Originally posted by Tzuni
...si nu mai ai nevoie de barbat?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Nu era cazul de ironii.Nu iti doresc sa cunosti cat sufera o femeie care nu poate ramane gravida sau pierde o sarcina.
Evenimentele importante
Razvan
Asi sunt convinsa ca Tzuni nu a vrut sa fie ironica, a vrut doar sa ne mai "descreteasca fruntile"! Tzuni e o persoana deosebita, cu un simt ascutit al umorului si cu o mare dragoste pentru copii ( vezi actiunile umanitare, pe care le intreprinde cu copiii de la orfelinate )!
Uite
din partea mea ca sa nu mai fii suparata! 
Cami
asi spune:
Nu sunt suparata!
Asa sunt eu mai sensibila la subiectul asta cu facutul copiilor.
Evenimentele importante
Razvan
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by asi
Nu sunt suparata!
Asa sunt eu mai sensibila la subiectul asta cu facutul copiilor.
Evenimentele importante
Razvan
Iarta-ma
. N-am vrut sa fiu rea. Ma gandeam doar ce simplu ar fi fost daca... Iti tin pumnii sa-ti aduca Doamne-Doamne copilul pe care ti-l doresti!editez: si bunica mea imi spunea de obiceiul asta, si cred ca daca langa crengutza de salcie sfintita adaugi si o rugaciune, sunt sanse mari sa se implineasca dorinta.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
aniast72 spune:
megbeng, a fost simpatic sotul tau cu remarca...
Ce sa va spun de sotul meu care a fost la biserica fara sa-mi spuna, ca sa aduca salcie sfintita acasa... Din pacate a mers prea tarziu si nu a mai gasit dar am apreciat intentia lui. Noroc ca intre timp am reusit sa fac rost de 2 crengute, dintre care una de la sf. Anton...
Va doresc tuturor fetelor sa va poarte noroc si sa aveti
mult dorit.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
asi spune:
Tzuni 
Evenimentele importante
Razvan
Bianca B spune:
Fetelor eu nu am reusit sa ajung la biserica romaneasca, dar am mers la o biserica greceasca si am luat crengute de maslin sfintite la Muntele Athos, (nu aveau salcie) si am tinut crenguta direct pe piele. Sa ne ajute Dumnezeu
dulce si noapte buna
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005